yusuf sizin gittiniz yerde firtina olmasi lazim kuvetli karayel yoksa orda ordek vurmak cok zor birde ayak alti herkes orda ozellikle
acemi avcilar ne yaptiklarini bilmiyorlar ayrica duyduma gore orada bazi avcilar tabiki bunlara avci denirse pelikan ve kugu vuruyorlarmis
bu gidisle orayida yasaklarlar bilincli avci arkadaslar bu tur kisileri bildirmesi lazim yoksa onlarda av yapamiyacak yasak olursa
avci doslara slamlar
çoktandır oraya gitmiyoruz hayri abi . 2 aya yakındır gitmedik yörüklere . en son kayıkla çıktıydık , yine tık olmadı . mıntıka değiştirdik yörüklerden sonra . bafraya , sarıköye ve şirinköye gittik . bafra güzel . sonra rotayı hürriyete çevirdik . hem yakın , hem ördek oynuyor kapalı havalarda . . sabah bekini yapıp çıkıyoruz gölden . vur kaç taktiği yani . . hem yakın , yorucu olmuyor . kar yağdığında fırtınada gittiydik , çok güzel sirkülasyon olduydu . o aksiyonu bir daha bulamadık .
. . pelikan görmedim , kuğu var , ama atanı pek görmedim . uzak olursa çalıyorlar , bi kaç kez denk geldik . . ama vuranı görmedim . gizli kaçak illa vururlar , denk düşmesin yeterki .
hayri abi , vallahi tulum fırın gibi , remsen yanıyor ayaklarım sıcaktan , başka 2 tane daha tulumum var ama senin gönderdiğinin yanından geçemiyor . ah şöyle bi kar kış tipi olsada , sabahtan akşama çıkmasam diyorum gölden , ama nerdeeeee , bazen denize dalıp çıkasım geliyor havalardan dolayı . aleyküm selam , iletirim selamlarını .
selamlar saygılar hayri abi .