Gönderen Konu: RESİMLER YÜKLENDİ!!! BUDA ÇİFT TARAFLI YELEĞİN PANTOLONU  (Okunma sayısı 3024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Saygı değer avcı abilerim ve kardeşlerim daha önce diktiğim çift taraflı yeleğin pantolonu da hazır en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım. Resimlerden sonra yorumlarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla. RASGELE...

« Son Düzenleme: 13 Ocak 2014, 10:29:08 Gönderen: Volkan BİÇİCİ »
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Resimleri yükledim değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla...
1978-İZMİR

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Maşallah Abi

Hem avcılıga hem terziliğe gönül verince severek yapınca yapılan işin ayrı bir zevki var...

Benim aldığım yeleklere ekstradan ilaç ve çakı,çakmak,sigara,telefon ve tavsan poşeti  koymak için cep diktiriyorum...Birde avcı pantolonunda cep olucakki içini ıvır zıvır yiyiceklerle doldur :)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2014, 12:35:14 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sağol Ahmet kardeşim, evet dediğin gibi severek isteyerek yapılan her iş ayrı bir zevk. Şimdi de boş zamanlarımda yaban tv'deki avcı bel yeleğini yapmaya başladım bittiğinde onu da yayınlarım.  ;) Allaha emanet ol.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2014, 13:23:32 Gönderen: Volkan BİÇİCİ »
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Bej pantolonun bazı yerlerine kamuflaj eklediniz galiba. Başka özellikleri de varmı? Görünüşü güzel, elinize sağlık.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bej pantolonun bazı yerlerine kamuflaj eklediniz galiba. Başka özellikleri de varmı? Görünüşü güzel, elinize sağlık.

Teşekkür ederim Volkan abi bej pantolonu dikerken kamuflajıda ön ve arka kısımlarına diktim. Yani hazır alınmış bir pantolona eklenmedi tamamen kalıp, kesim, dikim şahsım tarafından yapılmıştır. Saygı ve sevgiler.
1978-İZMİR