Gönderen Konu: istanbulda ördek avına nereye gidilir.  (Okunma sayısı 4587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

istanbulda ördek avına nereye gidilir.
« : 18 Aralık 2013, 14:36:46 »
Sevgili istanbul'lu ördek avcıları.4.Leventte oturuyorum.Ördek avı için tavsiyelerinizi,önerilerinizi ve davetlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Yardım ve tavsiyelerinize şimdiden tşkler.Hayırlı avlar diliyorum.RASTGELE.
Celalettin İYİGÖR
1964 İSTANBUL

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: istanbulda ördek avına nereye gidilir.
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2013, 14:56:05 »
Sevgili istanbul'lu ördek avcıları.4.Leventte oturuyorum.Ördek avı için tavsiyelerinizi,önerilerinizi ve davetlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Yardım ve tavsiyelerinize şimdiden tşkler.Hayırlı avlar diliyorum.RASTGELE.
abicim doğru karpuzlu ipsala devam edirne tarafına doğru. bend eördek avcısı birisi olarak hayalim orda avlanmak haftada 1 kere git zaten doya doya av yap ekipde güzel ise
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2013, 15:03:06 »
SEVGİLİ ADEM BİLDİĞİN BİR ORTAM VARSA HABERDAR ET PAYLAŞALIM.İLGİNE ŞİMDİDEN TŞKLER.
Celalettin İYİGÖR
1964 İSTANBUL

Çevrimdışı Halit ÖZKAN

• *
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2013, 16:10:04 »
Aynı dertten muzdaribiz.. Bende Mecidiyeköylüyüm, arada yalandan tek başıma bi kaç mera dolasıyorum ördek ve tahtalı peşinde ama, bu sene daha nasibimi alamadım.
Rastgele..
Halit ÖZKAN
1981 istanbul-mecidiyeköy

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 18 Aralık 2013, 16:23:13 »
bilmem de karpuzlu ve ipsala başkasını tanımam. var cüneyt esmer diye arkadaşımız avlakda üye diaolog kurun getiri sizi ava :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

« Yanıtla #5 : 18 Aralık 2013, 16:48:48 »
SEVGİLİ HALİT. BENDE TEK BAŞIMA İHSANİYE VE BOLLUCA GÖLETLERİNİ ÖRDEK,TAHTALI VE ÇULLUK İÇİN DOLAŞIYORUM.TEK TÜK BİR ŞEYLER OLUYOR.AMA FORUMDAN TELEFON NOLARI ALDIM. AVA UYGUN EN KISA SÜREDE GİDECEĞİM.TECRÜBELERİMİ AKTARIRIM.SAYGILAR.
Celalettin İYİGÖR
1964 İSTANBUL

Çevrimdışı Göksel DERMEN

• *
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2013, 10:22:40 »
bilmem de karpuzlu ve ipsala başkasını tanımam. var cüneyt esmer diye arkadaşımız avlakda üye diaolog kurun getiri sizi ava :))

İpsala karpuzluda ördek avına gitmenizi tavsiye ederim. Ben geçen hafta ordaydım çok güzeldi. Tek tavsiyem gidecekseniz 11-12 ocak yada 8-9 şubat tarihinde gitmeniz şahsen ben her iki yazdığım tarihtede orda olacağım. Yine site üyesi Cem GÜLEN arkadaş var o devamlı orda mekanıda var. Ama kimin yanına gidecekseniz gidin rezervasyonu pazartesi salı gününden yaptırmanız gerekli yoksa yer bulamama sıkıntısı olabilir.
Göksel DERMEN
1979 AVCILAR / İST

« Yanıtla #7 : 27 Aralık 2013, 22:08:27 »
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM İLGİNİZE VE BİLGİLENDİRMELERİNİZE TŞKLER.CEM KARDEŞİMLE GEÇEN HAFTA GÖRÜŞTÜM.METEOROLOJİYE GÖRE BİR CURNATA YAPACAĞIZ İNŞALLAH.AKTARDIĞINIZ GİBİ HAVALAR BAHSETTİĞİNİZ TARİHLERDE UYGUN GÖZÜKÜYOR.SAYGILAR.
Celalettin İYİGÖR
1964 İSTANBUL