Gönderen Konu: Karar ALINDI BELGELER DONDURULUYOR.....  (Okunma sayısı 1655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
Karar ALINDI BELGELER DONDURULUYOR.....
« : 13 Aralık 2013, 11:00:54 »
Federasyon kararı aldı ve bir çok avcıda bu kararı destekliyor bizde destekliyoruz yanlız aklımızda bir soru var başka avcı arkdaşlarında aklına gelmiştir denilere burada soyımd edim. biz belgeleri bu ay içinde iptal ettirmeyi düşünüyoruz  zira aldığım duyumlarda dilekçeyi ocak ayı içinde verdiğinizd ekabul etmiyorlarmış ve dolayısı ile yeniden mükellef liğimiz devam ediyor birinci husus bu iptal ettirme isteyenler aralık ayı içinde mümkünse son haftaya bırakmadan dileçelerini vermeleri..
benim sorum şu belkgemizi dondurduk hatırladığım kdarı ile bu soracağım konu karara bağlamıştı makeme ile yinede soralım , belgeleri aralıkda donduruktan sonra ocak ve şubat aylarında avlanma hakkımız yasal olarak devem ediyor biliyorum öylemidir ocak ve şubatta avlanmaya devam edebilirmiyiz

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Karar ALINDI BELGELER DONDURULUYOR.....
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2013, 14:37:27 »
Daha önceki bir tartışmada geçmişti Musa Bey bu konu. Bir abimiz izmirde dilekçe verince avlanma ruhsatını istemişler. Durum böyle olunca yanımızda belge olmadan avlanamayacağız için hakkımız yanmış olacak. Ankarada durum nasıl olur bilemiyorum..
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Turgay BEGİT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2013, 16:03:56 »
selamlar.ümit beyin dedigi gibi biliyorum musa kardeş bende evrakları dondurdugumuz zaman kırmızı defteri alıyorlar biliyorum.yeniden açolacagı zamanda dosyandan çıkartıp.tekrar iade ediyorlar.birde avlanma belgesi olan küçük kırmızı defterin altındada ocak ayında vizelenecektir diye bir yazı var ocak ayındada onu vizeletmez iseniz.yine ceza yazıyorlar.450.tl.yazdılar bana...şimdi ben bir soru sorayım bu devlet biz avcıları ne gözüyle görüyor.sizce.6.ay içinde nerde görülmüş 2.defa vergi vermek.,,,,,şimdi biz defterleri kapattırırsak sezon sonunda kapattıracagız..ya yatırdıgımız ocak ayındaki vergi ne olacak....kim acıyacak bze.......saygılar..........
Turgay BEGİT
1979 Sungurlu ÇORUM

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2013, 11:56:24 »
bu  konuda bir mahkeme kararı duşmustu sanırım foruma adminler bula bililermi aceba.....

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2013, 15:53:15 »
bu  konuda bir mahkeme kararı duşmustu sanırım foruma adminler bula bililermi aceba.....

Bu mudur?

http://avlakforum.com/forum/avcilik-ve-av-yaban-hayati-koruma-konfederasyonu/avcilik-ve-yaban-av-hayati-koruma-konfederasyonundan-onemli-duyuru!!!!!!/msg1177000/#msg1177000

Seçkin Bey'in mesajı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.