Gönderen Konu: akkar mı hatsan mı armsan mı  (Okunma sayısı 6715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Evren ATLI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
akkar mı hatsan mı armsan mı
« : 03 Ocak 2014, 18:37:05 »
ben solak bir avcıyım otomatik tüfeğe merak sardım araştırdım üç marka üretiyormuş kararsız kaldım hangısını almalıyım hangısı sıkıntısız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
1982-Antalya

Çevrimdışı İsmail METE

• *
Ynt: akkar mı hatsan mı armsan mı
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2014, 20:16:41 »
kullanan birisi olarak armsan derim. diger markaları kullanan arkadaşlar yorumlar. 612dw kullanan birisi olarak mekaniksel bir sorun hiç yaşamadım...
İsmail METE
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Ceyhun SÖNMEZER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2014, 20:44:27 »
ben akkar kullanıyorum solaklar için olan otomatikten. ilk zamanlar basit bir problem yaşadım  şuan hiç bir sıkıntım yok gayet memnunum bence çok kaliteli tüfekleri var tavsiye ederim.
  • Ata Neo12 Max5
1987 Adana

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2014, 21:47:08 »
ben akkar kullanıyorum solaklar için olan otomatikten. ilk zamanlar basit bir problem yaşadım  şuan hiç bir sıkıntım yok gayet memnunum bence çok kaliteli tüfekleri var tavsiye ederim.
  EVREN kardesim burnunun dibinde ant özkanlar var git fabrikaya istegin namlu ve dipcik ayarı uzunlukta yaptır.arıza yapmaz yapsa(ömür boyu tüfeklerinin arkasındalar) bile 1 gün içinde sorunu hallederler 1958 imatcıları huğlu ve ata ya yıllardır mekanızma yapıyorlar ve suan huğlu frover in meknızması  özkanların bende suan ya forover yada özkanlar  (kınetik sistem)alacağım saygılar
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 21:48:58 Gönderen: Veli TOKCAN »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Ceyhun SÖNMEZER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2014, 22:11:48 »
  EVREN kardesim burnunun dibinde ant özkanlar var git fabrikaya istegin namlu ve dipcik ayarı uzunlukta yaptır.arıza yapmaz yapsa(ömür boyu tüfeklerinin arkasındalar) bile 1 gün içinde sorunu hallederler 1958 imatcıları huğlu ve ata ya yıllardır mekanızma yapıyorlar ve suan huğlu frover in meknızması  özkanların bende suan ya forover yada özkanlar  (kınetik sistem)alacağım saygılar

veli bey akkar firmasının servisi de çok iyi her zaman (ömür boyu) tüfeklerinin arkasındalar. benim yaşadığım sorun tamamen benden kaynaklıydı. çözümü de çok basitti  hatta şunu söyleyeyim tüfeğimi satın aldıktan sonra  ufak bir bakım yapsaydım bu sorunu yaşamayacaktım. şimdi mükemmel çalışıyor tüfeğim. 
 akkar satış pazarlamadan irfan beyle şevket bey fiyat konusunda da ellerinden gelen güzelliğide yapıyorlar
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 22:14:12 Gönderen: Ceyhun SÖNMEZER »
  • Ata Neo12 Max5
1987 Adana

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2014, 22:37:49 »
veli bey akkar firmasının servisi de çok iyi her zaman (ömür boyu) tüfeklerinin arkasındalar. benim yaşadığım sorun tamamen benden kaynaklıydı. çözümü de çok basitti  hatta şunu söyleyeyim tüfeğimi satın aldıktan sonra  ufak bir bakım yapsaydım bu sorunu yaşamayacaktım. şimdi mükemmel çalışıyor tüfeğim. 
 akkar satış pazarlamadan irfan beyle şevket bey fiyat konusunda da ellerinden gelen güzelliğide yapıyorlar
bende 2 aydır arastırıyorum ve alınacak en iyi  KINETİK tüfekler benim fikrim 1. ÖZKANLAR 2. huğlu FROVER 3.akkar4.akdas.5.girsan  evren by antalyada hiç gerek yok ayagını dibinde.. en iyi yrli tüfeklerin içinde ÖZKANLAR (ANT) VAR ben diğer tüfekler kötü demiyorum haddime düşmez
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Yunus OFLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2014, 19:34:07 »
tabikide armsan
1994 OF

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2014, 18:31:20 »
Otomatik tüfek alacaksan ben abiye katılıyorum bir otobüsle işini halledersin. Yedek namlu yaptırırsın. Firma belirtmiyorum ama dibindeki firma daha iyidir.
Ben armsan kullanıyorum bursada bir firma olsaydı onu seçerdim. Armsan gayet kaliteli, Akkar ında servis ilgisi alakası malum herkesin dilinde. Ancak diğer firma dibinde gider merhaba dersin, bi çay içiersin sorunun hallolmuş olur tüfeğini alır dönersin.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.