Bize ördekten başkası yalan Adem,düdükle çağırmadığım hayvanlar bana keyif vermiyor artık
vallahi öyle kardeşim . emin ol çulluk vurulma çekimlerim var video yüklemeye bile elim varmıyor. ama ördek ah ördekkk daha dün yine düdük aldım arkadfaşa yanımda ava gititğimiz yokmu o ördeklerin göğün tepesinde iken düdüğe tepkileri aniden kafaların aşağıya bakışı dalılşa geçmeleri arayışa geçmeleri offf off:)
gecen hafta ördek avında kuğular geçiyor arkadaşlara dedimki bakın şimdi kaz düdüğü ile kuğuları indirecem allahım yok böyle bir büyüklük ve güzellik kafalar insan kafası gibi nasıl bakıyor hemen tepeimize kondular nerdeyse biz sık kamış içinde göremi,yor hayvan nayse tam inecekken birden ses yaptık görüntü verdik kanatla rresmen bizi dövecek o derece ses ve rüzgar gıygıy gıygıg gititler. bu görüntü yeter beeeeee.
ama sakın k,ims eyanlış anlamasın asla ve asla kuğulara tüfek atmayız vede attırmayız hemen şiakeyt ederiz. sadece ördekde olduüğu gii düdük sesine tepkeilerine bayılıyorum bunların
vak vakda vakk vakk vak vak da vakkk gıygıyda gııygıy gıgıyyyy gıgıyyyy:))))))) vakkkkkkkkkkk vakkkk vakk vakk vak. vak vak vak vak vaakkk vaakk vakk gıdgıgıdıgıgıdgı gıdı