Stoeger stoeger diye öve öve aldırırlar millete alanların çoğu böyle sıkıştırma sorunları yaşar sonra tüfeği servise gönder gidiş 50 geliş 50 100 tl kargo masrafı en az 1 ay bekle bozuk gelirse bir kaç defa gönder gitti tüfeğin üçte bir parası haftalarca tüfeğinden uzak kalmak da cabası. Ona rağmen bitmez bizim milletteki stoeger sevdası.Benim nacizane tavsiyem illede kinetik olacaksa benelliden başkası kurtarmaz.Yerlilerin sıcak bakılacak hali yok. Acı gerçek.
Hakan bey_
Tüfeğin yayı arızalanmış, (ki gayet doğal) fabrikadaki yetkili de gönderin yapalım demiş. Sizin benelli arıza yaptığında nereye göndereceksiniz çok merak ediyorum.
Benelliye verilen parayla 5 tane yerli tüfek alınıyor ve bu ülkede kimse sizin kadar zengin değil bir tüfeğe 5-6 bin lira verebilsin.
Siz güvenmiyor olabilirsiniz ama kullanmadığınız bir tüfek hakkında yorum yapıp alacak arkadaşların aklını karıştırmanız ne kadar doğru? Sonuçta bunlar kul yapısı, arada arızalı ürün çıkması bence gayet normal. Hangi marka tüfeği yazarsanız yazın illaki olumsuz yorumlarla karşılabilirsiniz. Bir çok yabancı marka takıntılı insan gibi tutturmuşsunuz Türkmalı almayın. Aldım gayet de memnunum. Almayı düşünen arkadaşlara da tavsiye ederim, alın kardeşim, Akdaş, Armsan, Ata, Hatsan, Stoeger, Yıldız,... bence gayet de başarılı tüfekler yapıyorlar.