Gönderen Konu: HAYTAPMIDIR MAYTAPMIDIR NEDİR ....  (Okunma sayısı 1146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yücel ATAY 10

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
HAYTAPMIDIR MAYTAPMIDIR NEDİR ....
« : 17 Aralık 2013, 05:12:44 »
İktidarsız avcılar , 40 yıldır görülmeyen kuşu da vurdular !

NOT : Haytap için yasal ya da kaçak avcı arasında fark yoktur. Devlete harç vererek zengin birisinin, parası olmayan garibana göre ayrıcalıklı olduğu ve aletine ruhsat aldığı sistemde , yasal avcıların harç ödemeyen diğerlerini suçlayıp bohçacı demesi sadece suçu kendi üzerlerinden atmak istemeleridir.

İktidarsızlığınızı gidermenin tek yolu vardır : Doğada fotoğraf çekerek de bir başka canlının canını almadan da spor yapabilirsiniz.

Yani kullandığınız aleti artık değiştirin !

BU ŞEKİLDE HABER YAPMIŞLAR BUNLARA HUKUKİ YÖNDEN BİR DERS VERİLE BİLİRMİ Bİ AKIL VERİN ÇOK AYAR OLUYOM BUNLARA BEN
Yücel ATAY
1985 balıkesir

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
Ynt: HAYTAPMIDIR MAYTAPMIDIR NEDİR ....
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2013, 07:09:35 »
Hayatlarında doğaya adım atmamış, şehirde can sıkıntısı ve fazla boş vakitten kendilerini "hayvan hakları"na vermiş insanlar bunlar. Dikkat ederseniz büyük çoğunluğu işsiz hanımlardır zaten.

Bu işsiz hanımefendilerin hayvan haklarından anladıkları tek şey sokaktaki kedi-köpektir. Onun da samimiyetine inanmıyorum. Bu insanların%90'lık kısmı hayvan severlikten ziyade vakit öldürme, sosyalleşme, ego tatmin etme gibi amaçlarla bir araya gelmektedir. Ha bazı uygulamalarını takdir ediyorum (sokak hayvanlarını kısırlaştırmak, yazın sokaklara su kabları yerleştirmek gibi) ama samimiyetsizlik paçalarından akıyor malesef.

Ben, cebinde meşe palamuduyla gezen, kışın yemleme çalışmaları organize eden bir sürü avcı tanıyorum. Kötü örnekler de var tabiki ama "hepsinin köküne kibrit suyu" gibi bir yaklaşım çok yanlış.
1990
Elazığ - Sofya