Gönderen Konu: KUTUP AYISI DOĞA DAĞ KAMPCILIK VE SPOR MALEMELERİ. LTD. ŞTİ.TEŞEKKÜRLER.  (Okunma sayısı 3105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz

Saygı deger buyuklerım ve kucuk lerim.
sizlere başımdan gecen bir olayı kısaca anlatmak istiyorum.
malum hepimiz avcıyız doga kamp balık vs bir spor dalınla az da olsa ugrasıyoruz  durum böle olun ca yazın soguk su kısın sıcak bir içeçek gıbısi yok.
termos almaya karar verdım piyasa malların dan hemen bir tane aldım istedıgım gıbı cıkmadı sonra başka bir marka aldım oda istedegım gıbı cıkmadı sonra başka bir marka daha aldım derken ev termosla doldu taştı.
hal böle olun ca en az 5 saat sıcak tutan bir termos arayısı içine girdım ve bir gece tv izlerken dıscovery channel  da SON MODA CİHaZLAR diye bir program var bir de baktım en iyi TERMOS HANGISİ  diye deney yapıyorlar.  beş altı marka termos vardı  uzatmayayım DENEYİN SONUCUN DA ALADDİN CHALANCER VE STENLEY EN İYİ OLDUKLARINI 12 saat lik bir deyin ardın dan en iyi iki marka olduklarını kanıtladılar.(bu arada iki markada aynı fabrikanın malı. gerek saglamlık gerek sıcak lık bakımından diğer butun markalara cok buyuk bir fark attılar. 12saat lık -10  derecelık sogukta beklemenın ardından aladdin 97 derece stenley 95 derece ile testi gecti. bende hemen net girerek araştırmaya başladım  BİR COK sitede buldum stenley termosu buldum fakat stokta yok  yok yok. tabıkı olmayın ca yapacak bişi yok  gel zaman gıt zaman derken yolum bir gün istanbul emin önüne düştü  orlarda gezerken birda baktım STENLEY termos hemen içeri girdim konuştum anlaştım ve satın aldım.OLAY BURDAN SONRA BAŞLIYOR DOSTLAR ORDAKI ARKADAŞ BABA ŞÖLE DEDİ EVE GİDİNÇE TERMOSA SICAK SU KOYUP DENEYİN EGER SOGUTURSA GERİ GETİRİN DEYİŞELIM BENDE TAMAM DEDIM DUKKANIN KARTINI DA ALDIM EVİME GELDIM. TERMOSU HEMEN DENENEMK İÇİN SU KAYNATTIM VE KAPAGINI SIKICA KAPATTIM VE 3 SAAT SONRA BAKTIGIM DA BANA SICAKLIK İYİ GELDİ  DEDİM TAMAM BU İŞ: ERTESİ GUN AVA GİDECEM GECE 3 DE CAYIMI DEMLEDIM TERMOSUMA KOYDUM DOGRU ÖRDEK AVINA  ARADAN 2 SAAT GECTI GECMEDİ DAHA ZAMAN VAR DEDIK BİRERE BARDAK ÇAY İÇELİM  DOKTUM CAYI BANA BİRAZ SOGUK GELDI HAVA SOGUK BARDAK SOGUK VS ONDAN DIR. VS. ARDAN 1 SAAT VS GECTİ ÜŞÜDÜK ÇAY İÇELİM DEDIM CAYI DÖKTÜM İYİCE SOGUMUŞ ÇAY İÇİLECEK GIBI DEYIL SEN 100 TL PARA VER SONUC FOS. HAFTA BAŞI ILK İŞİM ALDIGIM YERİ ARAMAK OLDU DURUMU ANLATTIM  SUYLA DENEDIGIMI  VE SONRASINDA ÇAY KOYDUGUMU SÖLEDİM  MAZA YETKILISI DEYISIM YAPAMIYACAK LARI SÖLEDİ Kİ ADAM HAKLI İYİ CE DENEYİN CAY KOYARSAM İYADE ALAMAYICAGINI BAŞTAN SÖLEMİŞTİ. VE GARANTİSİ OLMADIGINI DA SÖLEMİŞTİ YURT DIŞINDAN GELDİĞİ İÇİN. BENDE 100 TL VARDİYE YALAN KONUŞAÇAK DEYİLİM. PEKİ DEDİM SİZE HAYIRLI İŞLER TELİ KAPATTIM.GELZAMAN GİT ZAMAN DERKEN ARADAN 1 YIL KADAR BİR ZAMAN GECTİ BEN HALA TERMOS ARAYIŞ İÇERSİN DEYİM SÜREKLİ NETTEN BAKIYORUM DERKEN BİR SİTEDE AYNI TERMOSU STOKTA VAR  HEMEN ARADIM EVET  STOKTA VAR DEDI BENDE BAŞIMDAN GECEN OLAYI ANLATTIM  ADAMIN BANA DEDİĞİ ŞU ABI BUNLAR ÖMÜR BOYU GARANTİLİ SEN İTHALATCIYI ARA KUTUP AYISI DEDİİ. HEMEN ORAYI ARADIM VE SİTELERİN DEDE YAZIYOR ZATEN ÖMÜR BOYU GARANTİ DİYE. KENDİLERİNE DURUMU YUKARIDA YAZDIGIM GIBI ÜSTÜNE BASA BASA  ANLATTIM KENDİLERİ MALI İTHAL EDEN BİZİZ NEREDEN ALDIGINIZIN BİR ÖNEMİ YOK Nİ HAYETİN DE ONLARDA MALI BİZDEN ALIYORLAR SİZ YOLLAYIN BİZ GEREKEN TEST LERİ YAPALIM EGER SORUN VARSA YENİSİN LE EN GEC 3 HAFTADA MALIN TARAFIMA İYADE EDİLEÇEGINI SÖLEDİLER. NE YALAN SÖLİM BENIM PEK UMUDUM YOK TU AYRIYETTEN MALIN FATURASI DA YOK TU ALDIGIM YER BANA YAZAR KASA FİŞİ KESMİŞTİ ONUN DA ELİMDE OLMADIGINI BEYAN ETTİM OLSUN DEDİLER. VE MALI YOLLADIM VE TAM 3 HAFTA SONRA BEN ARADIM DURUMU SORDUM VE DEYİŞİM SAGLANDIGINI VE ADRESIME GELECEGINI SÖLEDİLER. VE BUGUN ELİME ULAŞTI VE HEMEN SUYU KAYNATTIM TERMOSU DENEDIM 10 SAAT SONRA ACTIGIM DA İSE TERMOSTAN DUMANLAR CIKIYOR ELİNİZLE BIRAKIN SUYA DOKUNMAYI BARDSAĞI BİLE TUTAMIYORSUNUZ.
 BURDAN KENDİLERİNE COK TEŞEKKÜR EDİYORUM VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
Malının arkasında durmaktan daha iyi reklam var mı? Ben bunu okuduktan sonra termos alacak olsam, 2 katı fiyat istese de bu adamdan alırım. Yerli üreticinin %80 i bu olayı anlayamıyor işte.
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Nazmi ALKAN

• *
Ürün çok kullanışlı gözüküyor bahsedildiği gibi.Ve bu derece satılan ürünün arkasında durmaları ayrı bi anlam katmış bu tutumları için tebrik etmek lazım.
1989-Çorlu

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
bu gun av da deneme fırsatım oldu termosu cok iyi ara ara acıp kapama ragmen sıcaklık son derece iyidi. rasgele.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
Malının arkasında durmaktan daha iyi reklam var mı? Ben bunu okuduktan sonra termos alacak olsam, 2 katı fiyat istese de bu adamdan alırım. Yerli üreticinin %80 i bu olayı anlayamıyor işte.

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Vay be. Mutlu son. Bu arada termos alacağımda şimdiden kararım belli. Gülegüle kullanın.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
teşekkür edrim volkan abi.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
Gökhan bu tanımladığın termosun aynısı bende var ve hayal kırıklığı. 1-2 saat sonra soğuk olarak buzlu çay içebilirsin.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
OSMAN abi sende benım gıbı şansszı olanlardan sın YÜZ TANEDE İKİ TANE BOZUK CIKABILIYORMUŞ. biri sana diğeri de bana deng gelmiş.:D:D
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------