eyvalah kardesim
ama nazar degdi ya. otomatik bozuldu.gecen hafta poze ile sov yaptim kendi capimda oda bu hafta altina verdi .ciftem var uzun menzilli guzel bir cifte oda ayni sekilde avdan sonra olan oldu. yarin bi hocaya gidip okutacam kendimi tufeklerimi.care bu olacak artik tufeklere minik nazarlik asacam boncuk
aynı şeyleri düşünmedim değil Adem Bey
tüm tüfeklerimi alıp gidip şöyle keskin,iyi okuyan üfleyen bir Hocaya okutayım diyordum geçen haftadan beri
hatta yeğenle aramızda şöyle bir diyalog geçti ördek avında..
( ''bütün tüfeklerimi hocaya götürücem..ve ona diyecem ki hocam bu tüfek insan hariç neye atarsam tek fişekte cansız düşürsün ikinci atışa gerek kalmasın'') oda dedi ki (''hatta kuşun bir metre sağına,bir metre soluna,bir metre altına bir metre üstüne atsam bile vurulsun filan dersin'') epey gülmüştük.keşke olsa yani öyle mucizevi bişey..ispanyol çifte ne yaptı..fişek kıstırmışsa ispanyolların huyudur..boş fişeği illa ki tırnağın altına alır..az çekmedim zamanında..ama tırnak değiştirilebiliyor..üstündeki orjinal tırnak gibi kıstırmaz..ispanyollar o tırnak işini beceremiyor..ben zamanında kızıp sattım..geçen dipçik yaptırdığım usta dedi ki ''tırnak değişirdi boşuna satmışsın tüfeği'' ..ama namlu kalitesine diyecek yok..attığını vuruyordu yani tüfek.