Gönderen Konu: bu haber gerçekmidir yüzündeki ok ile iki yıldır yaşamaya çalışan geyik  (Okunma sayısı 3198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 13:32:31 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
Gerçek değil üstad. Yetim akıllının biri photoshopla bir şeyler yapmaya çalışmış.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
bende de ilk bakışta fotoshop izlenimi uyandırdı, ancak araştırınca olayın gerçek olduğunu gördüm, başka fotoğraflar da var.

http://newjersey.news12.com/news/woman-spots-deer-with-arrow-through-face-in-rockaway-1.6390622

okla avlanan biri neden kafaya nişan alır ki? bilinçsiz insan her yerde bilinçsiz işte...
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 13:59:50 Gönderen: Fatih ERKAN »
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yorumlara bakarmısın ama hep avcılara sallamışlarr :(
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bir söz vardır ; VERDİĞİNİ DOYUR , VURDUĞUNU ÖLDÜR , diye . . .  ya hiç atma , yada adam gibi at şu oku . .
. . . bir söz daha var ; bilmediğin .oku , git mektebinde oku . . .
kime sallayacaklar ya murat hocam ,  tabiki  avcılara sallayacaklar . . mezopotamya kültürünü kalkındırma ve geliştirme derneği üyelerine sallayacak değiller herhalde . .
 yazık yaaa , günahh . ..
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
bilmediği konuda yorumlar yapıp sallayanlara çok şaşırıyorum
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bir söz vardır ; VERDİĞİNİ DOYUR , VURDUĞUNU ÖLDÜR , diye . . .  ya hiç atma , yada adam gibi at şu oku . .
. . . bir söz daha var ; bilmediğin .oku , git mektebinde oku . . .  kime sallayacaklar ya murat hocam ,  tabiki  avcılara sallayacaklar . . mezopotamya kültürünü kalkındırma ve geliştirme derneği üyelerine sallayacak değiller herhalde . .
 yazık yaaa , günahh . ..
Abi tamamda sonuçta orada bu hayvanı avlamak serbest değilmi bizde hiç olmuyormu hayvan yaralı gidiyor ölmüyor ama şöyle birşey var tek eksik o hayvanın acısını bir şekilde bitirmek gerekiyo öyle yada böyle o resmi çekende sorumlu bu konuda
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür ATAŞ