Gönderen Konu: stoeger 2000 arıza  (Okunma sayısı 16604 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: stoeger 2000 arıza
« Yanıtla #25 : 04 Ocak 2014, 01:25:25 »
hakan bey 3 bin 5 bin liram var ne tavsiye edersiniz diye sorana hiçkimse stoeger yada yerli bir marka önermez..... ama  yerli olupta sorun çıkarmama garantisi olan hiçbir marka yoktur..... ozaman yerli üçbeş otomatik tavsiyesi sorana yok kardeş yerli almamı denecek..... tüm samimiyetimle söylüyorum... otomatik alacak olsam direk yeni tarihli stoeger alırım... çünkü tüfegin yaparsa nereden arıza verecegi belli...  bu tüfek düzgün çalışırsa karda yagmurda sıcakta sogukta hertürlü şartta hertürlü avrupa tüfekle yarışır.... diger markalarda düzgün çalışsa bile av performansı stoeger kadar olmaz....  bence namlu tüfektir gerisi teferruattır,bu tüfegin namlusuda türk standartlarının üzerinde...... bıldırcın çullukta patlasın yeter ama keklik tavşan ördek kazda durum degişir....

1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Mert SUNMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 04 Ocak 2014, 01:28:57 »
Değerli avcı abilerim ortam gerilmesin sakin olun lütfen hepimiz avcıyız bu forumda niye birbirimizi kandıralımki ne geçer elimize burda dostluk çerçevesinde sohbet muhabbet ediyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz her üründe hata olabilir sonuçta kul yapısıdır her hata düzeltilir yeterki kalpler kırılmasın hayırlı geceler  :)
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2014, 01:31:36 Gönderen: Mert SUNMAN »

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #27 : 04 Ocak 2014, 10:05:10 »
randiman aliyoruzki tavsiye ediyoruz ne yani biz sahtekarmiyiz milleti yaniltalim
4. yılı bitirmek üzereyim sıfır hata ile çalışıyor tüfeğim sonuçta kul yapısı ve mekanik av tüfekleri bunlar Stoger herşeyi ile çok iyi sadece fabrika tamir servisine ulaşmak biraz zor telefonlara bakmıyorlar :) :) :)
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #28 : 04 Ocak 2014, 22:30:37 »
Arkadaşlar burası sadece bir forum. Nezaket, saygı içerisinde herkes düşüncesini paylaşır ve paylaşmalıdır.

Burada yorumları okuyanlar, bunları yazanların profesyonel olmadığını bilmeli ve yazılanları kesin doğru kabul etmemeli. Kim yazarsa yazsın bu böyle. Buradan bilgi toplayanlar yazılanların doğruluğunu araştırmakla yükümlüdür. Kimseyi sorumlu tutamaz ve haliyle kimseyi bilgi eksiklği vb sebeple eleştiremeyiz, saygısızlık olur. Burada münazara yapmıyoruz. Bildiğimizi yazarız, dileyen dilediğini alır.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 06 Ocak 2014, 22:30:53 »
sevgili devrem gürkan onat arızanın yağlamayla veya yağlı kalmasıyla yağsız kalmasıyla hiç bir ilgisi yok sıkıntı  tamamen yayın ucunun son halka üzerine binmesidir bunu zaten tüfeği açınca gördük. ama bu arada vursan otomatik tüfeğide inceledik vursanda böyle bir arıza olması neredeyse imkansız gibi çünkü yay şekli çok farklı yayın başında ve sonunda üç sargı tamamen birbirine bitişik ve yayın ucuda buyüzden üstaste binmiyor.sağ olsun fabrikadaki arkadaşlar çok ilgilitüfeği gönderdim muhtemelen üçgün sonra geri gönderecekler şu an için öyle gözüküyor buarada yanlış anlaşılmasın ben tüfeğimden çok memnunum satış sonrasındanda biokadar memnunum şimdiye kadar hiç ulaşamadığım her hangibir soruma yanıt alamadığım olmadı her aradığımda güler yüzlü ve dost hane tavırlarıyla karşıladılar.. hala herkese tavsiye ederim stoeger deluxe 2000 kuşlu sarıtetik    herkese rasgele...
1982 İZMİR

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 07 Ocak 2014, 19:34:31 »
Ben tüfekleriyle alakalı teknik bir soru sormak için stoegeri aradıgımda ilgili kişinin orda olmadıgını söylediler, ertesi gün aradigimdada aynı cevabı aldım bende sürekli sitede servisten ulaşamamaktan şikayetçi arkadaşlara hakverdim. Ama artık tutumları degiştiyse ne ala. Ben stoegerdaki şu yay problemi ve slug namlusunun isabetsizliginden şikayetler oldugu için 92a düşünüyorum.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Barış SERT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 07 Ocak 2014, 20:50:35 »
sevgili devrem gürkan onat arızanın yağlamayla veya yağlı kalmasıyla yağsız kalmasıyla hiç bir ilgisi yok sıkıntı  tamamen yayın ucunun son halka üzerine binmesidir bunu zaten tüfeği açınca gördük. ama bu arada vursan otomatik tüfeğide inceledik vursanda böyle bir arıza olması neredeyse imkansız gibi çünkü yay şekli çok farklı yayın başında ve sonunda üç sargı tamamen birbirine bitişik ve yayın ucuda buyüzden üstaste binmiyor.sağ olsun fabrikadaki arkadaşlar çok ilgilitüfeği gönderdim muhtemelen üçgün sonra geri gönderecekler şu an için öyle gözüküyor buarada yanlış anlaşılmasın ben tüfeğimden çok memnunum satış sonrasındanda biokadar memnunum şimdiye kadar hiç ulaşamadığım her hangibir soruma yanıt alamadığım olmadı her aradığımda güler yüzlü ve dost hane tavırlarıyla karşıladılar.. hala herkese tavsiye ederim stoeger deluxe 2000 kuşlu sarıtetik    herkese rasgele...

Stoeger'i sürekli kötüleyen arkadaşlar inşallah bu cevaptan kendilerine bişeyler çıkarırlar.
Ne ile ateş ettiğin, nasıl ateş ettiğinin yanında önemsiz bir ayrıntıdır!!

İstanbul-1980

Çevrimdışı İsmail DAL 01

• *
  • Av doğa demek, avcı doğayı koruyan demek
« Yanıtla #32 : 08 Ocak 2014, 08:39:48 »
değerli arkadaşlar yorumların çoğunu okudum çıkan sonuç şu " tüfek aşktır " erişirsin erisemezsin o ayrı bir konu .kimse aşkına laf söyletmiyor söyletmezde. bende tüfeğimi çok seviyorum sevmezsen ona güvenmezsen iyi bir av yapamam.kimse kiseyi kırmasın.
 stoeger sorunları : "bende daha tık demeden çalışıyor" :)
1: Yay sıkıntısı
2: fabrika ilişkileri sıkıntısı "ki bu hepsinden büyük bir sıkıntı"
3: Ağarlık şikayetleri (buda kişiye göre değişir bence mükemmel)
4: dipcik uzunluğu (bu da kişiye göre değişir)
5: nadiren okudum duydum "kaşık sorunları"
başka varsa da şuan hatırlayamıyorum bu yazdıkların nerdeyse bütün tartışmalarda konu olan durumlar.artık stoeger in fabrikasındaki arkadaşlarda diğer firma çalışanlarını yaptığı gibi tüfeğinin adını modelini google a yazıp bi araştırsın avcılar atıcılar ne diyor diye
saygılarımla
  • Remington 11 87 Premier Light Contour
  • Ata als 2100 tradition
  • kral Quen
  • Kral pompalı
  • pointer
Bismillahirrahmanirrahim
1980 Kadirli

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 08 Ocak 2014, 18:40:37 »
değerli arkadaşlar yorumların çoğunu okudum çıkan sonuç şu " tüfek aşktır " erişirsin erisemezsin o ayrı bir konu .kimse aşkına laf söyletmiyor söyletmezde. bende tüfeğimi çok seviyorum sevmezsen ona güvenmezsen iyi bir av yapamam.kimse kiseyi kırmasın.
 stoeger sorunları : "bende daha tık demeden çalışıyor" :)
1: Yay sıkıntısı
2: fabrika ilişkileri sıkıntısı "ki bu hepsinden büyük bir sıkıntı"
3: Ağarlık şikayetleri (buda kişiye göre değişir bence mükemmel)
4: dipcik uzunluğu (bu da kişiye göre değişir)
5: nadiren okudum duydum "kaşık sorunları"
başka varsa da şuan hatırlayamıyorum bu yazdıkların nerdeyse bütün tartışmalarda konu olan durumlar.artık stoeger in fabrikasındaki arkadaşlarda diğer firma çalışanlarını yaptığı gibi tüfeğinin adını modelini google a yazıp bi araştırsın avcılar atıcılar ne diyor diye
saygılarımla
Aslında yay sıkıntısı olmasa fabrika ilişkisine ihtiyaçım olmaz benim şahsen.
Ağırlığa gelince sağlam tüfek ağır olur zaten.
Dipçik uzunluğuda ayarlanır yaptırılır olmuyacak iş değil sonuçta her avcı standart değil ama tüfek üretimi standart.
Yani burda bana göre tek düzeltilmesi gereken yay.
  Peki forumlarda konular şikayetler açılıyoda bunu üretenlerin bu sroundan nekadar haberi var? Varsada düzeltmek için değişikliğe gidiceklermi asıl onu merakediyorum çünkü tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali olmasın forumlarda konuşulanlar. Ben firma yetkilisi olsam bukadar şikayet okusam şimdiye kadar o yayın yapısını çoktan değiştirirdim ve şikayeteden eski tip yay kullananlarada ücretsiz yeni yaydan verirdim takardım.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2014, 18:42:47 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Mustafa KESGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 08 Ocak 2014, 20:02:37 »
Defalarca yazdim yine yaziyorum tufegi yagladiktan sonra iyice silin kurulayin sonra deneyin.
Bu tufek yagi sevmiyor ozellikle sarjor borusu ve icra yayi civari.
Bu arada 3 ncu sezonu sifir hata ile bitiriyorum yine tavsiye ederimde overimde

Çok  doğru bir tesbitte bulunmuş Gürkan bey ,bende yaşadım, daha iyi çalışacağını düşünerek yağlı bıraktım şarjör borusunu ve icra yayını ,ama ava gittiğimde çok zor çalıştı hatta takıldı kaldı ,hemen avda söküp yağı sildim icra yayından ve şarjör borusundan ,sorun hemen halloldu,birtanede yadek icra yayı bulundurun ,fabrika ücretsiz gönderiyor.Başka sorun yaşamazsınız sanırım.
1965
MUĞLA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 08 Ocak 2014, 20:06:02 »
Aslında yay sıkıntısı olmasa fabrika ilişkisine ihtiyaçım olmaz benim şahsen.
Ağırlığa gelince sağlam tüfek ağır olur zaten.
Dipçik uzunluğuda ayarlanır yaptırılır olmuyacak iş değil sonuçta her avcı standart değil ama tüfek üretimi standart.
Yani burda bana göre tek düzeltilmesi gereken yay.
  Peki forumlarda konular şikayetler açılıyoda bunu üretenlerin bu sroundan nekadar haberi var? Varsada düzeltmek için değişikliğe gidiceklermi asıl onu merakediyorum çünkü tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali olmasın forumlarda konuşulanlar. Ben firma yetkilisi olsam bukadar şikayet okusam şimdiye kadar o yayın yapısını çoktan değiştirirdim ve şikayeteden eski tip yay kullananlarada ücretsiz yeni yaydan verirdim takardım.

serkan yeni üretimlerde o yayın yapısını degiştirmişler zaten.... halil karadeniz yazmıış yukarda ... eskiler 3 halka yeniler 1.5 halka diye......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 08 Ocak 2014, 22:34:46 »
serkan yeni üretimlerde o yayın yapısını degiştirmişler zaten.... halil karadeniz yazmıış yukarda ... eskiler 3 halka yeniler 1.5 halka diye......
Üstadım sanırım başka bir konuda siz yorum yazmıştınız slug namlusundan hiç randıman alamadık diye beni en çok stoegerdan soğutan daha doğrusu caydıran oydu. Ama saçma kullanıcaklar için iyi bir tüfek olabilir çünkü namlu kalitesini çok metediyolar.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 09 Ocak 2014, 21:27:27 »
Ahmet inan konuyu senin actigini daha yeni farkettim neyse ki sorunun hallolmak üzere.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 09 Ocak 2014, 21:28:49 »
:)

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 10 Ocak 2014, 10:49:58 »

bütün yazılanların özeti bencede ama neyse yinede güzel oluyor bu şekilde yazışmalar
1976  istanbul

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 10 Ocak 2014, 23:41:10 »
gürkan kardeşim merhabalar tüfeği gönderdim çarşamba fabrikada arkadaşların eline ulaştı cuma akşamı tüfeğin problemini çözüp 28gr. dan 50gr. a kadar birçok kez fişek atılıp denendikten sonra cuma akşamı aynı hafta içerisinde bu arada .. tüfeğimin işinin bittiğini kafama takılan başka birşey olup olmadığını sordular bende olmadığını söyleyince hemen kargoya teslim ettiler.. uzun lafın kısası 2 günde hallettiler sağolsunlar..                                                                                                                                                                                 fabrikada çlışan  ümit bey ve olcay beye çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı....
1982 İZMİR

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 11 Ocak 2014, 21:59:19 »
Haydi gecmis olsun kardesim kazasiz belasiz avlar dilerim

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 12 Ocak 2014, 18:31:44 »
Defalarca yazdim yine yaziyorum tufegi yagladiktan sonra iyice silin kurulayin sonra deneyin.
Bu tufek yagi sevmiyor ozellikle sarjor borusu ve icra yayi civari.
Bu arada 3 ncu sezonu sifir hata ile bitiriyorum yine tavsiye ederimde overimde

ben stoegeri sezon başında ördek sezonun açılmasına bir ay kala gönderdim fabrikaya..şeytan kulağına kurşun daha tık diye arıza yapmadı..tutukluk tekleme yapmadı fabrikadan geldikten sonra...28 gr ve 36 gr her fişeği atıyorum yakıyor cayır cayır..bir arkadaşım demişti bu tüfekler bir kere servise gittimi bi daha arıza yapmıyor diye..hakkaten doğru..

şarjör borusuna ve mekanizma yayına simsiyah çamur gibi yağ sürmüşler belkide gres..hiç silmedim öyle atıyorum tıkır tıkır saat gibi çalışıyor..nasıl bir yağsa..
oysa ben fabrikaya göndermezden 2T motor yağıyla yağladım hahiften mekanizma yayını,her atışta kıstırmıştı.şimdi o kapkalın çamur gibi yağla inadına sorunsuz çalışıyor..ben memnun kaldım müşteriye alakalarından..tüfek bir aydan önce gelmiyor ama olsun..döner başlık ve mekanizma yayı değişecekti..ben extradan keyfe keder bir sayfa yazdım..şunuda değiştirin bunuda değiştirin diye..herşey değişmiş..benim söylemediğim parçalarıda değiştirmişler sağolsunlar...sağlam tüfek insana guven veriyor..ufak tefek yaydır,puldur bu tür sorunlar çıkıyor veya kaşık yamuktur..gönderirsiniz bi daha sorun çıkarmaz..zamanında bende az şikayet etmemiştim..ama şimdi iyiki almışım bu tüfeği diyorum..