0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrik ederim ademcim..Fakat bişe dikkatimi çekti kardeşim ikinci atışta saçmayı kesiyorsun..Yani kuş sana paralel gittiği halde tüfeği atış yaparken durduruyorsun..Saçma arkada kaldı hep..Sağlam önleme verip atışı yaptığında namlu hareketini kesmeseydin duble yapardın dostum..Selametle kalasın..Bu arada sana diyorum ama avı görünce heyecandan bende yapıyorum bazen aynı hatayı
adem can massallh guzel cekim olmus herzamankigibi rasgelesen tufegi okuttur hocaya
AVINIZ DAİM OLSUN ADEM BEY
kardeşim genelde huym değildir aslında 1 sürüden 1 tane düşürünce daha aynı sürüye aateş etmem ama o anda attım. sebep şudur. ilk vurudğum hayvanın nereye düştüğünü görmem için 1. ördekten sonra direk vurulan hayvanın düştüğü noktaya bakmam gerekli yoksa cansız bile olsa bulunmuyor. av yaptığım yer çok sık kamış. aşırı sık hemde gezilmiyor içinde o derece. zaten atış yaprkende 2 ördke o yüzden kaçtı zaten eğer açık alan olsa idi onunda şansı yok. o anda 1 .ördek düşerken aklım onda bakma sen diğerine attığıma gözüm bir tanei ona bakıyor o anda nerey düşüyor diye )
Adem abi güzel çekim güzel av olmuş tebrikler. silah remingtondu dimi abi fişek ne kullanıyorsun merak ettim
Güzel videolar. Vuruşlar da güzel maşallah da, merak ettiğim bir şey var, neden patlama sesi yerine mekanizmanın sesi daha fazla duyuluyor? Kayıt ayarı mı, normal hali mi? Rastgele
kardeşim çok güzel av yapmışsın bir türlü kısmet olmadı beraber ava gitmek neyse yakında gelirsem telafi ederiz gelemessem seneye artık
Maşallah. Devam böyle. Eline sağlık.
Adem bey çok güzel olmuş. Gece gece yola düşesim geldi saygı ve sevgilerimle,
Ben sizin bu ördek sevdanızı ve bu ava olan ilginizi keyifle takip eder hale geldim.Forumda yazılarınızla çokça karşılaşıyorum bu şekilde videoları izlerken bende ayrıca keyif alıyorum.Paylaşım için teşekkürler daha niceleri daim olsun inşallah.[/qu nazmi bey inanın beğeniliyor ise benim daha çok hoşuma gider. paylaşmayı seviyorum böyle güzellikleri. av neden sveiyorum biliyormusun. bana cazibesi zor olması imkansızları yapmamı sağlaması. keyi,f ve sabah güzellikleirni yaşamam. vede göl içinde geçiridğim vakit. ördeklerin ile aynı ortamı paylaşmak onların yaşadığı ortamda bulunmak. beni cezbeder. hiç vurmsam fişek bile atmayacağımı bilsem bile ben bu ördek avına gidiyorum . seviyorum ördeklerin uçuşunu mühreye sortilerini düdüğüme verdikkleri ani tepki heraketleri.
adem kardeş swing denen atışımı yapıyorsun? önleme veriptemi atış yapıyorsun? önleme veriyorsan ne kadar önleme veriyorsun?