Gönderen Konu: BÖYLESİNE NE DENİR BİLMEM Kİ...  (Okunma sayısı 1192 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet GARİBOĞLU

• *
  • Sürdürülebilir Bir Avcılık İçin Doğayı Koruyun....
BÖYLESİNE NE DENİR BİLMEM Kİ...
« : 27 Aralık 2013, 16:49:27 »
Sabah gün ağarmaya yakın mühreleri atmak için kanal boyu giderken bu ağı buldum...Yosunlu ve kamışlı suda belli belirsizdi...Aslında yarı baygın kurtulmak için çırpınan bir turnaydı dikkatimi çeken dikkatlice baktığımda ağı farkettim...Kim bilir ne zaman atılmıştı...Turnanın kurtulmak için amansızca çırpınışı görmezden gelmek mümkün değildi...Bataklık ve milek olan suya her neye maal olursa olsun girmeliydim...Çünkü o ağ orada kalamazdı bu bir katliam olurdu...Ağı sudan çıkardığımda yedi tane daha turnanın takılmış olduğunu ve bunların çoğunun çürümüş olduğunu gördüm...Yarı baygın turnayı hemen ait olduğu suya geri saldım umarım yaşıyordur...Demeyeyim diyorum da ulan şerefsiz vakitli vakitsiz ağı atıyorsun hadi atıyorsun neden orada bırakıyorsun hiç mi Allah korkun yok...Aslında söylenecek çok şey varda ben Allah ıslah etsin diyorum...Ahmet Gariboğlu

how to use print screen
Takılr Gönlüm Kınalı'nın Kanadına... 1987 Kahramanmaraş

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: BÖYLESİNE NE DENİR BİLMEM Kİ...
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2013, 16:56:17 »
Dediğin gibi söylenecek çook şey var ama neyse. Ama takdire şayan birşey varki o da senin o havada batağa girmen. tebrik ederim.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: BÖYLESİNE NE DENİR BİLMEM Kİ...
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2013, 17:07:49 »
Ahmet Bey; Maalesef bizlerde gittiğimiz dere, ırmak ve baraj göletlerinde bu tür görüntüler ile özellikle tırıvırı diye adlandırılan paraşüt ağlardan sıkça görüyoruz. Satılması bile yasak olan bu ağlar birçok yerde alenen satılıyor. Bu konuda denetimler yetersiz kalıyor maalesef! Denetim ne kadar sıkı olursa olsun asıl konu bence insanın kendi vicdanını sorgulayabilmesidir. Örnek davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim. 
KAYSERİ / 1976
Beretta 686 Spz.-12, Franchi Affinity-12
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36