Kemal Bey kardeşim eline, emeğine sağlık. Bunları yapsan da paylaşmayabilirdin ama hem o silahı hem dağılım testinin önemini göstermesi sayesinde, özellikle ava yeni başlayanlar için güzel birer misal bunlar.
Ben bu denemenin sonunda, öncekileri de hesaba katarak tüfeğinizin üst namlusunun biraz üst, altın tam merkez ayarlandığı kanısına vardım. Öyle yapmışlar ama bana da böylesi uyar. Ayrıca sizin 312'nin hem namlusu hem şokları diğer 312'lerden farklı ve özel. Sayıları hatırlamıyorum ama zaten diğer konuların birinde duruyor, dikkatimi çeken kısmı yazayım; sizin şokların geniş olanları normalden az daha dar ve dar şoklarsa standartlardan az daha geniş. Fakat görünüşe göre en geniş şoklar bile hemen her mesafede makul dağılım veriyor. Denemediğiniz en dar ikisinin de çok dar olmadıklarını ama buna rağmen bunlardan daha toplu göndereceğini düşünürsek, bu tettekinden uzak mesafelerde bile çok güzel dağılım vereceğini öngörüyorum ve umuyorum ki öyle olur. Bu güzel bir av tüfeği olmuş. Paylaştığınız için tekrar teşekkürler. Rastgele