zaten amaç o hep domuz için değerlendiriyoruz ama ben şahsen hayatımda 20-30 kere domuza atış yapmışsam 1000 tane hedefe atmışımdır.
e şimdi sen fabrika olsan ne yaparsın. ben olsam kutusuna domuz resmi koyar üzerine av ve atış kurşunu yazarım. düşünsenize 10000 adet kutu üretiyorum 9000 kutusu atış için kullanılıyor. geri kalan 1000 için hiç uğraşmam bile gitsinler ithal alsınlar. ben atış için olanı kitlesem allah bereket versin. atış içinde bu gualandiler harika bir kurşun. diğer forumlarda hep konuştuk. domuza eziyet etmicen av keyfinide bölmicen domuz avında fedeal, remington, winchester, fiocchi filan kullanacan geri kalan zamandada 1 liralık yerli atacan diye.
ben senelerdir domuza gitmiyorum. ama son 2 senede rahat 2000 tek kurşun yakmışımdır. e kutusunda 1 lira kazansa yaf benden 2 senede 200 lira kazanmış oldu. benim gibi insan çok. sadece avcı değilki tüfek ruhsatı olupta av ruhsatı olmayan arkadaşlarda keyfi bu kurşunları atıyor. ben şahsen yaf gualandiye bayılıyorum. depoda varsa 400 tek kurşun sadece 10 tanesi remington (belki biri beni domuza götürür diye) 200 tanesi yaftır. bikaçta başka marka vardır. kendi dolularım vardır. e şimdi ben fabrika olsam gözümü ve bütçemi o 10 tane remingtonuda kendi markam yapayım diye uğraşmam. özkursanda uğraşmaz, mke e uğraşmaz, jette uğraşmaz, züberde uğraşmaz.
he ben yaf sevdiğim için öyle konuştum aslında çekirdek hepsinde aynı
ben gualandi alacaksam yaf alıyorum orman tipinde meca miskette züber ve mke brenneke de yine yaf benim tüfeklerim ve ben böyle seviyoruz. atışta en çok misket ve gualandi atarım. başkası farklı atar ama 100 atıcının 99 u yerli firmaları seçer. ulem 5 lira bu tek kurşuna vereceğime 5 kere yerli atarım der.