Gönderen Konu: Yurtdisinda Yasayanlarin, Türkiye de Avlanabilmeleri Icin Yapmalari Gerekenler.  (Okunma sayısı 1342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alper ÇETİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yurtdisinda yasayan birisi olarak merek ettigim asil konulardan biriside bu. Türkiyede avlanabilme belgesi alabilmem icin yapmam gerekenler nelerdir. Yurtdisinda yasadigim icin, ayri bir düzenleme veya evrak hazirlamam gereklimi? Bu spora yeni baslayan birisi acisindan bakar ve degerlendirirseniz bu konuda bana daha cok yardimci olmus olursunuz.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2014, 01:27:01 Gönderen: Alper ÇETİN »
Almanya
Tel: 00491736908191

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
Sayın Çetin;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı iseniz extradan birşey yapmanıza gerek yok, aynen bizler gibi evrak çıkartıp avlanabilirsiniz.
Öncelikle avcı eğitim kursuna katılıp avcılık belgesi almalısınız. daha sonra maliye ye harç ödedikten sonra milli parklardan avlanma pulunuzu alarak sezon içerisinde ilgili kanun ve kurallar çerçevesinde avlanabilirsiniz.
Sağlıcakla.
KAYSERİ / 1976
Beretta 686 Spz.-12, Franchi Affinity-12
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

Çevrimdışı Alper ÇETİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Teşekkürler Murat bey ama ufak bir sorum daha olucak. Avci egitim kurslari nekadar sürmekte ve nezaman yapilmakta. Internet uzerinden bu egitim seminerine katilabilirmiyim ve sinava tabi tutulacakmiyim? Teşekkür.
Almanya

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Avcı Eğitim kursları göstermelik kurslar olup devam zorunluluğu konusunda kimseyi sıkmıyorlar ve sınavlarda cevapları da veriyorlar. Uygun zamanda bulabilirseniz 15 gün normal şartlarda 1 aylık bir kurstur.
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Alper ÇETİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yardimlariniz icin tesekkürler.
Almanya