Gönderen Konu: Av tüfeği alımında dikkat edilmesi gereken noktalar.  (Okunma sayısı 1575 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
Arkadaşlar takım tutar gibi marka tutmak yerine yerli üretim sağlam bir firmaya aşağıdaki video daki hususlara dikkat etmek suretiyle bir tüfek alma yoluna gitsek eminimki ben kendimde dahil tüfek lere servet ödemekten kurtuluruz diye düşünüyorum.

Hem yeni tüfek alacak arkadaşlara hemde mevcut tüfeği ile sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle herkese mutlu bereketli sağlıklı ve tabiki de bol kazasız avlar temenni eder mutlu yıllar dilerim.

Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Av tüfeği alımında dikkat edilmesi gereken noktalar.
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2013, 17:45:39 »
Arkadaşlar takım tutar gibi marka tutmak yerine yerli üretim sağlam bir firmaya aşağıdaki video daki hususlara dikkat etmek suretiyle bir tüfek alma yoluna gitsek eminimki ben kendimde dahil tüfek lere servet ödemekten kurtuluruz diye düşünüyorum.

Hem yeni tüfek alacak arkadaşlara hemde mevcut tüfeği ile sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle herkese mutlu bereketli sağlıklı ve tabiki de bol kazasız avlar temenni eder mutlu yıllar dilerim.

paylaşım için ve dıleklerınız ıcın tesekkurler bılmukabele.
herkesın yenı yılı hayırlı ve kutlu olsun.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA