Sn.Uyar,
-3 - +7 Derece Arasında B@P F2 34 Gram tek veya 2-3 lü gruplar halinde geçen kuşlarda 6 no Sürü atışlarında 4 No
-5 - +2 Derece Arasında B@P MB LONG RANGE 36 Gram 6-5-4 No,RC JK6 35 Gram 6 No
Gün Boyu - derecelerde özellikle sabah şafakta -10 ve daha altını gördüğümüz Zaman Winchester Super Speed 40 Gram Nickel kaplı 5 No
Ilık havalarda B@P MB Classic 32 Gram kullanıyorum..
A300 mü Affinity mi derseniz Herzaman Affinity Ben İnertia Driven taraftarı oldum herzaman Gaz operasyonu bana göre gereksizdir!
A300 ün en büyük rakibi ikinci el temiz alınabilecek Urika I yada II Standart namlu seçeneğidirki bende A300 Ü verip Urika II Aldım..Gayette memnunum o tüfeğimdende!
Bu sene tahtalı geçen yıllara göre daha çok göç şeklinde geldi Özellikle Urika gerekse Affinity ile hatırı sayılır avladım..
Vurduğumuz herkuşu temizledik yıllardır dediğim şey aynı ÇAĞDAŞ FİŞEK TÜFEK VE ŞOK KOMBİNASYONLARINDA PENETRASYON PROBLEMİ DİYE BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL! 50 METREDEN VURDUĞUMUZ KUŞLARDA BİLE 6 NO SAÇMALAR GÖVDEYİ TAMAMEN DELİP ÇIKIYOR ..AMA YUMUŞAK HAVADA SERT FİŞEKLE PATTERN PROBLEMİ OLUYOR HAYVAN VURULSA BİLE AZ SAÇMA İSABETİNDEN VE ÖLÜMCÜL BÖLGE YADA KANATA İSABET ETMEDİĞİNDEN HAYVAN POFF EDİP BİR AVUÇ TÜY BIRAKARAK GİDİYOR!
Hava ısındıkça gramajı ve bar cinsinden basıncı düşürmek ve şoku arttırmak gerekiyor ki pattern korunsun!
Büyük harflerle yazdığım için dostlar alınmasın hepimiz hayat okulunun acemi birer öğrencisiyiz..
Genç arkadaşlar vuramadıkça saçma nosunu büyültüp gramajı arttırıyorlar buda patterni iyice bozuyor!