Arkadaşlar gerçekten arkadaşın konusunu kirletmişiniz bilmeyenler yazmış,bilenlerde yazmamış
hatta bilenler çok açıklayıcı yazmış
,soran sorduğuna pişman cevap yazanlar pişman cinsinden bişeyler olmuş
böyle cevaplar yazılacağına kardeş bişey olmaz korkma veya yapma zararı olur türden yazılsa daha iyi olmazmı neyse kardeş ben hiç drahthaar beslemedim kurzhaar besledim -10 -15 lerde karlı buzlu havalarda suya girdiği çok oldu hatta buz tutmuş sularada çok girdi şükür hiç bişey olmadı silkelendimi ne varsa atıyor üstü buz tutuyor vücüdundan dumanlar çıkıyor v.s bence köpeği hastalayan ısı farkı köpek soğuk yerde duruyorsa soğukta ava gidiyorsa suya giriyorsa hiç bişey olmaz ama sıcak yerde durur ordan alır soğuğa ava götürürsen drahthaarda olsa hastalanır yani ısı farkı hayvanı hasta eder bir çok avcı köpeğini kışın kapalı yere bodrum kata dükkanına kapalı bi yere götürür üşümesin diye 10 derece 15 derece olan yerlere hayvan iyice alışır dışarıyada çıkar ava -10 eee ıslanmasada ısı farkından hasta olur bunları yapmazsan köpeğinde drahtaar mış Allahın izniyle suya girmesiyle felan hiç bişey olmaz genede önce tedbir sonra tevekkül derler.