Arkadaşlar ben bizzat kullanmıştım ! Test amaçlı. Yarı otomatik tüfeklerde çalışmıyor ! mekanizma kurma kolu düşük barut basıncından dolayı çalışmıyor Not : Çalışmayan tüfekler ; Winchester SX3 , Sarsılmaz Verona , Armsan . Kovan dibi sacı çok yumuşak şişiyor bazen mekanizma fişek çıkartma tırnağı kovanı yarıyor bazende kovan yarıdan kesilip gidiyor. Kısacası milli değer vermemiz gereken yerli firmalarımız bizi bu tip hayal kırıklıklarına uğratıyorlar Sterling Firmatını TURAÇ'ı aradım ! Dedim ki ; Beyler ben bir av bayiinde bi kurşun gördüm Sterling Sixlug , evet dediler bana. Bu kurşun nedir anlatırmısın bana nasıl kullanmam gerekiyor nasıl bir tüfek kullanmam gerekiyor kaç metre etkili mesafesi var falan, Dedilerki , dedilerki derken bu arada birkaç bilgili kişiye aktarılıp duruyorum
nerse en son imalattan sonra pazarlamacısıyla görüştüm.Diyorki bilgili arkadaşımız ; Kurşunu 12 ga çapındaki bütün tüfeklerle güvenli bir şekilde atabilirsiniz dedim otomatik tüfeklerde dahilmi gazlı kinetik sistem falan , aynı aynı farketmez dedi
dedim bunu sizmi yapıyorsunu evet dedi peki dedim kurşunun kenar yanaklarında yiv setleri yok ortasında hava basıncı toplayıcı toslama yuvası hatta içinde hedefe kavuşunca darbeyi metrekareye ortalama 300 kilo basınç yapması için ince dipli delik var bu normal namlularla nasıl olacak dedim paradox namlu veya şok gerekmezmi
ha evet öyle bal kaymak olur diyor. Ya dedim şimdi ben biraz konuşabilirmiyim beni dinlersen, buyur dedi, Bak arkadaşım dedim bu kurşunu siz yapmıyorsunuz bu kafalığı rus firması olan dduplex firmasından almışsınız 32 gr ağırlığında bi kurşun sabot kurşun çelik iç gövde üzeri kırmızı magnezyum polimer korumalı kesinlikle paradox namlulu veya şoklu bir pompalı tüfekle atılması lazım ki kurşunun hedef değerleri ortaya çıksın + birde dandik bir kovana parlama gücü 209/688 type olan bir barut al at herşeyle at neyle istersen at kurşun 45 metrede takla atmaya başlasın milletin otomatik tüfeği avda tutulsun bir dal çalı arasın kovanı çıkarmak için olmadı domuzla kafa kafaya gelsin sizin birşeyden haberiniz olmadığı gibi kurşunu sattığınız av bayiilerinede bilgi veremiyorsunuz otomatik tüfekle atmayın diye falan Neyse darlandım
en son dedimki Kurşunu Ruslardan kopya çekemeyip parayla satın almışınız bari nasıl dolduruyorsunuz bi sorsaydınız utanmıyormusunuz ayıp değilmi dedim telefon yüzüme kapandı. Olay budur beyler ne yaparsın adamın biri demişti ya NEKADAR KÜÇÜK BİR HEDEFİM VARMIŞ bunlarda böyle işte kalın sağlıcakla