0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah süper yavrular keşke bana birtanecik versen şunlardan
maşallah pek tatlılar eşref tüyleri kadar avları olsun
masallah cok guzel yavrular ..ınsallah ıyı avcılara nasıp olurlar kıymet bılecek ..
kardeşim maşallah hepsine çok sağlıklı duruyorlar inşallah hepsi iyi birer avcıya nasip olur
Maşallah güzel yavrular. Allah değer bilenlere nasip etsinler.
Maşallah Eşref bu ciğerlerden bir ciğer çıkmıyormu hiç benim ciğerde ciğer vermemişti
hay maşallah eşrefcm anneye iyi bakmışsın yavrularda harikalr işallah iyi avcılara nasip olurlar...
Yavvv adamı zorla pointerci yapceniz beee yaaa Olayın içinde Eşref YILDIZ varsa olay bitmiştir.Bia ve Zeus mükemmel köpekler Yavrular adamının elinde kesin av yapar Anaya Babaya Yavrulara Maşallah Bu enikler av yapmazsa hata yetiştirende olur
maşaallah kardeşim çok güzeller inşaallah değer bilen ellerde güzel işler yaparlar..
Eşrefim görülen köy kilavuz istemez enikleri herkese verme. Bana biraz müsade et bi düşüneyim Tarık'a versen mi vermesen mi?
Maşallah eşrefim inşallah hepsi iyi avcı dostların ellerinde değerli yerlerde olurlar selamlar Kardeşim
tek kelimeyle harika yavrular masallah hayırlı olsun iyi avcılara naip olur degerini bilenlere.