Gönderen Konu: NAZAR OLURMU  (Okunma sayısı 2110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
NAZAR OLURMU
« : 18 Ocak 2014, 14:28:14 »
Muhterem avcı dostlar üç yaşındaki pointerim çok zayıflıyor her türlü parazit tedavisi yaptırdım vtr hekime gösterdim sıvı tedavisi dahil gereken her şeyi yapmama rağmen zayıflamaya devam ediyor yemesi içmesi çok iyi ama zayıflığından dolayı görünüşü hiç hoş değil moralim bozuluyor .av sezonunun kapanacagı gün dört arkadaş üç saat de fermasında yedi keklik üç tavşan avladık unutulmaz bir gündü .aklıma nazardan başkabir şey gelmiyor .sizcede olabilirmi.
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
Ynt: NAZAR OLURMU
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2014, 20:42:56 »
nazar falan sen boş ver bunları.ayı şey bennim başıma geldi kan testi yaptırdım vitamin ve kan paraziti çıktı.tetredogs diye bi ilaç ve vitamin ilaçları verdi veteriner 2 ayı buldu toplaması. sende de aynı şey var demiyorum ama bi kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Mesut KARABEYİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2014, 21:41:20 »
Kurt veya parazit vardır köpekte.
Veteriner halleder.
1993 İSTANBUL
(memleket KASTAMONU)

Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde adı yabancıları titreten bir millet olduk.

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2014, 18:49:37 »
   MEHMET KARDEŞİM SEN ÖNCE TAM KAN TESTİ YAPTIR KÖPEĞİNE, ŞAYET HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOKSA, KÖPEK DEPRESYONDA OLABİLİR, YİNE VETERİNER HEKİMİN TAVSİYESİNE GÖRE HAREKET ETMENDE FAYDA VAR AMA DEPRESİF BİR DURUMSA HER GÜN BİR TANE "PROZAK" TABLET VEREBİLİRSİN, GEÇMİŞ OLSUN. SELAMLAR.
1958-Ankara

Çevrimdışı Volkan YOLCU

• Volkan YOLCU
  • Müdavim Üyemiz
  • Dürüst Olan Hep Kazanır...
    • İZMİR AV KÖPEĞİ YETİŞTİRİCİLİĞİ
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2014, 19:02:57 »
üşüyor ola bilir.yattığı yer nasıl kulübesi küçük olursa nefesi ile kendini ısıta bilir.eğer büyükse üşür.
Volkan YOLCU
       İZMİR
0 505 632 39 73
              https://www.facebook.com/avkopegimcom

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2014, 19:39:26 »
nazar diye birşey vardır sonuçta siz her türlü tedaviyi yaptırın sonuç alamazsanız ayetelkürsi okuyun köpeğinize nefes edin yani hafifçe üfleyin nefesiniz köpeğe değsin
çok esnerseniz bilki nazar vardır köpeğinizde gözü olan kimse varmıydı ben koyunu iki dakikada öldüren nazar gördüm
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #6 : 19 Mart 2014, 11:52:39 »
nazarı bilmem ama köpeğinize detaylı bir kan ve dışkı muayenesi yaptırırsanız sıkıntının ne olduğu ortaya çıkacaktır
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350