Gönderen Konu: Burak ile Yaban Hayatı  (Okunma sayısı 2879 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
Burak ile Yaban Hayatı
« : 27 Aralık 2013, 09:00:41 »
Dün akşam evde otururken kanalları geziyordum bir ara yaban tv de burak ile yaban hayatı programı vardı kızılhisar kızıl keklik avı kızıl keklik adını ilk defa duydum kuşları yakından gördüğümde bizim kınalı keklikten farklı bir yanını göremedim ayrıca kızılhisar nerenin ilçe veya kasabası olduğunuda bilmiyorum kızıl kekliğin limit sınırlaaması yokmudur ?    program boyunca köpek ferma veriyor burak bey vuruyor yeleği kuş ile doldu yanındaki arkadaşı bugün 6 tane vurdum diyor bu görüntüler yasalmıdır yasal değilse suç teşkil etmez mi

BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİZLERİ AYDINLATSIN SELAMLAR
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Erdal KURTULAN

• *
Ynt: Burak ile Yaban Hayatı
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2013, 09:29:59 »
Halil kardeşim, Kızılhisar Örnek Avlağı Uşak'ın Banaz İlçesi,Kızılhisar Köyünde 5 yıldır faaliyet göstermektedir.Kızıl keklik yanlış yazılmış (yaban tv hatası) bildiğimiz kınalı keklik avlanıyor.Suç teşkil edecek hiç bir durum yoktur yasal bir avlaktır.Limit yoktur istediğin kadar saldırıp vurabilirsin.Keklik 25TL,Sülün 40 TL dir.Avlağa Türkiye'nin dört bir yanından avcılar gelmektedir.Sen nasıl duymadın bilmiyorum ama buyur gel misafirimiz ol avlağı gör,avlan.Daha bilmek istediğin veya sormak, öğrenmek istediğin bir konu olursa yardımcı olayım.Avlak sahibi Orhan COŞKUN cep tel :0532 4164817 Benim cep tel:0532 2972047 Uşak 'tan selamlar.RASTGELE
Erdal KURTULAN
1968 UŞAK
Yola çıktıklarını,yolda bulduklarınla değişirsen
hem yolunu kaybedersin hemde DOSTUNU.

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2013, 10:02:14 »
limit yoksa o programda yanındaki arkadaşına fazla mı vurdun diye soruyor arkadaşıda ne diyeceğini bilemiyor kızarıyor. o programı bende hatırlıyorum. ama aynı kişinin ördek avıyla ilgili bir olayıda baya konuşulmuştu burada. ya diyoruz izlemeyin arkadaş. adamların avla alakaları kalmadı. eski çektikleri şeyleri döndürüp döndürüp yayınlıyorlar. varsa yoksa reklam. birde her reklamda yoğun istek üzerine tekrar üretilen diye giriyor ya kopuyorum :D
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2013, 10:15:02 »
Halil kardeşim, Kızılhisar Örnek Avlağı Uşak'ın Banaz İlçesi,Kızılhisar Köyünde 5 yıldır faaliyet göstermektedir.Kızıl keklik yanlış yazılmış (yaban tv hatası) bildiğimiz kınalı keklik avlanıyor.Suç teşkil edecek hiç bir durum yoktur yasal bir avlaktır.Limit yoktur istediğin kadar saldırıp vurabilirsin.Keklik 25TL,Sülün 40 TL dir.Avlağa Türkiye'nin dört bir yanından avcılar gelmektedir.Sen nasıl duymadın bilmiyorum ama buyur gel misafirimiz ol avlağı gör,avlan.Daha bilmek istediğin veya sormak, öğrenmek istediğin bir konu olursa yardımcı olayım.Avlak sahibi Orhan COŞKUN cep tel :0532 4164817 Benim cep tel:0532 2972047 Uşak 'tan selamlar.RASTGELE
Kızılhisar örnek avlağından haberim yoktu sadece bilgi almak ve bilgisi olananın görüşlerini almak için bu konu açılmıştır yaban tv pek izlemem bir an görünce bu nasıl bir av diye kendime sordum Bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederiz Erdal bey
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2013, 10:22:28 »
limit yoksa o programda yanındaki arkadaşına fazla mı vurdun diye soruyor arkadaşıda ne diyeceğini bilemiyor kızarıyor. o programı bende hatırlıyorum. ama aynı kişinin ördek avıyla ilgili bir olayıda baya konuşulmuştu burada. ya diyoruz izlemeyin arkadaş. adamların avla alakaları kalmadı. eski çektikleri şeyleri döndürüp döndürüp yayınlıyorlar. varsa yoksa reklam. birde her reklamda yoğun istek üzerine tekrar üretilen diye giriyor ya kopuyorum :D
Fazlamı vurdun konusu şöyle olabilir; 10 keklik saldırmışsındır 12 tane vurmuşsundur. o 2 keklikte daha önce salınan ancak avlanamayan kekliklerdir. Onlara eksta ücret alınmıyor diye biliyorum. Ayrıca özel avlaklarda limit yok istersen 300 tane kuş salsınlar hepsini vur parasıyla değil mi? ;)
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2013, 10:37:14 »
yok öyle bir muhabbet değildi. ama benim dediğim video kızılhisardaki olmayabilir. keklik avıydı. bulup videoyu paylaşırım. ne demek istediğimi görürsünüz. bulabilirsem tabi
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Selçuk ORAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2013, 10:37:42 »
O yayında dikkatimi çeken bir konu vardı kendi kendime hayıflandım. Burak Kabakçı çelgin kekliği köpeği getirdiği zaman hiç usulüne uygun kesmeden vs. direk çantaya atıyor. o keklik mındar olmazmı dinimizce uygun olmadığını düşünüyorum. ha kamera arkasında yapıyorlarsa bilemem ama çekim esnasında yaralı yaralı direk sırta koyuyor. yanlış.
  • Ata Neo 12
  • (Kaju) İngiliz Setter
Selçuk ORAL
MEMLEKET BURDUR- İKAMET ANTALYA
0-534-421-15-15

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 27 Aralık 2013, 10:56:17 »
buldum ben dediğim avı. şu videonun 4. dakikadan sonrasını dikkatli izleyin. özellikle tam 5. dakikaları :D
http://www.yabantv.com/video/8324-burak-ile-yaban-hayati-avi
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA