Tarkan Bey ben de evde pitch ölçüsü alacak yer aramıştım
Süpürgelik veya mandal ölçüme mani oluyordu. Sonra bir dolap kenarı uygun geldi ama bu sefer de mandal yaslandı. Ne yapayım, duvarı oymayacağıma göre
Gittim dolabın köşesine yasladım. Mandal köeşeden içeri girince kubuz yaslandı. Tabi sizin yöntem de olurdu. Aklıma o gelmedi.
Benimkiler de 10-15 cm falan. Bana da uyuyor. Zaten dipçik ve yanak düşüklüğü gibi milim milim ölçülecek bir ölçü de değil bu. 15 değil 12 olsa gene uyar. Veya 17 olsa da fark etmem belki. Yapılı, göğüs kasları gelişmiş olanlarda biraz fazla uzaklık genelde daha uygun oluyor diyorlar. Hepsi o. Omuzlarken atarken konforu iyiyse tamamdır, ne olacak.
Sizin fotoğraflarda 21,5 değil 22,5 gibi görüyorum ama fotoğraf çekerken şerit eğri duruyor olabilir. Aşağıdaki uzaklığı çıkarınca benimkiler gibi 15 cm falan oluyor. Bana da uyacak demek. Bu arada fotoğraflar için teşekkürler. Eski sayfalarda bazı fotoğraflar artık görünmez olmuş malesef.
Şok ölçüleri de çok çok normal bana kalırsa. Ne dar ne geniş. Tabi 18,4 mm iç çap için..