Gönderen Konu: Huğlu S12E mi 103DE mi???Ustalar be kullanıcılar yardım!!!  (Okunma sayısı 14137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Tavşan ve uçar avlarda kullanmak için ejektorlü bir süperpoze almak istiyorum. Av bayilerinde inceledim ikiside güzel ama aklımı biraz s12 çeliyor yeni bir seri olmasından dolayı. Fakat kullanan s12 yok gibi cunku yorum ve degerlendırme yok denecek kadar az. 103de kullanıcısı cok ve genelde memnun. 71 namlu 12 lik 76 yataklı süperpoze tercihi için Ne dersiniz??
1985 MANİSA

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
Ynt: Huğlu S12E mi 103DE mi???Ustalar be kullanıcılar yardım!!!
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2014, 21:50:53 »
ben bunu tavsiye ederim..fiyatı işçilik ve kaliteye rağmen oldukça uygun. ayrıca aynı modelin ingiliz dipçik , kaz göğsü , tabanca kabze dipçik gibi pek çok seçeneğide mevcut..el kundağındada öyle..istediğiniz özellikte yapmaları ve fiyata yansıtmamalarıda cabası....Browning B25 gibi tüfek yapmışlar helal olsun..bu yaz aynısını alıcam..dahada tüfek almam bundan sonra..evdeki diğer pozeleri satıcam..

Huğluda eski kalite yok artık..ve çok kaba tüfek..ben tavsiye etmiyorum açıkcası..yeni 104A aldım..şu anda piyasaya sürdükleri tüm pozelerinde aynı namlu var ve öldürmüyor şaka gibi..ne atarsan at kuş bağıra bağıra kaçıyor..yinede siz bilirsiniz..
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2014, 21:55:57 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2014, 22:14:31 »
İlginize cok tesekkur ederim ama illaki huğlu koop. almak niyetindeyim:) takıntı oldu
1985 MANİSA

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2014, 00:02:36 »
Model olarak kararsızım
1985 MANİSA

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2014, 06:43:31 »
           Huğlu pozelerin tüm modelleri aynı tüfek, aynı namlu.Tek fark kasadaki görsellik farkı.En ucuz hangi modelini bulduysan onu al.Yalnız şu da varki Huğlunun 8 adet farklı tüfeğini kullanmış biri olarak tüfeklerinde bir standart bulamadım.Ahmet ustanın yaptığı tüfek harika iken, Mehmet ustanın yaptığı tüfek insanı pişman edebiliyor.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2014, 09:06:37 »
Monoblok denilen s12 nin herhangi bir avantajı var mıdır
1985 MANİSA

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2014, 09:34:12 »
Şahin abinin dediği gibi öldürmesi zayıfsa bence huğluda ısrar etmeye gerek yok bence öldürmeyen tüfek insanı avdan eninde sonunda soğutur sonra sat gene al
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2014, 15:13:58 »
Genel anlamda huğlu 1 adım önde . Arasıra sıkıntılı tüfek çıkmasıda bence normal sonucta kul yapısı. İkisi arasında seçim olda nedersiniz s12 e avantajı varmıdır??
1985 MANİSA

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2014, 15:17:40 »
Genel anlamda huğlu 1 adım önde . Arasıra sıkıntılı tüfek çıkmasıda bence normal sonucta kul yapısı. İkisi arasında seçim olda nedersiniz s12 e avantajı varmıdır??

104a da aynı namlu , 103FE de , 103C de , 103D de..tek tezgahtan çıkıyor standart üretiliyor namlular..hiçbir avantajı olmaz..hatta aliminyum kasa pozelerinden alsanız dahi , 103Fe'den daha kötü yada daha iyi bir sonuç almazsınız avda..aynı namlu hepsinde kullanılan..illa Huğluda ısrar ediyorsanız en ucuz modelini alın..boşuna 1000 lira daha para vermeyin üstündeki 2 uyduruk ördek resmine...gövdeye gelince monoblok zaten hepsi dolu malzemeden işleme..bir artemis alsanızda,büyük huğlu alsanızda çelik kasaysa hepsi aynıdır..o pazarlama stratejisi monoblok gövde falan filan..sadece S12ye has bir özellikmiş gibi yazmışlar işde..

en güzeli alıcan bir Torun S.poze en ucuzundan..hemde enjektörlü..ördekler havada infilak edicek..namluysa namlu,sağlamlıksa sağlamlık..benim arkadaşımda 3 yıldır aliminyum kasa prestij modeli var enjektörlü..ördekte 34,36 gr atar hep..özkursanın çelikli demirli saçmalarındanda atar bol bol..ne namluda bir sorun var nede enjektör arızası yaptı aldı alalı..attığınıda vuruyor hani..ardından bakıp kalmıyorsunuz avın.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2014, 15:29:16 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Ali AYKUL

• *
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2014, 18:52:05 »
eray gravür falan önem vermiyorsan s 12 e al derim. ben 1,5 senedir kullanıyorum. huğlunun bütün tüfekleri aynı ise neden fiyat farkı oluyor o zaman. gravürlü tüfeklere göre neden s 12 e daha pahalı. valla ben çok çok memnunum. 3200gr ağırlığı var. 66 namlu. ben uçar avcısıyım tavsiye ederim. şimdiden hayırlı olsun. aksu av dan yusuf abiyle görüş bilgi versin sana
Ali AYKUL
1984 GÖNEN - BALIKESİR

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2014, 19:07:31 »
Namlu için birsey diyemem ama ağırlık ve gövde kesinlikle farklı
1985 MANİSA

Çevrimdışı Eray BAYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2014, 21:09:31 »
S12e nin koop imaj yenilemek adına yeni bir şekil tüfek olduğunu ve 103 de modelinin alınmasını bir huğlu bayisinden öğrendim. S12 nin Daha pahlı tüfek olmasına rağmen 103 de nin daha iyi bir tüfek olması nedeniyle 103 de alacağım sanırım.
1985 MANİSA

Çevrimdışı Ceyhun ERİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2014, 21:41:34 »
ERAY kardeşim s12 kullanıyorum ben güzel sağlam tüfek ben uçarda kullanıyorum ...ve bu tüfekle trabada gidiyorum yeri geliyo günde 2 koli fişek yakıyorum herhangi bir sıkıntısı yok ... Ben tavsiye ederim O0
05.04.1976 CEYHUN ERİM EDİRNE UZUNKÖPRÜ
XLR 5 / AFFİNİTY/ VENZA / S 12 E/ PHONEMO/ 200 AC/ CHURHCIL/ VERNEY CARRON/ NİTRO/ BARETTA

Çevrimdışı Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2014, 21:51:46 »
103 de benim arkadaşta var güzel ama ağır bazı sitelerde 3 kg 3,2 kg yazdığına bakmayın 3,5 kg civarı gelir
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
« Yanıtla #14 : 19 Ocak 2014, 21:56:19 »
Kardeş huğluyu bizzat gezip dolaşmış hem kooperatifi hem de sadık ustanın akdaş silah sanayi i gezen birisi olarak sana tavsiyem kesinlikle akdaş 312 yada 412 modeli poze olacak.sadık usta da kooperatifin eski ustalarındandır.Titizlik ve kalitede üstüne usta tanımam hakikaten.tercih senin kardeşim.
Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 14 Şubat 2014, 21:47:30 »
Eray kardeşim. Yerli alacaksan Hugludan şaşmayacaksın.Satarkende anında satarsın ikinci eli var.Ben 1995 yılında skeet yaptırdım.Keklik .bıldırcın avında canlı düşenini görmedim.Yaz kış 28 gr atarım. Yerden kalkan avlarda 28 gr atarım. Uzak kalkan avlara 34 gr atarım.İkisindende sonuç cansız av yerde. Gidiyorsa ben vuramadım demek.Şu an silahıma 10 milyar verseler satmam.Diger yerliler henüz kendini ispat etme aşamasında yada halk tarafından tam kabül görmedi.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı A.İhsan BAKKAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2014, 22:28:57 »
bende 1 yılı geçkin kullanıyorum ilk defa yerli bir tüfek olarak sp kullanmaktayım hep avrupa kullandım ben şuana kadar hiç bir olumsuzluk yasamadım tüfek 3.225 kg benim için yeterlı agırlıgı  66 namlu

Ali İhsan BAKKAL
1963 Gelibolu ÇANAKKALE emekli

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2014, 11:11:48 »
103 DE modeli güzel tüfek. kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. s12 modeli daha modern görünümlü gibi ama hakkında bilgim yok. Şahin abinin gösterdiği model de çok güzel görünüyor. Huğlu koop, poze ve çiftede iyidir, ben şahsen bugün poze-çifte alacak olsam huğlu alırdım, yeni tüfeklerde 1/10 oranında belki hatalı olan çıkabilir kul yapısı sonuçta, ama adamlar tüfeklerinin arkasında durup ilgileniyorlar. yerli hangi marka alırsanız alın tüfek işi şans işi. kötüsü denk gelirse sıkıntı olur belki ama iyisi denk geldimi de ömürlük olur...

Çevrimdışı İsmail DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2014, 15:35:01 »
Bazı arkadaşlar Huğlu öldürmüyor hepsi aynı namlu hepsi aynı kalite eski sağlamlık yok diyor valla öldürmüyor diyen kuş bağıra bağıra kaçıyor diyen arkadaşlara sözüm Eskişehir'e gelin nasıl öldürüyor görün derim.kendi malını satmak için burda insanları yanıltmak ayıp ve yanlış bir tutum.evet ürünlerin hepsi aynı çünkü kalite sabit yurt dışında yurt içide aynı üretiliyor üstündeki işleme demiş arkadaşlar o işleme olunca fiyat uçmuyor ama şuna eminim yurt dışından ithal bir tüfekle ilgili bu gibi yorum yapılmıyor çünkü onların yaptıkları her zaman kaliteli tamam kaliteli olabilir ama isim satıyor aslında bir baretta modeli özel işçilik yaptımı tüfek en az 3 kat Fiat artırıyor ama bunu kimse dile getirmiyor.
Huğlu Koperatifinin tüfeğini alacak arkadaşlara şunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirim her zaman malının arkasında bir firma aradan 10 senelerde geçse yinede size çözüm üretiyorlar.
İsmail DURMUŞ
1978 eskişehir

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 03 Haziran 2014, 16:40:45 »
Yenilerini bilmem ama benim yaşımda bir poze var ne namlusu ne boyası ne ahşabı bozulmadı ve alındığından beri av yapıyor bir gün bile tamir görmedi.Haa ağırdır kabadır kabul ama yakışıklı tüfekle kaçıracağıma çirkin tüfekle vururum daha iyi..
1993 ERZİNCAN

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 03 Haziran 2014, 19:32:55 »
Bazı arkadaşlar Huğlu öldürmüyor hepsi aynı namlu hepsi aynı kalite eski sağlamlık yok diyor valla öldürmüyor diyen kuş bağıra bağıra kaçıyor diyen arkadaşlara sözüm Eskişehir'e gelin nasıl öldürüyor görün derim.kendi malını satmak için burda insanları yanıltmak ayıp ve yanlış bir tutum.evet ürünlerin hepsi aynı çünkü kalite sabit yurt dışında yurt içide aynı üretiliyor üstündeki işleme demiş arkadaşlar o işleme olunca fiyat uçmuyor ama şuna eminim yurt dışından ithal bir tüfekle ilgili bu gibi yorum yapılmıyor çünkü onların yaptıkları her zaman kaliteli tamam kaliteli olabilir ama isim satıyor aslında bir baretta modeli özel işçilik yaptımı tüfek en az 3 kat Fiat artırıyor ama bunu kimse dile getirmiyor.
Huğlu Koperatifinin tüfeğini alacak arkadaşlara şunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirim her zaman malının arkasında bir firma aradan 10 senelerde geçse yinede size çözüm üretiyorlar.

Bizde 2 adet Huğlu Süper Poze olmadığını 15 yıldır kullanıp öyle yorum yapmadığımızı nerden biliyorsunuz..  :D gözünüzle gördünüzde mi elimizde ki avrupa ya da yerli başka silahı satmak için Huğlu'yu kötülediğimiz kanısına vardınız..

benim hiç Avrupa silahım olmadı..bi tane Franchi aldım black magic bu yıl sezon sonunda onuda satmayı düşünmüyorum şimdilik.. eski namlu kalitesi yok dedim o kadar..bende 2 adet poze var biri 99 model 103D huğlu..yıllara meydan okurcasına hala taş gibi ve attığını vurur..diğeride geçen sezon başlarında aldığım 104A süper poze..uçan kuşlarda değil dalda duran kuşlarda deniyorum aynı fişeklerle her iki silahıda..uçar atışlarında belki yanlış atıyorsundur iyi atamıyorsundur filan muhabbeti olmasın diye sırf..2 tüfeğinde şoku 1/2 sabit şok ve ikiside 71 namlu..attığım fişeklerde hemen hemen yanımda değişik bir kaç marka olsada her iki tüfektede aynı.birisi armut gibi düşürüyor diğeri yeni aldığım yani vurmuyor kuş kalkıp gidiyor..yaralı kalıyor heryeri kan revan içinde koşturup duruyor..vurmayan yıkmayan dandik namlu olamaz mı..kul  yapısı bu ismi Huğlu olunca dünyanın en yıkıcı tüfeğimi oluyor illa hepsi..Huğlu koop. bu adı üstünde birini hasan yapıp alıp geliyor birini hüseyin..biri doğru düzgün yapmış biride namlu olsunda nasıl olursa olsun şeklinde yapmış...atıyorlar 3 tane 5 tane  36 gr,40 gram fişek..tamam dayanıklılık testini geçti sür piyasaya..hemen hemen tüm yerli firmalarımızda aynı olay var..bendeki yeni 104 A vurmuyor..bu kadar kesin ve net..sizdeki güzelmiş oda sizin şansınıza...ben şahsen ayıp ve yanlış bir tutum içinde olsam o vurmayan silahı elimde tutmaz çok güzel dehşet yıkıyor attığını vuruyor diye reklam edip çoktan koyardım buraya satılık ilanlarına..kendi elimdeki kendi silahımı eleştiriyorum ayıp mı bu.. asıl ayıp A ya da B markanın fanboyluğunu yapıp kötüde olsa ısrarla o markayı övmek , sürekli o markayı önermek , hiç hata kabullenmemek , o markadan çıkan her silahın hiç kullanmasanız bile mükemmel olduğunu iddia etmek ( insanları yanlış yönlendirmek bu olsa gerek) ,eleştirilere açık olmamak değil midir sizce de..:)
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2014, 19:45:51 Gönderen: Şahin BİTEN »