Piyasadaki çoğu fişeğin içeriklerini inceleyip bilmeme rağmen lambro fişeklerinin içeriğini hiç açıp bakmamıştım, bu gün çulluk avı için aldığım 1 paket Lambro Feltro 34'ün patlama sesi ve geri tepmesinden şüphelenerek içini açtım, ve hayal kırıklığına uğradım. beğendiğim en iyi av fişeği barutu olan Tecna barutu olacağını lambronun sitesinden biliyorum, ancak Prima barutu çıktı Tecna barutuna göre çok daha ucuz ve en önemlisi internet sitesinde yazan bilgilerden farklı olması, yurtdışıdakilerden kutusu da farklı üstelik yurtdışındakilerin metal kısmı nikel buradakilerin metal kısmı pirinç. Aynı tereddüdü Bi turbo 38 de gördüm, yine internet sitesinde NSİ GT21 tapası yazıyordu, ancak dışından baktığımda Z2M tapası vardı fişekte
Eski lambro fişeklerini iyi biliyorum ve eskiden Yunanistan dan gelen misafirler getirirdi, ördek avında çok beğenilirdi.
Yeni fişeklerin kalitesinin öncekilerden farklı olacağını tahmin ediyordum ve haklı çıktım, çünkü buradaki bayilere de sordum, fiyatları Yunanistan da ki fiyatların çok altında diye bu nasıl olur dedim, çünkü feltro 34 Yunanistan da 9,8 Euro, Blue 34 11,2 Euro, demek ki sebebi ülkemize gönderilen fişeklerin kalitesinin yurtdışındakilerden farklı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Ülkemizde fişek ithal eden çoğu distribütör üretici firmaya ısmarlama fişek yaptırır, burada piyasa da rekabet edilebilecek fiyatlar önemlidir, distribütörün istediği fiyata göre fişek üretebiliyorlar, burada fark kullanılan malzemeden kaynaklanıyor. Ancak içeriğinden ve kalitesinden ödün vermeyen üreticiler ve distribütörlerde var.
hızlı resim yükleresim yuklemek