0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MÜHRELİ ÖRDEK AVLARINDA TAPA VE ŞOK SEÇİMİ ( MESAFE EN AZ 20M. EN FAZLA 30-35M. )FİŞEK NO:TECRÜBELERİNİZİ VE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM.........
))
EMRAH BEY ŞOKU KAÇ TAKAYIM.....
8 numara s4 ver dumanı gitsin penoma ince saçmada harikalar yaratıyor
SEN O TÜFEĞİ SATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ))))) YADA DUR KESİN ÇÖZÜM SEN AVI KOMPLE BIRAK AZAD ET AVDAN KENDİNİ :p
ÇÖZECEM BU OLAYI
arkadaşlar bugün bayide eskiden kalma 36gr fiocchi 7 numara fişek buldum 5,10 paket..2 paketini aldım 7 numara..resimdeki fişek..kullanan varmı nasıldır bu fişek..elinde eskiden kaldığını koleksiyonluk bir fişek olduğunu söyledi..raflarda arka köşelerde kalmış tozlanmış gitmiş paketler..araştırdım biraz stoklarda yok Türkiye'de şu anda bu fişek..şimdiki 36 gram fişekler farklı..zamanında kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim..nasıl gerçekten orjinalmi bu fişek..paketin diğer tarafındada sülün resmi var Madein İtaly yazıyor üstünde..bana baya hızlı bir fişek gibi geldi ördekte iyi gider diye düşündüm..inşallah güzel bir fişektir..beğenirsem kalan tüm paketleri alıcam bayideki
burak kardesim sana cani gonulden bol sans diliyorum vurdugun ordegi bizimle paylasmani bekliyoruz daha halan bir ordek vuramadinmi ademe gosterecek sezon bitiiiiiiiii)
valla şahin ustam aldıgın fişekler sülün için özellikle üretilmiş fişekler geçen yıl 1 kutu alıp ördekte denedim iin aslı pek birşey anlamadım ama o serinin kırmızı kovanlı olanları var 10 sene olmustur alalı 0 no ve 2 nosu hala bırkac tane mevcut elımde atmak ıstemıyorum koleksıyon oldu anlıcagın onlar en süratli fişekler arasında halen ,bence fiyatı uygun degılse gerek yok bu sene türkiyeye gelen fiochinin tundra modellerı var onlarada bakabılırsın