Gönderen Konu: avcı dostlar tüfeğim avda sorun çıkartıyor neden acaba video yu izleyin  (Okunma sayısı 4872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

avcı dostlar bu tetik düşme vede patlatmamadı olayı 2 haftadır yapıyor sebep nedir acaba. başlangıc olarak 2 hafta önce boş kovanı dışarı atan tırnak kırıldı avda ve daha sonra bu iş patladı tamirden sonra. fişek ara sıra patlatmıyor
 bilen fikri olan varsa paylaşsın klütfen
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2013, 16:41:16 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
beni degistir diyor adem can sen hala anlamiyorsun :D :D :D :D
hani yapilmisti sakur sukur calisiyordu ne oldu :D :D :D ben yaslandim diyor rampa cikamiyor :D :D :D :D :D
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
beni degistir diyor adem can sen hala anlamiyorsun :D :D :D :D
hani yapilmisti sakur sukur calisiyordu ne oldu :D :D :D ben yaslandim diyor rampa cikamiyor :D :D :D :D :D
abicimm yaa inanmazsın ördeği görüncemi heyacan yapıyıor nedir. şimdi gidilim 10 kutu fişek atalım aralıksız çalışıoyor. bu zıkkımı avda yapıyor çözemedim hala. değiştirecemde abi ne alacaz. göl avı için sen söyle :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
Sadece avda yapıyorsa, namlu yukarı bakacak şekilde yapın test atışlarınızı belki onla alakalı bir problemdir. Tüfekten anlamam sadece aklıma geldi söyledim
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
sen şimdi bırak tüfeğide o ördek aşağ yukarı kaç m mesafedeydi ve ne kadar önüne attın  ;D ? tüfeği iyi bir ustanın eline ver o zaten karın ağrısını anlar ;)
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem can karar verdim m2 dun gidip baktim mukembel bi tufek fiatida taks dail1250$ lar kafama ersin orbay girdi bi sana bi bana :D :D
ama birdaki sezona canini skma kolay :D :D :D
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ördek avı  ij 58 çifte(ussr) üzerine baska tüfek tanımam benelli bretta vs. ya tuş eder uzak mesafede.28 gr trap fişeklerle 50 60 m den mucızeler yaratıyor.istenildiğinde bu tüfekler zor bulunuyor ama yardımcı oluruz(ben alırken nerelerde ij var birkac buldum yardımcı oluruz ördekçi avcı dostlara
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Adem kardeşim şu ana kadar bu tüfekle ilgili yazdıkların silahın yaylarının değişmesi gerektiğine işaret ediyor. Tetik yayıyla icra yayını değiştirin bence. O çok meşhur eski Beretta tüfeklerin bile takribi 5000 atıştan sonra yayını değiştirmeyi öneriyorlar. O arkadaki takoz dediğiniz parça da bu yüzden kırılmış olabilir. Tetiğin arada patlatmaması da o yaydan olabilir. Belki de fazla yağdan tekliyordur. Kaç atım yaptığınızı biliyorsanız ve 5000'i çoktan solladıysanız, sebebi ne olursa olsun yayları yenileyin derim.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sadece avda yapıyorsa, namlu yukarı bakacak şekilde yapın test atışlarınızı belki onla alakalı bir problemdir. Tüfekten anlamam sadece aklıma geldi söyledim
canım kardeşim zaqten tüfek atarken yere tüfek atmam ne olursa olsun atışl pozisyonunda atarım. yere atmak tehli,kelidir. ortam neresi olursa olsun. bu olayı çözecem merak etmeyin :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
sen şimdi bırak tüfeğide o ördek aşağ yukarı kaç m mesafedeydi ve ne kadar önüne attın  ;D ? tüfeği iyi bir ustanın eline ver o zaten karın ağrısını anlar ;)
dostum yaklaşık tahminimce 100 metre falandı :P şaka kardeşim millet derya hep sallar ovvv uvvv şu metre bu meytre.   bu atışlda mesafe yaklaşık en fazla  25 veya 30 metredir. gerçi şuanda pozisyonu hatırlamıyorum bile.  dostumm çok oldu tetik sıkıntısı 4 tane yeşilim gitti tık ses yok. ama olsun beee ne kadar vuracaz görünmesi yeter yeşillerin gagası ayakların turuncu rengi kanatındaki mavilik bana yeter. patlamayı versin :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem can karar verdim m2 dun gidip baktim mukembel bi tufek fiatida taks dail1250$ lar kafama ersin orbay girdi bi sana bi bana :D :D
ama birdaki sezona canini skma kolay :D :D :D
  vayyy abicim allah razı olsunn. o tüfekleri alırsak artık katilmi olacaz yanii. polis bizi yakalamasın katiller diye :))  vala çok sevirim abicim ördek avındas tüfek kalite olacak abi. soğukda ayazda kurakda saz içinde göl içinde çamurda batakda çalışacak. tüfek içine çamur bile girse çalışacak. inşallah abicim bekliyorum tüfeğimi:)) se3viyorum seni
 bu arada yaşlı kurt fotolarını atacam bugun bakarsın çulluk avından
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ördek avı  ij 58 çifte(ussr) üzerine baska tüfek tanımam benelli bretta vs. ya tuş eder uzak mesafede.28 gr trap fişeklerle 50 60 m den mucızeler yaratıyor.istenildiğinde bu tüfekler zor bulunuyor ama yardımcı oluruz(ben alırken nerelerde ij var birkac buldum yardımcı oluruz ördekçi avcı dostlara
veli abicim kesinlike eve rusları görüyorum ördek avından neler yatığını ama evde hatta bendee ispanyol gecado var. 18.1 namlu iççapı tam ördek tüfeği ama bazen çift tetik ya unutuyorum çok hayvan kaçırıyorum . :)) bu hafta deneyecm ama
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Adem kardeşim şu ana kadar bu tüfekle ilgili yazdıkların silahın yaylarının değişmesi gerektiğine işaret ediyor. Tetik yayıyla icra yayını değiştirin bence. O çok meşhur eski Beretta tüfeklerin bile takribi 5000 atıştan sonra yayını değiştirmeyi öneriyorlar. O arkadaki takoz dediğiniz parça da bu yüzden kırılmış olabilir. Tetiğin arada patlatmaması da o yaydan olabilir. Belki de fazla yağdan tekliyordur. Kaç atım yaptığınızı biliyorsanız ve 5000'i çoktan solladıysanız, sebebi ne olursa olsun yayları yenileyin derim.
abicim  atrım sayısı 5000 devireli çokkk uzun zamanolmuştur.ç ben zaten sezonda atıyorum en az 1000 fişek :))
 ama abicim ben dün tüfeği söktüm tetik mekanızmasını . wd 40 sıktım. içindne resmen pas akıyor . yaylar baktım tetik yayı horoz yayı  ii durumda görünüyor. hatta o kadar sert ki elimi acıtıyor o derece.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
dostum yaklaşık tahminimce 100 metre falandı :P şaka kardeşim millet derya hep sallar ovvv uvvv şu metre bu meytre.   bu atışlda mesafe yaklaşık en fazla  25 veya 30 metredir. gerçi şuanda pozisyonu hatırlamıyorum bile.  dostumm çok oldu tetik sıkıntısı 4 tane yeşilim gitti tık ses yok. ama olsun beee ne kadar vuracaz görünmesi yeter yeşillerin gagası ayakların turuncu rengi kanatındaki mavilik bana yeter. patlamayı versin :)
.çift tetik bek ördek avında uygundur.inanın ij 58 tüfeğimle  28gr trap(rc veya wincester silver 7,5)) fişeği ile enaz 50 m den kaz aldım buhafta
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR