0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallahınız var kemal bey rast gelmiş daha iyisi can sağlığı, keyifli ve ağız tadında daha nice avlara olsun rast gelsin
tebrikler güzel av olmuş,daim olsun
tebrikler kemal abi güzel av olmuş avlarınız daim olsun nasıl fişeklerden memnunmusun
İyi av olmuş rastgele..
Maşallah MaşallahAvcılık genç yaşlı dinlemiyor...Rabbim sağlıkla sıhhatle uzun yıllar dostlarla keyifli avlar yapmayı nasip etsin...Ustalarımıza saygılar...Kemal amca seni seviyoruz
Kemal amca hep düşecek diye birşey yok,,,Bu arada ahmet arkadaş avda resmen kayak yaptı 25 metre dagda sürüklendi allahtan bir şey olmadı.
Kemâl Kurban Goca Ustaları bırakma Onlardan öğreneceğimiz çokkkkk şey var Dua et inşallah Rasgele Kurbanım
Rasgele Kemal hocam..Çok merak ediyorum şu kum kekliği avını..Jet gibi uçuyor mübarek
güzel av olmuş bady yine yapacağını yapmış maşallah nice güzel kazasız belasız avlara .... ankarada olmasaydım katılmak isterdim ama kısmet
bildiğin gibi değil bulması da zahmetli vurması da ben çoğu zaman karavana atıyorum inan buna istersen buyur gel istediğin verim olur mu bilmem ama en azından tüfek atarsın burak kardeşim
Videolar güzeldi, elinize sağlık. Maşallah uçan fazla gidememiş. Bereketli olsun.
ustam senin haberin olmadan o kayak dersi almıştır parasızlıktan da uludağ tarafına da gidemediyse içindeki çocuğu dinleyip birazcık kaykay yapmıştır
Sizleride bekliyoruz cok güzel avlaklarımız var burda öyle Serkan Komutan gibi burda tişörtle av yapmıyoruz biz dağlarda
kemal abi zor pozisyonda kuşu paket yaptın ama kolay pozisyonda olmadı bende de hep aynısı oluyo güneşi tüfeği çalıyı bahane edip duruyom bende rastgele abim güzel av olmuş