Devlet hastanesine git orada ki aile hekimi ile görüş eğer vermez ise başhekime cık ve şikayette bulun. Aile hekimi verip vermeme lüksü yok. En fazla seni psikiyatri ye yönlendirir ve oradan alıcağı sonuca göre sana rapor verir. psikiyatri olumlu bir rapor verme durumunda aile hekimi bunu onaylamalıdır.
sağlık ocagındaki aile hekimim verme hakkım var ama vermeme hakkımda var dedi ve öyle yazıyor, hatta ben aile hekimi kurumu sitesindeki genel numarayı aradım veremiyoruz diye bilgi verdi yani sonra doktorlar neden dayak yiyor, aslında benim aile hekimim vermiyor ama yardımcı olmaya çalışıyor biraz öyle vermiyorum hadi len dese döverim hepsini, ama şimdi ne yapcaz ben bugün devlet hastanesine gittim (egitim araştırma hast.) orda danışmaya sordum kurula gittim psikiyatriye gittim hatta bugün ve daha önce bir sürü özel hastaneye gittim birden fazla sağlık ocağına gittim yok abi sonuç çıkaramadım, kurula gidincede 250 tl harc gidiyor devlet hastanesinde, birde baş hekimemi gidip anlatsam acaba durumu yarın