geçen sene bu zamanlar , yaban av silah sayinin ürettiği android magnum otomatik av tüfeğinin 9 + 1olanını aldım . çalışmasında hiçbir sıkıntı yok . mermileri deyim yerindeyse , leblebi gibi yutuyor , tabii temizliğini yaparsanız . bayramlarda bi kaç kutu peş peşe atıyorum , hiç sıkıntı yok .
bir gün , birde ördekte deneyeyim diye ava götürdüm . götürmez olaydım , yıkım hiç yok . avdaki performansı resmen berbat . deniz kenerında bir teneke bulup , 50 metre penetrasyon denemesi yaptık diğer tüfeklerle . diğer tüfekler , kral poze , vursan 92 a ( hem otomatik , hem pompalı olan modeli ) birde benim çok çekirdekli android . poze ve vursanın pompalı modu ezdi geçti otomatikleri . o 50 metre penetrasyon testinden sonra , benim için yarı otomatikler bitti ördek avı için . uzak mesafeli çalışacaksanız iş yapmaz . .
av yapacaksanız , bu tür tüfekler alıp , hayvanlara eziyet etmeyin . ha evde bulunsun , elimin altında olsun derseniz sıkıntı yok . parasına göre tüfek sonuç olarak . çok fazla beklentiye girmemek lazım . . .