Gönderen Konu: HASTASIYIM DOSTLAR ...  (Okunma sayısı 2062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan YAMAN

  • Müdavim Üyemiz
  • ***
  • İleti: 1298
  • Thanked: 4 times
  • İYİ KÖPEK AV , KÖTÜ KÖPEK YOL YAPTIRIR ...
HASTASIYIM DOSTLAR ...
« : 25 Aralık 2013, 01:42:43 »
 DostLarLa Yaptığımız AvLarımız dan ;  O0 O0 O0 O0 O0
 AvLar LimitLer DahiLindedir ,
 Rabbim Bütün GönüL DostLarımın Avını ve Muhabbetini Herzaman BoL Etsin İnşaLLah ,,
 R  A  S  G  E  L  E  ...


 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Ç A K I R
Volkan YAMAN
0 Rh +    1978    BURSA     @ 541 213 1978
 

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

  • Onursal Üyemiz
  • *****
  • İleti: 6325
  • Thanked: 1130 times
Ynt: HASTASIYIM DOSTLAR ...
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2013, 21:23:32 »
Güzel fotoğraflar. Güzel avlanmışsınız. Rastgelsin.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.
 

Çevrimdışı Oğuz YÜCE

  • *
  • İleti: 257
  • Thanked: 2 times
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HASTASIYIM DOSTLAR ...
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2013, 21:56:52 »
ömrümde bir kere gittim keklik avına inşallah allah dahada nasip eder avınız kanlı olsun güzel fotolar.
Oğuz YÜCE
1992 istanbul
Sabır kurtuluşun anahtarıdır...

 

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

  • Müdavim Üyemiz
  • ***
  • İleti: 885
  • Thanked: 42 times
Ynt: HASTASIYIM DOSTLAR ...
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2013, 20:53:06 »
keklik  etinin bir yemeyi,


ónce  sirkeli,  maydanozlu,limonlu. suda 15,dk, bekleteceksin  kekliyin etine, kekliye  devne yapragi, ezilmemis taneli kara biber,deniz tuzu koyarak az biraz kimyon koyup kekligin etine iyice hasliyacaksin,   haslamis  keklik etine  keminlerinden ayiracaksin,   az miktarda tere yagda kekliyin etine kizartacaksin  kizarmis keliyin etinin hepsine pilavi koymuyacaksin birazina ayiracaksin kizarmis kekliyin etinden, kalan keklik etine hazirladigin pirincin icine koyarak pilavin icine koyup pilavla birlikte  bisireceksin,  kekliyin etine,  az miktarda ayirdigin kekliyin etine birazdaha  tere yagda kizartip pilavin ústúne koyacaksin, bu pilavli keklik etinin  ústúne   yeni uyutulmus karabiber  dókeceksin  kara biberin kokusuna duyacaksin yemegi yerken, yeni uyutulmus olmassa karabiber hem gúzel olmaz, hem gúzel kokmaz karabiber,   kekliyin pilavli  eti yemeyi hazirdir,

yaninda  biber  tursusu  yiyceksin  biber  tursusu, ónce biberi   haslarsin  suda  veya kózde  bisirirsin biberin kabina soyarsin,  dograr   icine ezilmis  ceviz limon suyu   veya  sirke   koyarsin  yag   sarimsakda  koyarsin   biber  tursuna,,, diyer biber tursusuda  kózde  bisirdigin biberide  kabi soyulmus domatez ve  sogan maydanozda koyabilirsin bu sekildeki  biber  tursusuna  nar  eksi  ve  limon konur,

bu  biber  tursunusa  yapamazsan,  domatez salatasi yap  sogan, kabi soyulmus bolca domatez,maydanoz  dogra, az miktarda siyah zeytin koy salatayi   nar eksisi  veya limon koy  salatayi, benim tercihim nar eksidir,

kullanacaginiz tuz  deniz tuzu olmali,

ondan sonra afiyetle  yeeeeeeee  kekliyin etine,   ústúne túrk  kahfesi icmeyi unutma......... 


cok gúzel bórúlce  tursusu vardir, keklik etinin yaninda  yenen  ama  cok yer bilmez bórúlce  tursusuna...........haslanmis siyah taze bórúlce ve eksi olarak konan tursuya ermemis gók koruk úzúm suyu ile  ve sarimsak  bol miktarda ezilmis cevizle yapilir,  tursu,

bu tursuya  yapmak icin eylúlde  ermemis úzúm korugu bulacaksin  eylúl aylarinda yetismis bórúlce  bulacaksin,  yapacaksin, tursuya,,,
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2013, 21:06:48 Gönderen: Nurettin AYDIN »
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda