0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nefis:) Devamını dilerim.
ne bu tüfek pozemi otamatik mi çifte mi....
Franchiyi ele almışsın gene Adem..Nasıl sarsılmazdan geldikten sonra problem varmı..Neymiş arızası sordunmu..Bu arada çekimler süper olmuş..Ellerine sağlık kardeşim..Devamını bekliyorum..Selametle kal..
Maşallah Adem armut gibi topluyorsun ördekleri,önümüzdeki sezon uzun metrajlılarınıda bekliyoruz artık tecrübelisin.Rasgele.
Dostum ben Kafkas Avdan almıştım mühreleri çok kaliteli mühreler..Greenhead..Raşit beyde sağlam esnaftır görüşürüz kendisiylede..Alacak olduğun zaman haberim olsun..Bu arada 20 lik çıtırınla sana mutluluklar dilerim Sana kardeş tavsiyesi başka silaha dönüp bakma bile sebebide 20 yıldır kullandığın huyunu suyunu bildiğin sıkısını bildiğin bir silahı satıp veya rafa kaldırıp bilmediğin bir silahın peşine düşmek akıl karı değil kardeşim..Sıfır bile olsa bu tüfek..Tüfekle uyum çok önemli..O yüzden siz aşkınızı tazeleyin bence de Silah fikrini aklından çıkar..Selametle kal..
VALA KARDEŞ hala barette bekliyor. bende 1 tanede sarsılmaz charles daly var sıfır onu satmadan almayı düşümüyorum. yalandan para bağlamam bakalım nasip ise alırım. mühre işide ucuz birşey arıyorum. ama kaliteli 1sınıf olacak
Adem ucuz, kaliteli ve 1. sınıf istiyorsan senin çözümün Cabelas. Ben epeydir bekliyordum 8'li sipariş verdim Cabelas'tan stoğa girdi ve ertesi gün hemen tükendi mühreler şu anda stokta yok görünüyor. Ayrıca bahsettiğin düdüklerden 2 Adet Buck gardner 3 dilli, 1 Adet Buck gardner 2 dilli sipariş ettim. Buck Gardner 3 dilli düdükler şu an indirimde düşünür isen kaçırma derim. Başka önereceğin düdük varmı Adem?
abicim diyorumyaa sana . sen birşey alırsan banada hbr et adem sipariş ediyorum istwermisin de yeter. sen para kısmını düşünme . hemen hesabına atarız. paradan yana sıkıntı olmaz kimseye paraya değişmem asla. hem ördek mühresi lazım hem karameke( sakarmeke) lazım bize. ördek düdükleri banada alsana 3 dilli . yada buck garnerds duble nasty 2 de olur. ucuz olanlardan alalım
Adem sıkıntı para pul değil, sıkıntı limit sıkıntısı. Bir kişinin yılda en fazla her biri 75 Euro'yu (yaklaşık 100 USD) geçmeyecek şekilde 5 kez, en az 2 şer ay aralıklarla ürün getirtmesi asıl sıkıntı. Buna ilaveten aynı üründen iki adet olması da sıkıntı olabiliyor. Gümrük memurunun inisiyatifine kalmış bir durum. Yani şu an 2 ay beklemem lazım cabelastan tekrar alışveriş yapabilmem için.
Maaşallah Adem Bey. İyi hava falan dinlemeyip yine ördekleri al aşşağı etmişsiniz. Bu arada yine fişek 34 gr 5 no Remington mu? Bu güzel avların devamını dilerim. Rastgele.
Yine güzel görüntüler çekmişsin Adem kardeşim tebrik eder kazasız belasız bereketli avlar dilerim.
Avdan Soğuttun beni Hiç Bir Zevk Alamıyorum artık :D