değerli av camiası yaklaşık olarak 4 yada 5 yıldan bu yana bu sitedeyim yaşadığım ilçe olan kütahyanın çavdarhisar ilçesinde keklik popülasyonunun yok oldugunu gördüm bununda nedeni bilinçsiz avlanma değil.sitede köpek ilanlarımı görüyorsunuzdur.tamammen güzel kanlar edindim ve bu soyların devamı içinde çalışmaktayım.maddiyatı ön planda tutmuyorum.sizlerden ricam bassana setter,drahthaar,ve anadolumuzun efsanesi kangal.bu üç cins için verdiğim mücadeleyi kocaeli kandırada bulunan sevgili ağabeyim ilker taşdemir bizzat şahittir onunlada bu site aracılığı ile tanıştım samsundan Caner Cakmak sitede yönetici ÖZHAN KELEŞ bey ve daha sizler gibi adını su an hatırlayamadığım bir cok değerli avcı büyüğüm ve kardeşlerimle tanıstım.lakin konunun özü şu bulundugum ilçe kaymakamlığına keklik salımı için müracaat ettim.bana diyeceksinizki yanlış kuruma gitmişsin tam aksine orman bölge müdürlüğünden tutunda ilçe orman işletme şefliğine kadar gidilecek neresi varsa gittim ama bir türlü ne kaymakamımızdan nede bu yetkililerden keklik salımı için olumlu yanıt alamadım.bize söylenilen avcılar kulübü olarak para toplayıp bize gelin o zaman biz yardım ederiz denildi biz zaten 20 avcı ancayız bununda bir çogu asgari ücretli çalışan yeterli salımı sağlayacak maddiyatı yakalamamız mümkün değil.sizlerden ricam bulundugum ilçe kaymakamlığını mail yagmuruna tutarsanız bu işi başarmış oluruz diye düşünüyorum.hepinize saygılar ve sevgiler.umarım bu site sorunumuzu çözmemizde bizlere yardımcı olur.tek umudumuz burası.