Gönderen Konu: Bu Sefer Kuşları Yemledik  (Okunma sayısı 5671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Bu Sefer Kuşları Yemledik
« : 13 Aralık 2013, 10:06:30 »
 Avcılar Kuşlara Kurşun Değil Yem Attılar
Ordu Büyükşehir Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle aç kalan kuşlara yem verdi.
Ordu Büyükşehir Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Serhat Çelebioğlu, avcıların hep av yapan kişiler olarak tanındığını belirterek, "Avcılar sadece vuran değil,doğa ile iç içe yaşayan insanlardır" dedi.
Yaklaşık 500 kilo yemi Ordu'nun çeşitli bölgelerinde dağıttıklarını ifade eden Başkan Çelebioğlu yaptığı konuşmada, "Bugün ava kapalı bir gün bugün avlanmak yok. Dernek olarak bizde doğaya katkıda bulunmak istedik. Kar altında yem bulamayan kuşlar için yemleme çalışmaları yapıyoruz. Bu noktada Avcılar sadece vuran değil, doğa ile iç içe yaşayan insanlar olduğunu da halkımıza göstermekte istiyoruz. Buradaki gerçek amacımız, gerçek niyetimiz biz Varsak doğa var. Doğa varsa bizler varız. Herkes bu bilinç içerisinde hareket ederse doğaya daha saygılı davranabilirsek doğa bize daha güzel şeyler verecektir. Bugün Avcılar olarak doğadaki kuşları avlamak yerine doğadaki hayvanlara yem atıyoruz" şeklinde konuştu. - Ordu
http://www.haberler.com/avcilar-kuslara-kursun-degil-yem-attilar-5417764-haberi/

« Son Düzenleme: 13 Aralık 2013, 10:07:37 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Ynt: Bu Sefer Kuşları Yemledik
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2013, 10:21:18 »
Harikasınız Serhat Başkanım.
Bu soğuk günlerde kuşlara faydalı olmanız çok güzel ama, asıl önemli olanın avcıları toplumun hoş karşıladığı işlerle gündeme getiriyor olmanız.
Bu tarz etkinliklerin avcılarca daha çok önemsenmesi ve kendimizi topluma daha iyi tanıtmaya ihtiyacımız var gibi.
Toplumsal yardım faaliyetlerinin, sanat ve spor faaliyetlerinin de içinde olup medyaya ulaşmak faydalı olacaktır.
Örnek etkinliklerinizi beğeniyle takip ediyoruz.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Fethi TAŞ

• *
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2013, 10:30:01 »
Serhat abi süper yaptığınız ama daha büyük sorun var.Artık kar yağmasın istiyorum.Vallahi öyle yağ.Anasını ağlattılar hayvanların yağ.Kar yağınca avcı olan denyolar marifetmiş gibi anlatıyor Perşembe günü 30 karatavuk,10 çulluk,4 ördek vurdum öbürü dün gece arabayla çulluğa gittik farla 16 çulluk vurduk.lan şerefsizler hayvanlar açlıkdan ve soğuktan şehirdeki çöp konteynırına inmiş gece 1,5 da sen hala nasıl öldürürüm peşindesin.2 kilo buğday alim demiyorda.Abi denetim yok yada Ufuk Duman yeterli olamıyor tüm bölgeye.Dün vali beye imail gönderdim uzunca anlattım.Artık polisde jandarmada kontrol yapmalı bölgelerinde yoksa bu kuşun bu bölgede kökünü kazıyacaklar.
Fethi TAŞ
1975 Fatsa ORDU

gülnar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2013, 10:54:28 »
ağzına sağlık fethi cim..

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2013, 11:08:44 »
Serhat Hocam

Av ve Avcılık adına yapılan ve toplumda gerçek avcıların daha güzel tanınmasına vesile olan örnej davranışınızdan dolayı şahsım adına teşekkür ederim...

Çok güzel hareketler bunlar :)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2013, 11:09:54 »
Serhat abi süper yaptığınız ama daha büyük sorun var.Artık kar yağmasın istiyorum.Vallahi öyle yağ.Anasını ağlattılar hayvanların yağ.Kar yağınca avcı olan denyolar marifetmiş gibi anlatıyor Perşembe günü 30 karatavuk,10 çulluk,4 ördek vurdum öbürü dün gece arabayla çulluğa gittik farla 16 çulluk vurduk.lan şerefsizler hayvanlar açlıkdan ve soğuktan şehirdeki çöp konteynırına inmiş gece 1,5 da sen hala nasıl öldürürüm peşindesin.2 kilo buğday alim demiyorda.Abi denetim yok yada Ufuk Duman yeterli olamıyor tüm bölgeye.Dün vali beye imail gönderdim uzunca anlattım.Artık polisde jandarmada kontrol yapmalı bölgelerinde yoksa bu kuşun bu bölgede kökünü kazıyacaklar.

Fethi bak kardeşim bu konuda da sadece şunu söyleyebilirim. Ben ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarım yemleme çalışmalarının ardından DKMP yetkililerini de yanımıza alarak ortak bir çalışma ile 6 eli tüfekli bohçacıyı yakaladık.Gerekli işlemler yapıldı.Benim tavsiyem şu her kes gerçek avcı ise avlalarına ve avına sahip çıkacak.DKMP yetkilileri avcılar kadar avlakları iyi bilemeye bilir.Özellikle bizim coğrafyamızda zor.Bunu sende çok iyi bilirsin.Alacaksın DKMP yetkilisini dalacaksın meraya iki adam bir mahalleden alındıysa daha o mahallede bir tüfek patlamıyor. Kısaca iş yine bizim omuzlarımızda.Bu ne üdüğü beleirsiz bohçacı tayfası yüzünden avcı camiası zan altında kalıyor.Her avcı elini taşın altına sokarsa bu sorun derhal aşılır. Birde av günü avcı ava gitmekte özgürdür.Kar yağdı av yapmayalım diyorsan
bu beni aşar devlet baba  gününde avlanana neden avlanıyorsun demiyorsa.Gerisi avcının sağduyusu ile ilgili .Seni seviyorum kardeşim.

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 13 Aralık 2013, 11:12:50 »
Serhat Hocam

Av ve Avcılık adına yapılan ve toplumda gerçek avcıların daha güzel tanınmasına vesile olan örnej davranışınızdan dolayı şahsım adına teşekkür ederim...

Çok güzel hareketler bunlar :)

Teşekkür ederim Ahmet bey

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 13 Aralık 2013, 11:13:51 »
Bu soğuk günlerde kuşlara faydalı olmanız çok güzel ama, asıl önemli olanın avcıları toplumun hoş karşıladığı işlerle gündeme getiriyor olmanız.
Bu tarz etkinliklerin avcılarca daha çok önemsenmesi ve kendimizi topluma daha iyi tanıtmaya ihtiyacımız var gibi.
Toplumsal yardım faaliyetlerinin, sanat ve spor faaliyetlerinin de içinde olup medyaya ulaşmak faydalı olacaktır.

Sağolasın Ramazan bey.

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 13 Aralık 2013, 11:19:03 »
Çalışmalarınız için çok teşekkür ederken keşke yapmasaydınız demek bile geçti içimden. Çünkü geçtiğimiz yıllarda gördük yol kenarına dökülen yemlere gelen kuşların etçiler tarafından avlandığını. DKMP ve siz ordan ayrıldıktan sonra arkanızdan bohçacı direk oraya damlar...
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 13 Aralık 2013, 11:19:14 »
Allah razı olsun emeğinize sağlık.
Attığınız her buğday tanesi sofranıza cebinize ziyadesiyle geri dönsün inşallah.
Sizin bu insani yaklaşımınızı umarım kendini bilmez hayvanlar örnek alır.

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Mustafa SEZER

• *
« Yanıtla #10 : 13 Aralık 2013, 15:42:58 »
Serhat başkanım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum...
Bu camianın sizin gibi insanlara fazlasıyla ihtiyacı var...
Mustafa SEZER
1960  Samsun\Çarşamba
Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #11 : 13 Aralık 2013, 15:45:36 »
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 13 Aralık 2013, 20:55:25 »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
« Yanıtla #13 : 13 Aralık 2013, 21:19:51 »
tebrikler
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #14 : 14 Aralık 2013, 09:29:12 »
Sert geçen kış koşullarında av fotoğrafı yerine Serhat abi gibi yemleme fotoğraflarını paylaşsa daha güzel olacak  Çulluklar aciz durumda marifet kar yağarken vurmak değil kar olmadığında vurmak...

Avcı avına sahip çıkmalı Bohçacıları DKMP yetkililerine bildirmeli
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim