Gönderen Konu: ÖRDEK AVI VİDEOLAR ve FOTO -- GÜNÜN İLK IŞIĞIYLA BİRLİKTE ŞOV BAŞLIYOR ---:)))  (Okunma sayısı 21893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet YAMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tebrikler kardeşim süpersinnnn   ;D
Ahmet YAMAN 1980 SAMSUN LADIK

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
abi helal. döktürmüşsün videoları bende niyetlendim siparşi vercem yarın
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Sabahattin KARAHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Adem bey kamerayı bulduğuna gerçekten çok sevindim insan bazen çok sevdiği herhangi bir şeyi kaybettiğinde hele birde doyamadan olunca o pisikoloji iyi bilirim kalın zincirlerle bağlamayı unutma çekimlerine daha ihtiyacımız var güzel avlar  olmuş eline sağlık avın ve muhabettin daim olsun
  • YILDIZ A71 YEDEK NAMLULU
  • YILDIZ SPZ ME 66
Sabahattin KARAHAN 1974 VAN
İnsanları tanışırken değil,tartışırken tanırsınız.
Çünkü, öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tebrikler kardeşim süpersinnnn   ;D
ahmetim eyvallah sen daha da süpersin :)  hala araba alamadım heralde sıfır alacaz sen yinede bakın etrafına :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
abi helal. döktürmüşsün videoları bende niyetlendim siparşi vercem yarın
cüneyt kardeşim al tabiki yaa. inan harika birşey . ebay üzerinden aldım ben . zaten alınacak tek yerde orası ama deidğim gibi sıkıntı olursa yurt dışında bağlantıya geceriz senin içinde :)) direk teslimat garantili alırı z:))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Adem bey kamerayı bulduğuna gerçekten çok sevindim insan bazen çok sevdiği herhangi bir şeyi kaybettiğinde hele birde doyamadan olunca o pisikoloji iyi bilirim kalın zincirlerle bağlamayı unutma çekimlerine daha ihtiyacımız var güzel avlar  olmuş eline sağlık avın ve muhabettin daim olsun
abicim teşekkür ederim. aynen dediğin gibi abi ilk çulluk avında çekim yaptım isabetli av ördek avında ilk defa idi vede süper ördke çalşıyor. çekim yaptım ördek yakalayacam diye suya düştükamera :))  ama şimdi sağlam aparat ile bağladım düşse biel askıda kalacak şekilde :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
bende isterem bundan :D çok güzel wlla kardeşim tebrikler güzel çekim ve av olmuş
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
dikkatimi çekti birde hep bozları vurmuşun, kameranın çektiğini anladılar galiba :D
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA

Çevrimdışı Fethi TAŞ

• *
Adem kardeşim inan konuyu çok keyifle okudum.Av var,hüzün var,hayal kırıklılığı ve sonunda muhteşem bir mutluluk var.Bu aynen sonu iyi biten türk filmlerine benzemiş gerçekden.Şaka bir yana ama kameranı bulduğuna ve çalışır durumda olmasına bozulmamasına çok sevindim.Çünkü videolarını keyifle o anı yaşayarak izliyorum.Avın ve vuruşların muhteşem kameranda öyle.Allah hep daim etsin RASTGELE kardeşim.
Fethi TAŞ
1975 Fatsa ORDU

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bende isterem bundan :D çok güzel wlla kardeşim tebrikler güzel çekim ve av olmuş
yaa mahmutum ayıpsın .  dostum yaa vereyim benimkini bizde 1 tane daha var onunla çekim yaparız.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
dikkatimi çekti birde hep bozları vurmuşun, kameranın çektiğini anladılar galiba :D
dostum farkına varmışsın hep dişi ördek. bende bi düdük var ne kadar dişi ördek var ise topluyor. alaş sesi yapıyorki gölün en sonunda dişinin kalkıp geldiğpini görüyorum zaten. ama o hafat dişide vurdum erkek alaşda boz ördekte :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Adem kardeşim inan konuyu çok keyifle okudum.Av var,hüzün var,hayal kırıklılığı ve sonunda muhteşem bir mutluluk var.Bu aynen sonu iyi biten türk filmlerine benzemiş gerçekden.Şaka bir yana ama kameranı bulduğuna ve çalışır durumda olmasına bozulmamasına çok sevindim.Çünkü videolarını keyifle o anı yaşayarak izliyorum.Avın ve vuruşların muhteşem kameranda öyle.Allah hep daim etsin RASTGELE kardeşim.
abicim eyvallah. kameranın özelliği zaten su almaması. biliyodum su almaz geçirmiyor diye ama o sazlık kamışlık alanda kaybolması beni korktuttu nerde bulacan ölü ördeği bulamıyorum suyunüstünde küçücük kameraı suyun dibinde nasıl bulacam derken helal para iel alınmış buldum vala çok şükür.ama iyice kaşınmaya başaldım bu haftada çulluk avında telimi düşürdüm köpek iel oynarken :))
 arabay bi geldim tel yok döndüm geri çaldıra çaldıra orman içinde buldum teli. bu 2 oldu ama 3. birşey kaybolur ise şansım olmaya bilir :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
yaa mahmutum ayıpsın .  dostum yaa vereyim benimkini bizde 1 tane daha var onunla çekim yaparız.

tşkkrler kardeşim düşünüp söylemen bile yeter, ben sezonu kapattım bu sene, bu ördek avı sevdası yüzünden  büyük tehlike atlattım, gölde buz kırıldı düştüm sol dizimde biraz sıkıntı oluştu tedavi görüyorum, bu duruma binlerce şükür ediyorum sizlerin yaptığı avlara bakarak keyif almaya çalışıyorum, ama bu halimde bile inan yerimde duramıyorum bişeyde yapamıyorum gözlerimden yaş geliyor sadece :(
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tşkkrler kardeşim düşünüp söylemen bile yeter, ben sezonu kapattım bu sene, bu ördek avı sevdası yüzünden  büyük tehlike atlattım, gölde buz kırıldı düştüm sol dizimde biraz sıkıntı oluştu tedavi görüyorum, bu duruma binlerce şükür ediyorum sizlerin yaptığı avlara bakarak keyif almaya çalışıyorum, ama bu halimde bile inan yerimde duramıyorum bişeyde yapamıyorum gözlerimden yaş geliyor sadece :(
ne diyon sen yaa geçmiş olsun . göl içindemi oldu bu olay nasılsın peki şimdi valla üzüldüm çok. büyük geçmiş olsun. en yakın zamanda sağalara dönmen dileğimle kardeşim . senin için bolca video çekecem söz. özelden atarım sana :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Çağkan DURMAZ

• *
Usta su camerayi bana getirtebilcek bi avci abim yardimci olursa cok mutlu olucam...
Çağkan DURMAZ
1992 çaycuma/ZONGULDAK

Çevrimdışı Ahmet YAMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ahmetim eyvallah sen daha da süpersin :)  hala araba alamadım heralde sıfır alacaz sen yinede bakın etrafına :))

bakınıyorum kardeşim merak etme
Ahmet YAMAN 1980 SAMSUN LADIK