Gönderen Konu: DOMUZ SALDIRISI ve BİR ÖLÜM DAHA...  (Okunma sayısı 3653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
DOMUZ SALDIRISI ve BİR ÖLÜM DAHA...
« : 02 Ocak 2014, 15:30:04 »
ARKADAŞLAR BUGÜN GÖRDÜĞÜM BİR HABERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM...ALLAH GÖSTERMESİN AMA HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR.LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM ve HER NE AVINA GİDERSEK GİDELİM YANIMIZDA MUTLAKA TEK KURŞUN BULUNDURALIM...HAYATIMIZI KURTARABİLİR. BU KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA DA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM...

http://www.haberler.com/yaban-domuzunun-saldirdigi-coban-oldu-5497092-haberi/

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: DOMUZ SALDIRISI ve BİR ÖLÜM DAHA...
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2014, 15:35:49 »
Allah rahmet eylesin çok üzücü :(
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Yunus OFLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 02 Ocak 2014, 16:06:07 »
allah gani gani rahmet eylesin
1994 OF

Çevrimdışı Ceyhun SÖNMEZER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Ocak 2014, 16:26:38 »
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay.
  • Ata Neo12 Max5
1987 Adana

Çevrimdışı Necdet KAPLANOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2014, 17:19:31 »
Allah rahmet eylesin, bende birgün yeni tüfeğimi denemek için dağda çalılık bi yerde groupmanına bakarken tam hedef koyduğum sık çalının içinden hoşşnnn diye yüksek sesle soluma sesi geldi, 2 metre var yok aramızda, gelen sesin şiddetini düşününce küçük bişey olmadığıda belliydi. Tüfeğe baktım poze içinde ne var diye düşündüm 5 numara saçma, ayaklara baktım parmak arası terlikler şort koşsam koşamam dikenlikte. Sessiz sessiz arabaya doğru tüfek elimde geri geri yürüyerek uzaklaştım. Allahtan fırlamadı çalının içinden, gerçi bende 193 cm 110 kiloluk adamım az çok boğuşurdum ama azı dişini hayati bi organa denk getirirse dağ başında sıkıntı yaratır tabi.
1988-izmir

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2014, 17:39:05 »
Allah rahmet eylesin, bende birgün yeni tüfeğimi denemek için dağda çalılık bi yerde groupmanına bakarken tam hedef koyduğum sık çalının içinden hoşşnnn diye yüksek sesle soluma sesi geldi, 2 metre var yok aramızda, gelen sesin şiddetini düşününce küçük bişey olmadığıda belliydi. Tüfeğe baktım poze içinde ne var diye düşündüm 5 numara saçma, ayaklara baktım parmak arası terlikler şort koşsam koşamam dikenlikte. Sessiz sessiz arabaya doğru tüfek elimde geri geri yürüyerek uzaklaştım. Allahtan fırlamadı çalının içinden, gerçi bende 193 cm 110 kiloluk adamım az çok boğuşurdum ama azı dişini hayati bi organa denk getirirse dağ başında sıkıntı yaratır tabi.

O YÜZDEN EMNİYETİ ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM NECDET BEY.HER ZAMAN GİTTİĞİMİZ AVLAĞI BİRİNE SÖYLEMEKTE FAYDA VAR.ACİL Bİ DURUMDA BİZE EN KISA SÜREDE ULAŞMALARI İÇİN.YADA BİZDEN HABER ALINAMADIĞI ZAMAN DA ARAMA YAPMAK İÇİN.BİŞEY OLMAZ DEMEMEK LAZIM TEDBİRLİ OLMAKTA FAYDA VAR.ÖZELLİKLE BEN ÇULLUK İÇİN GEZERKEN BAZEN KORKUYORUM.ÖYLE PİS YERLERE GİRİYORUM Kİ BAZEN ÜST GÖZE KURŞUN KOKUYORUM NOLUR NOLMAZ DİYE.DOMUZ BU NERDE NEZAMAN ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ.BİDE BU SENE BURSA' da ÇOK AYI GÖRÜLDÜ,SANIRIM BARINAKTAN DA 35 ADET SALIM YAPMIŞLAR DOĞAL HAYATA.BEN ÖYLE DUYMUŞTUM.

Çevrimdışı Necdet KAPLANOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2014, 17:51:23 »
O YÜZDEN EMNİYETİ ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM NECDET BEY.HER ZAMAN GİTTİĞİMİZ AVLAĞI BİRİNE SÖYLEMEKTE FAYDA VAR.ACİL Bİ DURUMDA BİZE EN KISA SÜREDE ULAŞMALARI İÇİN.YADA BİZDEN HABER ALINAMADIĞI ZAMAN DA ARAMA YAPMAK İÇİN.BİŞEY OLMAZ DEMEMEK LAZIM TEDBİRLİ OLMAKTA FAYDA VAR.ÖZELLİKLE BEN ÇULLUK İÇİN GEZERKEN BAZEN KORKUYORUM.ÖYLE PİS YERLERE GİRİYORUM Kİ BAZEN ÜST GÖZE KURŞUN KOKUYORUM NOLUR NOLMAZ DİYE.DOMUZ BU NERDE NEZAMAN ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ.BİDE BU SENE BURSA' da ÇOK AYI GÖRÜLDÜ,SANIRIM BARINAKTAN DA 35 ADET SALIM YAPMIŞLAR DOĞAL HAYATA.BEN ÖYLE DUYMUŞTUM.
Ayı çıksa sorun yok benim sikletimde olduğu için adil bi mücadele olur  :) ama domuz sakat hayvan tutsan tutamazsın, vursan hissetmez derisi çok kalın ,ayağını yerden kesemezsin, ben ani bi  durumda kalırsam tüfeği atar Huseyin Bold gibi kaçarım.
1988-izmir

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2014, 18:02:01 »
allah rahmet eylesin topragi bol olsun
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Sami KARATAY

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2014, 23:38:24 »
Allah rahmet eylesin,dağda  dolaşırken ras geliriz çobanlara muhabbet ederiz ,biz bir tebeyi aşınca anamız ağlar adamlar yüzlerce koyun ,keçi  ne dağları aşarlar bizim buralarda çobanların 3-5 babayiğit köpekleri olur kimi önde ,kimisi arkada sürüyü kollarlar bu arkadaşın köpekleri yokmuydu...
27/7/1959-KÜTAHYA

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2014, 23:50:46 »
çapraz kaçıcan hızlıca der babam hep domuz ıcın.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2014, 02:31:33 »
Allah rahmet eylesin bu aylarda domuzların gözü hiçbişey görmez çok dikkat etmek lazım...
Fatih TAHIL  1970-KONYA

Çevrimdışı Soydan TÜRK

• *
« Yanıtla #11 : 03 Ocak 2014, 10:08:39 »

Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay
  • BAİKAL MP 153 YARI OTOMATIK 12/89
  • BAİKAL 27 EM-1C TEK TETİK SUPERPOZE
  • GAZELLE SUPERPOZE
Soydan TÜRK
1979 bursa

Çevrimdışı Volkan YAMAN

• Müdavim Üyemiz
  • İYİ KÖPEK AV , KÖTÜ KÖPEK YOL YAPTIRIR ...
« Yanıtla #12 : 03 Ocak 2014, 11:53:43 »
 Allah Rahmet Eylesin
 Yakınlarına Sabırlar Dilerim ...
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 18:19:45 Gönderen: Volkan YAMAN »
Ç A K I R
Volkan YAMAN
0 Rh +    1978    BURSA     @ 541 213 1978

Çevrimdışı Nadir TÜMEN

• *
« Yanıtla #13 : 03 Ocak 2014, 12:00:58 »
BİR SEFER KARŞILAŞTIM HEMDE ÖRDEK AVINDA GÖL KENARINDA İYİ TIRSMIŞTIMBU YÜZDEN YANIMDA HAP TEK KURŞUN TAŞIRIM DİKKATLİ OLMAK LAZIM
Nadir TÜMEN
1973 MERSİN/ MEZİTLİ