Gönderen Konu: tüfek konusunda yardım  (Okunma sayısı 1180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet TOPALOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tüfek konusunda yardım
« : 03 Ocak 2014, 10:08:20 »
avcılıga yeni merak sarmış bi arkadaşınızım babamdan kalma bir poza huglu marka tüfegimvar 76 namlu ucar avlarında pek randıman alamamaktayım benim kanım namlunun 76 olmasından dolayı oldugu düşüncesindeyim  tüfegim culluk tavşan bıldırcın tahdalı avlarına uygunmudur yada namlu boyu bu avlar icin kac santim olsa iyidir degiştirmek istesemkac santim namlu hangi markaları önerirsiniz fiyat orta civarda olmak şartıyla bana torun hatsan markaların pozalarının fiyatları uygun geldi bu markalar hakkında düşünceleriniz nedir
  • akdaş ak 212w
  • Setter
1979 kırkağac manisa

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Ynt: tüfek konusunda yardım
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2014, 10:26:59 »
Namlu şokları nedir? 76 namlu ile tavşanı ve tahtalı avını yaparsın, aslına bakarsan hepsini yaparsın bende 76 namlu üst full alt yarım şoklu bıldırcın dahil av yapıyorum yakın kalkan avlara biraz mesafe bırakıyorum. Dez avantajı biraz ağır olması avantajıda uzunluktan dolayı namlu ucu fazla şahlanma yapmıyor 2. fişek için nişan sürem kısalıyor. İllaki kısa namlu alacaksan bence 66 namlu olabilir. Her türlü ava gelir. Torun markayı övenler var yerenler var hatsanda ona keza. Bence tüfeğine yedek namlu yaptırman yeni alacağın tüfekten çok daha sağlıklı olur.
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze