ben kendim bir sağlık personeliyim (sağlık memuru)
bu migren denilen illetin tıbben kesin bir tedavisi yok, bildiğim ve tecrübe ettiği kadarıyla
yalnızca ağrı geldiğinde ağrıyı kesme ve atak aralarını rahat geçirmeyi sağlayabiliyor, modern tıp
migren atağını tetikleyen unsurları kendiniz iyi belirleyip onlardan uzak durmaya çalışmalısınız
mesela bunlar ne olabilir, herhangi bir koku, ses, tat, görüntü, ısı değişimi vs. bunların ne olduğunu kendiniz tespit edeceksiniz
tedavi tavsiyem ise kesinlikle hacamat tedavisi, neden kesinlikle diyorum
çünkü bu tedavi şeklini duyunca araştırdım, eğitimini aldım ve kendim uyguluyorum, kendi aileme ve arkadaşlarıma falan
migren ağrısından her hafta yataklara düşen bir arkadaşıma uyguladım ve allahın izniyle daha ilk seansta rahatladı ve 3 ay falan ağrısı olmadı
ama arkadaş diğer seanslara gelmedi (askere gitti) şimdi tekrar başlamış ama eskisi kadar kuvvetli değil diyor, askerden gelsin inşallah devam edeceğiz
hanımımın bel ağrıları, bacakta uyuşma güç kayıpları oluyordu, 3-4 seans uyguladım çok şükür şimdi iyi
ağrılar uzun süre ayakta kalırsa ve ya belini üşütürse hafifte olsa oluyor, ancak güç kaybı ve buna bağlı yolda yürürken tökezlemeler geçti
buralarda olsaydınız size de uygulardım, ancak ısrarla tavsiye ediyorum, ancak işi bilen birine gitmelisiniz
allah şifa versin