Tüfeğimi bugün bir abime gösterdim söktü inceledi ve yüzüğün şarjör borusuna sıkıştığını söyledi iyice temizledikten sonra yağladı bu arada ben yüzüğü yağlamamıştım fişekten biriken tortuları temizlemiştim ama yağlamak lazımmış. 1 kutu fişek attım sorun yok. Daha sonraki denediğimde sorun çıkarsa sizlerle paylaşırım. Tüm yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
ceyhun , sana yazdım özelden , önce bi güzel temizle sonra somunları iyice sık diye , illa yanlış bi şey vardır diye . yüzük dediğin volkan hocamın dediği gibi piston . ve anladığım kadarıyla piston üzerindeki segman sıkmış olmalı barut kirinden . hemen bozuldu arızalandı diye üzülmemek lazım . bende 2 tane otomatik aldım , bende sıkıntı yaşadım ikisiyle . hemde bi kaç kez , tam fabrikaya yollayacakken , bir işlemi yanlış yaptığımı anladım , hatayı düzelttim , sorun çözüldü . senin belki bir tüfeğin olduğundan sıkıntı yaptın , ama bazı hatalar bizden kaynaklanıyor . sorununun çözüldüğüne sevindim , alışınca sıkıntı çekmezsin . . benim başıma bi otomatiğim 2 defa sıkıntı açtı , kıstırdı fişekleri , sorun bir yayı ters takmam , diğeride şarjör borusunun gevşemesindenmiş . allah muhafaza şarjör borusunun gevşek olduğunu anlayamasam , belkide başıma bi dünya sıkıntı açılacaktı . diğerinin ise sürekli somunları gevşiyordu
, kerpetenle bi güzel sıktım , şimdi şıkır şıkır akkar iyi firmadır .hayırlı olsun .