Gönderen Konu: AV TÜFEĞİ RUHSATI VE AVCILIK BELGESİ  (Okunma sayısı 2677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz ÖNAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
AV TÜFEĞİ RUHSATI VE AVCILIK BELGESİ
« : 21 Aralık 2013, 13:05:05 »
 ASLINDA  AVCILIK BELGESİ  OLMAYANA  AV TÜFEĞİ  RUHSATI  VRİLMEMESİ  LAZIM.İSMİ  ÜSTÜNDE  AV TÜFEĞİ  KENDİNİ KORUMA GEREKSİNİMİ DUYAN GİTSİN YİVLİ SİLAH ALSIN.KOYDE  SEHİRDE 
DOĞUM TARİHİNİZİ YAZINIZ-Niğde

Çevrimdışı Oğuz ÖNAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AV TÜFEĞİ RUHSATI VE AVCILIK BELGESİ
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2013, 13:07:45 »
koyde şehirde  vatandas av tüfeği  alıyor ruhsatıda lıyor zaten ondan adam avcı  canın istediği gibi ava cıkıyor  gun yok  lımıt  yok mevsımı yok nekadarda  denetimi  olsa   bu  boyle

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2013, 13:42:04 »
Eskiden öyleymiş. Tüfek almak için avcılık belgesine bakılırmış. Yanlış değilsem Özal döneminde bu iş serbest oldu.
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2013, 15:20:29 »
arkadaşım yanlış anlama ama kaç yaşında oldugunu bılmıyorum cocuk gibi yazı yazmıssın kanımca sen yıvlı tufek fıyatını bılıyomusun ? kendını korumak ıstıyorsan yıvlı tufek al demıssın sakamısın sen :) turkıye genelınde kac kısının evınde acaba kendını korumak ıcın yılı tufek vardır ? kaldıkı onun vergısıde var dunya kadar !!! senın yıvlı tufegın varmı ? vardır kesın. ben kendımı korumak ıcın tufege ıhtıyac duymuyorum av yaptıgım ıcın tufek alıyorum mesela adam avcılıkla ısı yok ama tufek hastası (kaldıkı amcam kactane tufegı olduguu ben bılmıyorum) ama gel gelelım aldıgı tufeklerle 1 kutu fısek atmamıstır belkıde sıler paklar kaldırır sımdı bu adam nıye avcılık belgesı alsın ? tabıkı avcılık belgesı olmayan ava gıtmesın ama napsın sımdı parası olmayan adam senın paran var hobını yapabılıyorsun onun parası yok dıye mahrum mu kalsın bızde ıstemıyoruz ama yok adamın parası bu acı ama gercek arkadaslar.ben ne avcı arkadaslarımın amcalarını dedelerın bılıyorum kı hangı aylarda hangı gunlerde bıle av yapılcagını bılıyor ama belgesı yok nıye bılıyosun orayı denetlıcek kımse yok ılgı yok alaka yok denetmele yok adam nıye alsın dıme ? benım sıkıntım senın de dedıgın gıbı kendını bılmeyen elıne tufegı aldıgı zaman haraket eden herseye ates eden yaz kıs bılmeyen haysıyetını kaybetmıs ınsanlarla senı o konuda anlarım haklısın da ama malesef durum bu. :(
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Oğuz ÖNAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 21 Aralık 2013, 23:44:21 »
tabanca  alsın emrah efendi  heryer  bohcacı  kaynıyor  gerekırse  hiç almasın  paraveripte  evde silaha ne gerek.  1800  yılların   amerıkasındamı yaşıyoruz   parası  malı  mulku  varsa  korkuyorsa  gıne  dıyom taban ca alsın  senden ıyı bılırım  yıvlı  tufegın kac para oldunu  8 bn 9 bınden baslar yukarı doğru  yazdımı  ıyı   oku  av  tüfeği  ismi  ustunde   

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2013, 12:42:07 »
tabanca  alsın emrah efendi  heryer  bohcacı  kaynıyor  gerekırse  hiç almasın  paraveripte  evde silaha ne gerek.  1800  yılların   amerıkasındamı yaşıyoruz   parası  malı  mulku  varsa  korkuyorsa  gıne  dıyom taban ca alsın  senden ıyı bılırım  yıvlı  tufegın kac para oldunu  8 bn 9 bınden baslar yukarı doğru  yazdımı  ıyı   oku  av  tüfeği  ismi  ustunde

:) hayatında bol şans sana çünki ihtiyacın olcak.
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 22 Aralık 2013, 15:35:55 »
adam çoban ne yapsın koyunu kurdamı kaptırsın ben ateş etmeyi seviyorum diyelim gidip hedefe silah sıkıyorum ava gitmiyorum o zman ne yapacağım tabanca demissin sanki her yerde satılır vergisi yok taşıması serbest gibi
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı H.Ali ÇETIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2013, 19:37:06 »
bende koy yerinde oturuyorum benimde bohcacıdan yana sıkıntım var en makulu av koruma adam gibi işini yapacak 9 da meraya gelipte belgeliadam aramayacak
1985 ANTALYA