selamlar;eağle ilk çıktığında aldım,çok memnunum,bıldırcın ve çulluk avcısıyım,hafif olması büyük avantaj.Malesef fişek seçiyor,gram olarak değil,grupman olarak.Ben yavaşçalar ve Bp kullanıyorum ;kuşlarda fitil yapıyor yakışı iyi ,biraz kuşlara yol vermek gerekiyor.En önemli noktayı söylüyorum;;;....Tüfeğinizle atılan çoğu iyi bildiğiniz traş ,işe yaramayan fişeklerin namluya vermiş olduğu büyük zararı var;o da şu;namluya sıvanıyor,zamanla katman yapıyor,dolayısıyla saçma iyi sürtünme yapamadan namludan çıkıyor.Bunun en iyi çözümü namlu içini ince bulaşık teli ile sıkıca harbileyin,göreceksiniz namlu ayna gibi olacak,ondan sonra;yüksek gramlı fişekler atmayın.Çünkü saçma kuşu delip geçiyor,kuş ya çok uzağa düşüyor yada iyi bir vuruşla yakına düşüyor fakat yaralı düşüyor.tavsiyem;hava şartlarına bağlı olarak,bıldırcında 28gr-çullukda 30gr,bu gramajlarla çulluk ve tahtalılar pert oldu fakat 32-34gr olanlarda tüy resitali olmasına rağmen kuşlar baybay yapıp 150-200 metreye düştüler ve çoğu canlıydılar.grupman oluşyur ve devam et,satarsan alırız tüfek iyi tüfek.selamlar.