Gönderen Konu: FABARM H38 LION HUNTER. tribore namlu. 36mt ve 42 mt gurupman denemelerim.  (Okunma sayısı 14113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
Gökhan bir de şöyle 42 gr Semi magnum ve 52 gr magnum fişekler ile bir test yapsan da görsek.
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bir fabarm xlr composit 71 cm tüfek de ben aldım...tam denemek nasip olmadı..izlenimlerimi fişek tercihlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Merakla bekliyorum.  Sırada bende varım :)))
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
rc nin grupmanı çok sahane görünüyor
1985
BURSA

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Gökhan bir de şöyle 42 gr Semi magnum ve 52 gr magnum fişekler ile bir test yapsan da görsek.
osman abi o fisekleri atacak hava yok. Bu havada atilsa zaten saglikli bişi olmaz bu sicakta.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
Gökhan Kardeşim RC s4 ile 42 metreye orjinal şokla mı kicks HF XFULL lemi attın? Bu atışında bariz alt attığın belli.RC sipe iyi gözüküyor ama RC sitesine bakarsan hafif dolu olarak geçen bir fişek soğuk havada penetrasyon düşük olacaktır. RC S4 ile en az 3 fişek atarak deneme yap bence birde blok 35 adet a4 kağıdına ata aynı mesafeden kaç kağıt delebilmiş bak ;) Eline emeğine sağlık bu arada :)
yok hasan abi bu denemeler kendi sokunla. Ama su delicilik olayini deneyeceğim sadece.bu saat den sonra kendi sokunu zaten kullanmam kicks varken en basit sebebi ise silah 3kg olduğu icin sahlaniyor du  36 gr da hele simdik 36 gr atiyorum kicks le sanki 28gr atiyorum okadar fark ediyor ne tepme ne sahlanma ported çok ise yariyor.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
ilk gözlemlerim doğru bir seçim yaptığım yönünde...sağa sola fikir almak için attım..ancak paylaşım kalitesinde değil bu denemeler...belki bu hafta sonu bir kaç fişek ( 35-36-38 gram 40-45 metre denemesi)atabilirim.
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
ilk gözlemlerim doğru bir seçim yaptığım yönünde...sağa sola fikir almak için attım..ancak paylaşım kalitesinde değil bu denemeler...belki bu hafta sonu bir kaç fişek ( 35-36-38 gram 40-45 metre denemesi)atabilirim.
Bekliyoruz..Lambro fişeği seviyorsunuz özellikle onun sonuçlarını merakla bekliyorum ;)

• Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

The following users thanked this post: A.Emrah TOPRAK

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
ben en başta maionchi 35 gram winchester super speed 36 gram deneyeceğim..sonra baschieri pellagri long range lambro biturbo 36 superlambro 36 deneyecğim. bunlar full şok ile atılacak ve 36 metre uzaklık düşünüyorum.aynı şokla 30 metrede 32 gram lambro clasic rc sipe lambro brown deneyebilirim.

• Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama