Gönderen Konu: RESİMLERİ YÜKLEDİM ŞAHSIMIN TASARLAYIP DİKTİĞİ YELEK  (Okunma sayısı 9940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Şahsım tarafından tasarlanıp dikilen çift taraflı (bir tarafı kamuflaj kumaştan diğer tarafı taba rengi ön tarafları sırtı ve fişekleri fosforlu turuncu rekte) bir tarafı 24 adet diğer tarafı 24 adet olmak üzere toplam 48 adet fişek kapasiteli yelek.
İnternet kısıtlı olduğu için resim yükleyemiyorum. Herkese sağlıklı bol avlı günler dilerim.

« Son Düzenleme: 20 Aralık 2013, 14:59:34 Gönderen: Volkan BİÇİCİ »
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: ŞAHSIMIN TASARLAYIP DİKTİĞİ YELEK
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2013, 21:01:10 »
Elinize sağlık, bundan 20-25 sene veya belki daha önce ben de bir ceket tasarlamıştım, çizmiştim hala ortaya çıkaramadım. Ama ilk fırsatta resim de isteriz ;)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Hasan ÖZTÜRK 55

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2013, 22:16:45 »
volkan kardeşim iyi güzelde 48 adet fişekle dolaşmak çok zor olmayacakmı
TC HASAN ÖZTÜRK
1964-Samsun                                                                                       
http://postimg.org/image/85bqw0k3l/

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2013, 08:16:37 »
Elinize sağlık, bundan 20-25 sene veya belki daha önce ben de bir ceket tasarlamıştım, çizmiştim hala ortaya çıkaramadım. Ama ilk fırsatta resim de isteriz ;)
Çok teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda tamamlarsınız. İlk fırsatta yükleyeceğim.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2013, 08:21:20 »
volkan kardeşim iyi güzelde 48 adet fişekle dolaşmak çok zor olmayacakmı

Hasan abi 48 adet fişek yeleğin toplam kapasitesi. Tabiki 48 adet fişekle dolaşmayacağım. Yeleğin dış tarafı kamuflaj 24 adet fişek - iç tarafı taba rengi üzerine fosforlu turuncu kumaş dikilmiş olup, 24 adet fişekte iç tarafta yer almakta. Hangi ava gideceksem ona göre fişekleri yerleştirip gideceğim nasipse. En kısa zamanda resimleri yükleyeceğim. Herşeyi resimler daha iyi analacaktır umarım.
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2013, 08:23:58 Gönderen: Volkan BİÇİCİ »
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: RESİMLERİ YÜKLEDİM ŞAHSIMIN TASARLAYIP DİKTİĞİ YELEK
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2013, 15:01:03 »
Resimleri yükledim. Değerlendirmelerinizi bekliyorum.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2013, 15:48:02 »
Maşallah elinize sağlık güzel olmuş,bizde kulubumuzde hediye edilmek üzere 1000 e yakın kendimiz tasarlatıp diktirdik,yan taraflarına fileden suluk koyduk,arkasına körüklü file yaptırdık...Ama omuzlarında vatka varmı bilmiyorum ama sırtına agırlık koyunca güzel olur...Bendede cep hastalıgı var,cakı cebi,ilaç cebi,bir adette sigara cakmak cebi bazende ruhsat ve av pasaportu için iç tarafa oluyor..Avcının elması,mandalinası,şekeri eksiz olmaz ne kadar cep o kadar ii diye düşünüyorum :)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2013, 16:11:28 »
Maşallah elinize sağlık güzel olmuş,bizde kulubumuzde hediye edilmek üzere 1000 e yakın kendimiz tasarlatıp diktirdik,yan taraflarına fileden suluk koyduk,arkasına körüklü file yaptırdık...Ama omuzlarında vatka varmı bilmiyorum ama sırtına agırlık koyunca güzel olur...Bendede cep hastalıgı var,cakı cebi,ilaç cebi,bir adette sigara cakmak cebi bazende ruhsat ve av pasaportu için iç tarafa oluyor..Avcının elması,mandalinası,şekeri eksiz olmaz ne kadar cep o kadar ii diye düşünüyorum :)

Ben de bu yeleği tasarlayan kim diye arayıp duruyordum Ahmet buldum suçluyu,  >:( geçenlerde o yeleği giydim keklik avında o file suluğa koyduğum su maalesef kayboldu, düşmüş yerinden. Epey bi susuz gezmek zorunda kaldım. Arka büyük cebe gelince, bitane tavşan koydum kenardan yırtılma yaptı. ;D Tavşanmı çok iriydi  >:D yoksa yelektemi bi sakatlık var çözemedim Ahmet. Cep sayısının fazlalığına gelince iyi iyi olmayada telefonu koydum bulana kadar ak ile karayı seçtim her yer cep :o Tasarımınızı birdaha gözden geçirin derim. ;D ;D ;D

Volkan bey sizin yelek gayet şık olmuş ama arkadaşların dediği gibi birkaç cep eklemesi daha kullanışlı yapar yeleği, sağlıcıkla. 
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2013, 16:16:25 Gönderen: Murat TEPE »
KAYSERİ / 1976
Beretta 686 Spz.-12, Franchi Affinity-12
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

Çevrimdışı Hüseyin ÖZCAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 20 Aralık 2013, 16:12:53 »
Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş yelek
Bana göre tek kusuru cep sayısının azlığı
Parası ile üretip satmayı düşünmezmisiniz
Gayet hoş bir ürün, fiyat makul tutulursa satış olur
1979-Balıkesir

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 20 Aralık 2013, 16:33:44 »
Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş yelek
Bana göre tek kusuru cep sayısının azlığı
Parası ile üretip satmayı düşünmezmisiniz
Gayet hoş bir ürün, fiyat makul tutulursa satış olur
Öncelikle görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Cep sayısını bilerek az tuttum yoksa oydu, buydu, onu da alayım bunu da koyayım derken baya bir yük olacak diye kendim için diktiğim yeleğe fazla cep yapmadım. Tabiki üretip satarım hele bir talepler gelsin.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 20 Aralık 2013, 16:37:29 »
Volkan bey sizin yelek gayet şık olmuş ama arkadaşların dediği gibi birkaç cep eklemesi daha kullanışlı yapar yeleği, sağlıcıkla.  [/size][/color]
[/quote]
Öncelikle çok teşekkür ederim. Ne kadar çok ceb o kadar yük demek benim için bu sebeple çok cep düşünmedim.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 20 Aralık 2013, 16:39:48 »
Düşüncelerenizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Cep olayını dikkate alacağım.
1978-İZMİR

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #12 : 20 Aralık 2013, 17:06:58 »
Ben de bu yeleği tasarlayan kim diye arayıp duruyordum Ahmet buldum suçluyu,  >:( geçenlerde o yeleği giydim keklik avında o file suluğa koyduğum su maalesef kayboldu, düşmüş yerinden. Epey bi susuz gezmek zorunda kaldım. Arka büyük cebe gelince, bitane tavşan koydum kenardan yırtılma yaptı. ;D Tavşanmı çok iriydi  >:D yoksa yelektemi bi sakatlık var çözemedim Ahmet. Cep sayısının fazlalığına gelince iyi iyi olmayada telefonu koydum bulana kadar ak ile karayı seçtim her yer cep :o Tasarımınızı birdaha gözden geçirin derim. ;D ;D ;D

Volkan bey sizin yelek gayet şık olmuş ama arkadaşların dediği gibi birkaç cep eklemesi daha kullanışlı yapar yeleği, sağlıcıkla. 

Bi fıkra varya 5 tlye tas kebapmı cıkacaktı diye Murat Abi :D :D Bende dedim iyisi olsun üstüne olmadı parada verek diye amma hediye olunca üstelemedik bütün suç başkanın ii olduysa bizden kötü olduysa Murat Başkandan :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2013, 17:17:51 »
Bi fıkra varya 5 tlye tas kebapmı cıkacaktı diye Murat Abi :D :D Bende dedim iyisi olsun üstüne olmadı parada verek diye amma hediye olunca üstelemedik bütün suç başkanın ii olduysa bizden kötü olduysa Murat Başkandan :D

Ellerinize emeğinize sağlık Ahmet, Murat Başkanımada babanada selamlar. Babana söyle bir gün yine av yada balık eşliğinde yarenlik etmek isterim babanlada. Ellerinden öperim.
KAYSERİ / 1976
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2013, 17:22:18 »
Ellerinize emeğinize sağlık Ahmet, Murat Başkanımada babanada selamlar. Babana söyle bir gün yine av yada balık eşliğinde yarenlik etmek isterim babanlada. Ellerinden öperim.

Sağolasın abi..İnş şu yayınlardan bulursak ;)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Murat TEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2013, 17:43:52 »
Sağolasın abi..İnş şu yayınlardan bulursak ;)

Hey gidi günler hey, ne günlerdi Ahmet o günler, Tekneyi sattık bereket kalmadı yayın avında. Gençlik işte yaşlanıyoruz artık galiba. :)
KAYSERİ / 1976
Waffen-16
Akus Spz-20-28-36

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 20 Aralık 2013, 19:39:04 »
volkan cok guzel bir yelek seri uretim ne zaman basliyor
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #17 : 20 Aralık 2013, 21:27:25 »
Gayet pratik. İki taraflı olması en beğendiğim yanı oldu. Çulluktan ördeğe geçerken vb durumda pratik olur. Arka kısımda kan torbası mı öyle bir şey var artık. Benim eski yelekte yok gerçi ama iyi bir şey. O alt sıradaki fişek yuvaları fermuarın daha yakınına kadar artırılmasında bir mahsur mu var, yoksa zevk meselesi mi? :) Elinize sağlık, beceriklisiniz.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı İsa TORUN

• *
« Yanıtla #18 : 25 Aralık 2013, 23:05:50 »
Abi eline sağlık, çok güzel ve kullanışlı gözüküyo...
1984-Afyonkarahisar/Eskişehir
AB rh (-)

windows 7 screen shot

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #19 : 26 Aralık 2013, 00:31:37 »
elinize emeğinize sağlık...
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Mustafa ÇINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 26 Aralık 2013, 02:23:02 »
Ellerinize sağlık Volkan bey kullanışlı bir yeleğe benziyor 48 fişek kapasiteli olması da ördek avına benim gibi bir kaç çeşit fişekle gidenler için kolaylık sağlayacaktır.. Satışını yapmaya karar verirseniz fiyatı ne olur acaba?
1983 Afyonkarahisar

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 03 Ocak 2014, 11:08:48 »
volkan cok guzel bir yelek seri uretim ne zaman basliyor

Çok teşekkür ederim. Bakalım taleplere göre seri üretim yapabilirim.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2014, 11:10:21 »
Gayet pratik. İki taraflı olması en beğendiğim yanı oldu. Çulluktan ördeğe geçerken vb durumda pratik olur. Arka kısımda kan torbası mı öyle bir şey var artık. Benim eski yelekte yok gerçi ama iyi bir şey. O alt sıradaki fişek yuvaları fermuarın daha yakınına kadar artırılmasında bir mahsur mu var, yoksa zevk meselesi mi? :) Elinize sağlık, beceriklisiniz.
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Alt sıradaki fişekleri bilerek fermuara kadar getirmedim ayrı bir estetik katar diye düşündüm.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 03 Ocak 2014, 11:11:08 »
Abi eline sağlık, çok güzel ve kullanışlı gözüküyo...

Teşekkür ederim İsa kardeşim.
1978-İZMİR

Çevrimdışı Volkan BİÇİCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 03 Ocak 2014, 11:11:35 »
elinize emeğinize sağlık...

Teşekkür ederim Emin bey.
1978-İZMİR