Gönderen Konu: poınterim avı kaldırdığı veya önünden kalktığı zaman havlaması  (Okunma sayısı 4402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
arkadaşlar yeni bir poınter aldım fakat ilginç bi durumla karşılaştım fermada yada önünden kalkan av hayvanlarının arkasından havlıyor tavşan keklik çulluk vs sizce bu bir kusur teşkil edermi veya avda çok sıkıntısı olurmu bu durumun
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
güncel
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Kekligi kaldırdïgında ses veren kopoy gördüm...ama pointer hiç görmedim.......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Kekligi kaldırdïgında ses veren kopoy gördüm...ama pointer hiç görmedim.......
bende ilk defa gördüm :)
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Nevzat AYDEMİR

• *

Üç  yaşındaki  Kurhzaarım   da    tavşan    da    fermasında  ve  arkasından  kopay  lar  gibi  havlayarak  gidiyor.Bazen  de  av  bölgelerinde   kedi  kovalarkende  havlayarak kovalıyor.Atalarından  gelen   soylardan  olsa  gerek  diye  düşünüyorum.Rastgele.
Nevzat AYDEMİR
1951  AYDIN/ Sapanca-SAKARYA

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bence köpek kaldırdığı hayvana yavaş uç diyodur yoksa sahibim seni vuramaz diyodur :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Mahmut limnili den aldığımız pointerlerin birisinde de vardı aynı bahsettiğiniz alışkanlık.Bekliyorsa fermada sorun olmayacaktır diye düşünüyorum
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
bence köpek kaldırdığı hayvana yavaş uç diyodur yoksa sahibim seni vuramaz diyodur :)
daha çok gönderdim geliyo diyor gibi :)
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Mahmut limnili den aldığımız pointerlerin birisinde de vardı aynı bahsettiğiniz alışkanlık.Bekliyorsa fermada sorun olmayacaktır diye düşünüyorum
sizde sorun olmadı galiba
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
şu an bizde değil manisa da birine satıldı tam olarak bilmiyorum.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ahmet ERTOĞRUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bugune kadar avladigim butun alman pointerlerim ve drahthaarlarim kalkan tavsana havlar, ama keklik culluk  turac gibi kuslara havladiklarini gormedim , duymadim . Hatta sIk bolgelerde kopegin  havlamasi iyidir , tavsan  oldugunu anlarsin , pozisyon alirsin
1991 MAGOSA KIBRIS

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
bugune kadar avladigim butun alman pointerlerim ve drahthaarlarim kalkan tavsana havlar, ama keklik culluk  turac gibi kuslara havladiklarini gormedim , duymadim . Hatta sIk bolgelerde kopegin  havlamasi iyidir , tavsan  oldugunu anlarsin , pozisyon alirsin
pazar günkü avımızda sıklık biyere girdi kendisini göremedim zadece havlama sesni duydum havaya baktım çulluk geliyor ve vurdum
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
köpek ferma durduğunda yanına gidmemişşen veya sen gelmeden kaldırmıya alışmışşa yapar ,fermada kaldırıp kaldırıp seni göremediyse sana uyarı veriyor  :)

Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
köpek ferma durduğunda yanına gidmemişşen veya sen gelmeden kaldırmıya alışmışşa yapar ,fermada kaldırıp kaldırıp seni göremediyse sana uyarı veriyor  :)

artık öyle bir sorunum kalmadı ramazan abi kökünden çözdüm sorunu :)
Özgür ATAŞ