Mesela kapısı çatısı olmayan bir bina var avlandığım yerde bu hayvan önce binanaın arkasından gelir iyice dinler tabii bende onu sonra eğer rüzgar yönü benden onaysa zaten domuz o an hayal olur moleküler yapıya bürünüp size bir sürüde küfür edip yok olur,ama rüzgar lodos ise ki bu domuzun en kara günüdür,gelir kucağınıza oturur,e gerisi size kalmış,geçen başıma bir olay geldi yine bahsettiğim terk edilmiş binadayım,bir dişi domuz geldi hamile belliki davul gibi olmuş ,git şeytanından bul derken kocası
çıkmazmı piyasaya ben görünce inananın elimdeki tüfeği unuttum sonra kendime geldiğimde domuz uzadı gitti ama ben yinede tetiği düşürdüm inanın istifini bozmadı,sonra aradan yarım saat geçti bir tapırtı fortlama sessiz durdum farkında değilim tüfekte RC kurşun varmış 6 tane genç domuz ama azıları vardı,kızılcasına nişan aldım tüfek patlayınca domuzlar aşağı doğru koşup sağa dönüp ormana girdiler ,neyse ormana girerlerken attığım domuzun yıkıldığını gördüm ama nafile ormana giremedim,ne olduğunu bile anlayamazsın jilet olur bu illet.Domuz gitti dedim.aradan 1-2 hafta geçti sürekten arkadaşım Serkan'ı gördüm,ne var ne yok derken ya dedi densizin biri
(ben oluyorum),domuzu vurmuş savcı geldi jenderme geldi ,bir avcı arkadaş millete saldıran domuzu savcı gözetiminde vurdu dedi.Biz domuzu vurmuşuz ama habrimiz yok ama acı çekmesine üzüldüm ne yalan söyleyeyim sonuçta zararlıda olsa oda ALLAH'ın bir kulu.