Gönderen Konu: ÖRDEK AVI süper poze ile fotoğraf ve video  (Okunma sayısı 24845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
Ynt: ÖRDEK AVI süper poze ile fotoğraf ve video
« Yanıtla #50 : 13 Ocak 2014, 20:39:49 »
Alper Kardeşim önleme mesafesi ne kadar veriyorum net bir şey diyemem.
Zamanla el melekesi kazandık duruma göre tetik kesiyoruz.
Kuş tam yan geçer,uzaklasarak yan gecer, yaklasarak yan geçer, açılı yükselerek yan gecer,açılı alçalarak yan geçer.
Dik üstüne çıkar gelir vs vs vs uzarrrrrr gider .....
Tarifle olmaz bu iş, arpacikla uçan kuşun arasına kim metre çekmiş de net ölçü verecek  :)
Burda pc başında günlerce yazsak nafile :)
Bol bol Skeet at demişler bence de mantıklı uçar avına en yakın teknik prova.

• Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #51 : 13 Ocak 2014, 21:43:43 »
her şey refleks ile alakalı...reflekslerin gelişmesi için alıştırma gerek..tüfek bir organın gibi olacak..ölçüsü uyacak..biraz alıştırma ..bakmışsın olmuş..
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı İlhan GÜNEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #52 : 13 Ocak 2014, 23:08:54 »
Maaşallah Adem Bey yine döktürmüşsünüz. Sizlerin sayesinde gözümüz gönlümüz şenleniyor. Size ve tüfeklerinize Nazar değmesin inşallah Bereketli avlar dilerim, rastgele. 
1984 ORDU

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #53 : 13 Ocak 2014, 23:27:37 »
tebrikler Adem bey güzel av olmuş..daim olsun..Süper poze artemisin hangi serisi acaba..aliminyum kasa hafif alaşımmı çelik kasamı ..birde artemisin çift tetiği yok bildiğimiz kadarıyla...siz çift tetik deyince aklıma takıldı...
h.ustam eyvallah. artemis tek tetik.enjektor selektor gravur ve kabartma ordek islemeli valment 2 adet namlusu var hocam . cift tetik dedigim ispanyol ciftem var onu yazmisimdir
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #54 : 13 Ocak 2014, 23:34:07 »
Maaşallah Adem Bey yine döktürmüşsünüz. Sizlerin sayesinde gözümüz gönlümüz şenleniyor. Size ve tüfeklerinize Nazar değmesin inşallah Bereketli avlar dilerim, rastgele.
eyvalah kardesim
ama nazar degdi ya. otomatik bozuldu.gecen hafta poze ile sov yaptim kendi capimda oda bu hafta altina verdi .ciftem var uzun menzilli guzel bir cifte oda ayni sekilde avdan sonra olan oldu. yarin bi hocaya gidip okutacam kendimi tufeklerimi.care bu olacak artik tufeklere minik nazarlik asacam boncuk
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #55 : 14 Ocak 2014, 16:41:19 »
adem tufeklerin hepsi emeklimi oldu simdi yani  :D :D sen tufeklere bi okut ondan sonra nazarlik tak ciddi soyluyorum :D :D
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 14 Ocak 2014, 16:45:13 »
adem tufeklerin hepsi emeklimi oldu simdi yani  :D :D sen tufeklere bi okut ondan sonra nazarlik tak ciddi soyluyorum :D :D
abicim otomatik geldi.   poze dün gönderdim fabrikaya. çifteyi  yakın zamanda gönderecem ama kime. avrupa olduğu için bakan yok fazla. birini bulursam onuda yaptıracam.
 okuma işide gerçketen okutacam nazar boncuğu takacam. yoksa nedir 20 sendir avcıyım tek tüfekle 20 senemö geçti ne oldu 3 hafta içind eboldu :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 15 Ocak 2014, 12:56:49 »
eyvalah kardesim
ama nazar degdi ya. otomatik bozuldu.gecen hafta poze ile sov yaptim kendi capimda oda bu hafta altina verdi .ciftem var uzun menzilli guzel bir cifte oda ayni sekilde avdan sonra olan oldu. yarin bi hocaya gidip okutacam kendimi tufeklerimi.care bu olacak artik tufeklere minik nazarlik asacam boncuk

aynı şeyleri düşünmedim değil Adem Bey :D tüm tüfeklerimi alıp gidip şöyle keskin,iyi okuyan üfleyen bir Hocaya okutayım diyordum geçen haftadan beri :D hatta yeğenle aramızda şöyle bir diyalog geçti ördek avında.. ( ''bütün tüfeklerimi hocaya götürücem..ve ona diyecem ki hocam bu tüfek insan hariç neye atarsam tek fişekte cansız düşürsün ikinci atışa gerek kalmasın'') oda dedi ki (''hatta kuşun bir metre sağına,bir metre soluna,bir metre altına bir metre üstüne atsam bile vurulsun filan dersin'') epey gülmüştük.keşke olsa yani öyle mucizevi bişey..ispanyol çifte ne yaptı..fişek kıstırmışsa ispanyolların huyudur..boş fişeği illa ki tırnağın altına alır..az çekmedim zamanında..ama tırnak değiştirilebiliyor..üstündeki orjinal tırnak gibi kıstırmaz..ispanyollar o tırnak işini beceremiyor..ben zamanında kızıp sattım..geçen dipçik yaptırdığım usta dedi ki ''tırnak değişirdi boşuna satmışsın tüfeği'' ..ama namlu kalitesine diyecek yok..attığını vuruyordu yani tüfek.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2014, 13:03:31 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #58 : 15 Ocak 2014, 14:33:13 »
aynı şeyleri düşünmedim değil Adem Bey :D tüm tüfeklerimi alıp gidip şöyle keskin,iyi okuyan üfleyen bir Hocaya okutayım diyordum geçen haftadan beri :D hatta yeğenle aramızda şöyle bir diyalog geçti ördek avında.. ( ''bütün tüfeklerimi hocaya götürücem..ve ona diyecem ki hocam bu tüfek insan hariç neye atarsam tek fişekte cansız düşürsün ikinci atışa gerek kalmasın'') oda dedi ki (''hatta kuşun bir metre sağına,bir metre soluna,bir metre altına bir metre üstüne atsam bile vurulsun filan dersin'') epey gülmüştük.keşke olsa yani öyle mucizevi bişey..ispanyol çifte ne yaptı..fişek kıstırmışsa ispanyolların huyudur..boş fişeği illa ki tırnağın altına alır..az çekmedim zamanında..ama tırnak değiştirilebiliyor..üstündeki orjinal tırnak gibi kıstırmaz..ispanyollar o tırnak işini beceremiyor..ben zamanında kızıp sattım..geçen dipçik yaptırdığım usta dedi ki ''tırnak değişirdi boşuna satmışsın tüfeği'' ..ama namlu kalitesine diyecek yok..attığını vuruyordu yani tüfek.
  aynen ustam. boş fişeği dışarı çıkartmıyor. 1 tanesi namlu içind ekalıyor di,ğeri çıkıyor dediğin gibi tırnak dan belli zaten. peki ne kadar masraf çıkarır bize bilginiz varmıdır. yada ii usta varmı biligğiniz uğrasacak
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 15 Ocak 2014, 14:44:15 »
  aynen ustam. boş fişeği dışarı çıkartmıyor. 1 tanesi namlu içind ekalıyor di,ğeri çıkıyor dediğin gibi tırnak dan belli zaten. peki ne kadar masraf çıkarır bize bilginiz varmıdır. yada ii usta varmı biligğiniz uğrasacak

Aydın'da Cevdet Turhan usta var..bende bu forumdan almıştım ismini ve telefon numarasını..dipçik yaptırdım kendisine..10 numara ustalığı var..bana yakın olduğu için kendim götürdüm tüfeği..siz kargoyla gönderirsiniz sorun olmaz..

Cevdet Turhan

R.Paşa Mah.Barbaros Caddesi No:15/A - Aydın

İş: (0256) 225 03 73 Gsm: 0536 427 04 71

Avrupa silahlar konusunda tamir etmediği bilmediği tüfek yok gibi..benim tüfeğin dipçik dikti..açma mandalı çok yukarı kalkıktı,ön tetikte çok sertti..hepsini en ince ayrıntısına kadar sıfır hatayla yapmış..fabrika görsede biraz işçilik öğrense keşke kendisinden.yivli yivsiz her türlü silahınızı rahatlıkla gönderebilirsiniz..kendisini arayın bi konuşun..Muğladan Şahin'den aldım numaranızı dersiniz..dipçik yaptı benim 104A ya yakın zamanda..çocuk oyuncağı onlar için tırnak arızası..dipçik kadar masraflı olmaz..çok pahalı olmaz tırnak...fabrikadan 3,5 pahalı oluyor tabi ama ustalık mükemmel bi daha arıza yapmaz aynı yerden.

« Son Düzenleme: 15 Ocak 2014, 14:51:58 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #60 : 15 Ocak 2014, 15:27:28 »
Aydın'da Cevdet Turhan usta var..bende bu forumdan almıştım ismini ve telefon numarasını..dipçik yaptırdım kendisine..10 numara ustalığı var..bana yakın olduğu için kendim götürdüm tüfeği..siz kargoyla gönderirsiniz sorun olmaz..

Cevdet Turhan

R.Paşa Mah.Barbaros Caddesi No:15/A - Aydın

İş: (0256) 225 03 73 Gsm: 0536 427 04 71

Avrupa silahlar konusunda tamir etmediği bilmediği tüfek yok gibi..benim tüfeğin dipçik dikti..açma mandalı çok yukarı kalkıktı,ön tetikte çok sertti..hepsini en ince ayrıntısına kadar sıfır hatayla yapmış..fabrika görsede biraz işçilik öğrense keşke kendisinden.yivli yivsiz her türlü silahınızı rahatlıkla gönderebilirsiniz..kendisini arayın bi konuşun..Muğladan Şahin'den aldım numaranızı dersiniz..dipçik yaptı benim 104A ya yakın zamanda..çocuk oyuncağı onlar için tırnak arızası..dipçik kadar masraflı olmaz..çok pahalı olmaz tırnak...fabrikadan 3,5 pahalı oluyor tabi ama ustalık mükemmel bi daha arıza yapmaz aynı yerden.
aradım ustad görüştük tanıştış saolasın
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : 15 Ocak 2014, 15:32:17 »
aradım ustad görüştük tanıştış saolasın

rica ederim..sonuç ne oldu..

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #62 : 15 Ocak 2014, 15:54:13 »
rica ederim..sonuç ne oldu..
görmem lazım dedi. :))  sonra muhabbet koyullaştıı:)  boyasını ne kadar yaparsın dedim o biraz yükske geldi. sadece namluyu 200-350 arası boyuyormuş . bakalım artık tanıştık ayarlarım sen gönder dedi bakacaz artık :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 15 Ocak 2014, 16:01:14 »
görmem lazım dedi. :))  sonra muhabbet koyullaştıı:)  boyasını ne kadar yaparsın dedim o biraz yükske geldi. sadece namluyu 200-350 arası boyuyormuş . bakalım artık tanıştık ayarlarım sen gönder dedi bakacaz artık :))

dünyanın en iyi ustasıda olsa namluyu boyatmayın işde..diğer her türlü tamir ettirin..ama asla namluyu boyatmayın..yada namlu içine yeniden krom attırmayın..varsın boya kalmasın üstünde..beyazlaşşsın..öyle kullanın..boyanan yada namlu içi yeniden kromlanan bir namlu vurmaz..eski perofrmansı kalmaz..tüfek çöp olur...ama tırnağı yaptırın siz sadece..yenisini yapar takar o usta..öyle bir usta..adam otomatik tüfeğin gaz pistonunun aynısını yapıyor yeniden...çok zamanını almaz sadece tırnak değiştirmek..araya sıkıştırır yapar gönderir.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #64 : 15 Ocak 2014, 17:30:29 »
dünyanın en iyi ustasıda olsa namluyu boyatmayın işde..diğer her türlü tamir ettirin..ama asla namluyu boyatmayın..yada namlu içine yeniden krom attırmayın..varsın boya kalmasın üstünde..beyazlaşşsın..öyle kullanın..boyanan yada namlu içi yeniden kromlanan bir namlu vurmaz..eski perofrmansı kalmaz..tüfek çöp olur...ama tırnağı yaptırın siz sadece..yenisini yapar takar o usta..öyle bir usta..adam otomatik tüfeğin gaz pistonunun aynısını yapıyor yeniden...çok zamanını almaz sadece tırnak değiştirmek..araya sıkıştırır yapar gönderir.
usta öyle bir şey demedi ama çok güze olur boyarsak dedi. vala dediğin gibi ise o tüfeğe yazık olur boyatmam. tırnak ne kadar tutar fiyat vermedi vala :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 15 Ocak 2014, 17:54:56 »
usta öyle bir şey demedi ama çok güze olur boyarsak dedi. vala dediğin gibi ise o tüfeğe yazık olur boyatmam. tırnak ne kadar tutar fiyat vermedi vala :))

fiyat vermez..illa tüfek gidecek görecek bi..ama dipçik kadar tutmaz..dipçiği 400 liraya yapmıştı....diğer dediğim işlerde dahil..tetik sertliği,kurma mandalı,vs..tırnağı yaptırın yeterlii..boyatmayın siz beni dinleyin..gönderin tüfeği sadece tırnak değişecek boş fişeği kıstırıyor deyin..bakarsınız tırnağı değiştirmedende yapar..arızayı bizzat görmesi lazım..ama uçuk bir fiyat tutmaz yani o arıza..piyasadan biraz pahalı olsa bile o tüfeğe değer..insanın gözü görmez masrafı..yaptığı yerden arıza yapmaz tekrar..garantili iş yapar....dipçik yapımı gibi zamanda almaz hemen yapılır..
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2014, 17:59:20 Gönderen: Şahin BİTEN »