Bazı arkadaşlar Huğlu öldürmüyor hepsi aynı namlu hepsi aynı kalite eski sağlamlık yok diyor valla öldürmüyor diyen kuş bağıra bağıra kaçıyor diyen arkadaşlara sözüm Eskişehir'e gelin nasıl öldürüyor görün derim.kendi malını satmak için burda insanları yanıltmak ayıp ve yanlış bir tutum.evet ürünlerin hepsi aynı çünkü kalite sabit yurt dışında yurt içide aynı üretiliyor üstündeki işleme demiş arkadaşlar o işleme olunca fiyat uçmuyor ama şuna eminim yurt dışından ithal bir tüfekle ilgili bu gibi yorum yapılmıyor çünkü onların yaptıkları her zaman kaliteli tamam kaliteli olabilir ama isim satıyor aslında bir baretta modeli özel işçilik yaptımı tüfek en az 3 kat Fiat artırıyor ama bunu kimse dile getirmiyor.
Huğlu Koperatifinin tüfeğini alacak arkadaşlara şunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirim her zaman malının arkasında bir firma aradan 10 senelerde geçse yinede size çözüm üretiyorlar.
Bizde 2 adet Huğlu Süper Poze olmadığını 15 yıldır kullanıp öyle yorum yapmadığımızı nerden biliyorsunuz..
gözünüzle gördünüzde mi elimizde ki avrupa ya da yerli başka silahı satmak için Huğlu'yu kötülediğimiz kanısına vardınız..
benim hiç Avrupa silahım olmadı..bi tane Franchi aldım black magic bu yıl sezon sonunda onuda satmayı düşünmüyorum şimdilik.. eski namlu kalitesi yok dedim o kadar..bende 2 adet poze var biri 99 model 103D huğlu..yıllara meydan okurcasına hala taş gibi ve attığını vurur..diğeride geçen sezon başlarında aldığım 104A süper poze..uçan kuşlarda değil dalda duran kuşlarda deniyorum aynı fişeklerle her iki silahıda..uçar atışlarında belki yanlış atıyorsundur iyi atamıyorsundur filan muhabbeti olmasın diye sırf..2 tüfeğinde şoku 1/2 sabit şok ve ikiside 71 namlu..attığım fişeklerde hemen hemen yanımda değişik bir kaç marka olsada her iki tüfektede aynı.birisi armut gibi düşürüyor diğeri yeni aldığım yani vurmuyor kuş kalkıp gidiyor..yaralı kalıyor heryeri kan revan içinde koşturup duruyor..vurmayan yıkmayan dandik namlu olamaz mı..kul yapısı bu ismi Huğlu olunca dünyanın en yıkıcı tüfeğimi oluyor illa hepsi..Huğlu koop. bu adı üstünde birini hasan yapıp alıp geliyor birini hüseyin..biri doğru düzgün yapmış biride namlu olsunda nasıl olursa olsun şeklinde yapmış...atıyorlar 3 tane 5 tane 36 gr,40 gram fişek..tamam dayanıklılık testini geçti sür piyasaya..hemen hemen tüm yerli firmalarımızda aynı olay var..bendeki yeni 104 A vurmuyor..bu kadar kesin ve net..sizdeki güzelmiş oda sizin şansınıza...ben şahsen ayıp ve yanlış bir tutum içinde olsam o vurmayan silahı elimde tutmaz çok güzel dehşet yıkıyor attığını vuruyor diye reklam edip çoktan koyardım buraya satılık ilanlarına..kendi elimdeki kendi silahımı eleştiriyorum ayıp mı bu.. asıl ayıp
A ya da
B markanın fanboyluğunu yapıp kötüde olsa ısrarla o markayı övmek , sürekli o markayı önermek , hiç hata kabullenmemek ,
o markadan çıkan her silahın hiç kullanmasanız bile mükemmel olduğunu iddia etmek ( insanları yanlış yönlendirmek bu olsa gerek) ,eleştirilere açık olmamak değil midir sizce de..