Gönderen Konu: ÖRDEK AVI VİDEOLAR ve FOTO -- GÜNÜN İLK IŞIĞIYLA BİRLİKTE ŞOV BAŞLIYOR ---:)))  (Okunma sayısı 21915 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burak TANRIKULU

• *
  • Ördek Avcısı
    • https://www.facebook.com/groups/266505830034073/?fref=ts
Bu hafta gelemedim diyemi nispet yapıyosun abi sen nirvanayı bulmuşsun  :) kar da yağdı  bu hafta cok daha hirsliı geliyorum :)
Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Veriyorsun gene Akif kardeşine gazı. Gazman oldum. Heryannım şişti gabardı. Erkek çucuyuz olm :) Güle güle kullan güle güle seyret. Biz de seyredip iç çekelim. Daim olsun işallah. Ayrıca maşallah..
akiff ffff   kardeşşş. iç çekme sakın düşer sonra :)))  nasipse gelirssin dostum. ama sağlam gel. ava bir kere gelen daha gititğim yere ava gelmiyor . pestili çıkıp sezonu kapatıyor hepsi:))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
abi fişek ne kullanıyorsun
emrah kardeşim fişek REMİNGTON  tek gecerim gerisi fasa fiso. ama bu sene yanımda meca fişekde getiyorum. onunla çok güzel vuruyorum ördek . beğendim açıkcası. nedne beğendi,m söylim.  öncelikle tüfeğimin içinde namluda barut is lekesi kalmıyor. yanmamış barut hiç yok . buda barutun gayet ii olduğunu gösteriyor. benim için en iyi fişek tüfeğimi sis ve barut lekesi bırakmayanıdır. remington fişeği her zamna derim barut lekesi var ise bu fişekten 2 tane atın temizlesin :))) tabiri caiz ise :))
  dün koli fişek aldım.reminton 34 gr 6 numara.
                                remington 34 gr 5 numara beni,m feşeğim bu. kesinlikle isterse don olsun heryer donsun ne gr 34 üstüne çıkarım nede saçma noyu 5 nodan daha kalın atarım.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Çekimler vede atışlar çok güzel avların daim olsun

Kamerayı tedarik ettiğin yeri açıklarsan beni,m gibi ihtiyacı olanlar faydalanır kardeşim Selamlar.
emin bey teşkkür ederim. kesinlike ilk aldığüım günden beri yazıyorum ingiltereden tederik ettim. ebay .co.uk sitresi. bağlantım ordan idi. ordaki arkadaşım aldı bana gönderdi. sorunsuz geldi kargosu herşey dahil  kamera 180 tl -- karog toplmı orası burası : 150 :  330 tl geldi. ama deidğim gibi bence gayet ii tüfeği rtakılmış fotosunu paylaşacağım. görün bakın ne kadar küçük ve takılması kolay. aparatrları harici kendi yaptığık aparat ile direk takıyrosun. o harika birşey 
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Tebrikler Adem kardeş güzel çekim güzel vuruşlar,devamını bekliyoruz selamlar rasgele.
abicim teşekkür ederim. çulluk avımda var çekilmiş. ama bu hafta tam prof. çekecem  yüklerim izlersiniz.
  ördek avında daha nice çekimlik pozisyonlarım var yanımda arkadaşlar vuruşları ördek sorrtileri vsvs ama işte suya düşünce korktum bulur bulmaz hemen kapattım . suya düştü  nasıl buldu isem allahıma şüklürler olsun helal para imiş buldum imkansız birşeydi ama buldum. hemen su oksitlenme yapar diye hemen kapatım ç.ekimi bıraktım. çok şükür çalışıyopr su almamış. sadece mikrofon azıcık su almış onuda hemen temzilettim burda .
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ahmet KARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Güzel av olmuş Adem devamıda kazasız sıkıntısız süregelir inş.Maalesef yörüklerde iki haftadır tık yok:((Düdükle hepsini oraya mı çektin ne:))

1979 SAMSUN

Çevrimdışı Atınç ERGİN

• Müdavim Üyemiz
  • herkez nasibini alır.............
Tebrikler Adem
güzel çekimler
bereketli av olmuş rastgelsin...............
Atınç ERGİN
1976-Samsun

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bundan kaliteli olsa daha nasıl olur ki! Hem sudan sapasağlam da çıkmış.. Valla yeter. Çekim de güzel olmuş, bekliyordum. Hadi rastgele
abicim aynen dediğin gibi. :   kalite sağlamlık : 10/10
                                                            çekim kalitesi    : 10/8 ( go pro hero 3 kıyasla  fiyat 1200 tl )
                                                            su geçirmezlik   : 10/8 (go pro hero 3 kıyasla  fiyat 1200 tl )
                                                         çözünürlük çekim : 1080 p
                                                            boyut                :   boy: 6.5 cm. en : 2.5 cm  10/10   ( go prohreo3 ölçüleri  3 kat daha geniş ve büyük )
                                                            tüfeğe montaj   : hepsinden çok kolay takmatik gibi 10/10
                                                            kafaya takma aparatı vede diğer aparatları mevcut
                                                            ses   sistemi     : 10/10
                                                            fiyat                  :  yurt dışı fiyat 150 tl - 180 tl arasıdır. ( goprohero3 900tl- 1200 tl arası)
     suya düşmesi vede su içinde 3 dakikaya yakın kalmıştır. bulduğumda halada daha çekim yapıyordu hatat çekimi mevcut ararken bile yürüken bile ayak sesleri su seslerini kayıt etmiş di. bulduğumda elime aldığüımda hala çalışıyordu. videosu mevcut çekmiş
  tamiri ise çok basit : hemen açtırdım içini ertesi gün gerekli bakımı yapıldı sesinde sorun vardı kurutuldu vede eskisi gibi canavar :)) su almıyuor yani.
  ama dalgıçlar için uygun değil . suya dalınmaz go pro hero3   artısı budur 

1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu hafta gelemedim diyemi nispet yapıyosun abi sen nirvanayı bulmuşsun  :) kar da yağdı  bu hafta cok daha hirsliı geliyorum :)
la gettt yürüyemiyon sen hemen adem abii bittim bennn  diyon :)))  seni getirecem tüfek kemarsı hariç prof çekim yapacaz sana kamera verecem. çekebilirmisin sen prof kamera ile çekim yapacan . herkez bi kaliteli ördek avı görsün doysun ava :)))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Güzel av olmuş Adem devamıda kazasız sıkıntısız süregelir inş.Maalesef yörüklerde iki haftadır tık yok:((Düdükle hepsini oraya mı çektin ne:))
ahmetim dedim sana dediğim düdğü al. buck garnerds duoble nasty 2 var elime bile almıyorum onu. bendeki düdük varken . benim düdük den 2 kat daha pahalı aama o öyle duruyor . bendeki düdük tek geceri,m.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Tebrikler Adem
güzel çekimler
bereketli av olmuş rastgelsin...............
eyvallah atınç  :))  senin videoları da bekliyorum. vala sizin ekipde sağlam yusuf  sen daha bi kaç kiidaha var. yusuf ile tanışıyorum ama seninlede nasip olur inşallah. izledim you tubeden videları.:)
  çekimle riçinde teşekkür derim. iniaşşah bundan sonr adaha ii olr. bu sefer kamerayı suya düşürmemem lazım. karar verdim aparat harici çelik halat ile bağlayacam . düşmesin diye . nasıl buldum hala anlayamıyorum. alalhıma şükürler olsun. o kadar sık kamışlık içinde vurudğum ördeği bulamıyorum  ben kaybettiğim kamerayı buldum çok şüklür. hemde çamurun için de:))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Güven SARI

• Müdavim Üyemiz
Adem tebrikler avların da kayıtların da çok güzel.Çok kar yağdı çulluk avına ara verdik ördek peşinde koşmaya başlayacağız,inşallah en kısa zamanda kar yağışı son bulur ve de kar erir yoksa bohçacılar çulluk bırakmayacaklar.Çekimlerini zevkle izliyorum devamını da bekliyorum tekrar tebrikler.Rastgele...
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

Çevrimdışı Burak TANRIKULU

• *
  • Ördek Avcısı
    • https://www.facebook.com/groups/266505830034073/?fref=ts
la gettt yürüyemiyon sen hemen adem abii bittim bennn  diyon :)))  seni getirecem tüfek kemarsı hariç prof çekim yapacaz sana kamera verecem. çekebilirmisin sen prof kamera ile çekim yapacan . herkez bi kaliteli ördek avı görsün doysun ava :)))

Oldu Sen Ördek Vurcan Ben de Çekim Yapcam :D  Ahhaha Gaza Gelirsem Kamerayı Bıle Ördeğe Atarım Bak :D  ahahha Getir Abi küçük .bi .......brifing .verirsin Çekim Yaparım Sorun Yok :D Sonra Deme Gel Benim Dükkanda Çalış Burakcım Felan :D
Burak TANRIKULU
1990 SAMSUN Ördek Avcısı

Çevrimdışı Burak ÖZTÜRK 32

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem abim döktürmüş yine abi buraya da beklerim seni :))))) manke düdüklerimiz sağlam :)))))
1984.MERSİN

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem tasimaya yardim edeyimmi masallah nazardeymesin
yusufu niye goturmuyorsun
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2013, 18:26:12 Gönderen: Adem KOCA »
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 abicim nasılsın. teşekkür ederim bu arada. aynen abicim millet krııyor çulluğu. en az vuran 30 tane vurmuş bugun 2 satte. az önce biri aradı 60 tane kaldımrış vsvsvsv. bende dükkanda oturmaya devam. neymiş yasak varmış :))) kendime keriz diyorum bazen :))
 gerçi bendeki mantık köepklerim gezsin 1 kaç çulluk kalskın yeterr banada o kadar kuş zaten avlamama d aişte. duyunca ne kadar kuş var di,yorsun :)
Adem tebrikler avların da kayıtların da çok güzel.Çok kar yağdı çulluk avına ara verdik ördek peşinde koşmaya başlayacağız,inşallah en kısa zamanda kar yağışı son bulur ve de kar erir yoksa bohçacılar çulluk bırakmayacaklar.Çekimlerini zevkle izliyorum devamını da bekliyorum tekrar tebrikler.Rastgele...
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem tasimaya yardim edeyimmi masallah nazardeymesin
yusufu niye goturmuyorsun
abicim sen gel yeterki ben taşırım :))  yusuf abi ekibi farklı zevk yapıyorlar onlarda her hafta sonu avdala rabicim. benim avın zahmeti çok. yusuf abi öyle avı sevmez yorulmaya gelmez yani:))  çulluk kaynıyor heryer şuanda abi millet kırıyor çulluğu ben dükkanda tünedim kaldım vala
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem abim döktürmüş yine abi buraya da beklerim seni :))))) manke düdüklerimiz sağlam :)))))
vay kardeşim nasılsın. ne yaptın mekana devammı aynı yere evlerin arkasına avlanmay. kardeşimherşey nasip. baksana millet çulluk kırıyor ben dükknadan .çıkamıyorum içim gidiyor gezemiyoprum diye ama dükkanıda beklemek gerekli. yasak olmaıs zaten önümğü tıkıyor. hafta sonuna da kuş kalmaz zaten . avı yasağa uymayan yapıyor gerçek olan bu :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Hayri IŞITAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem zaten aksam olmus orada sen sabah erken kalk koye git kopeklerde hava almisolur bir iki saat dolas
sonra acarsin tukkani sen isini bilirsin ben geldigim zaman tukkan falan deme yok ona gore birinibul yetistir ben gelene kadar
su ordek duduklerinin markasini bana soylede bakim storlardan
1962 SAMSUN 55-- United states

Çevrimdışı Çağkan DURMAZ

• *
Usta kamerayi tehmin edebilecegimiz bir adres verirsen irtibat numarasi felan cok iyi olur...bol avlarr
Çağkan DURMAZ
1992 çaycuma/ZONGULDAK

Çevrimdışı Ercan UYAR

• *
Masallah adem abi super

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
adem zaten aksam olmus orada sen sabah erken kalk koye git kopeklerde hava almisolur bir iki saat dolas
sonra acarsin tukkani sen isini bilirsin ben geldigim zaman tukkan falan deme yok ona gore birinibul yetistir ben gelene kadar
su ordek duduklerinin markasini bana soylede bakim storlardan
hayri abicim sne gel yeterki. dükkanı kapatırız  sein için. bu arada deidğin gibi sıkıntımı biliyon en yakın zamanda bi eleman yetiştirecem acele işerimi yapsa yeter bana :))
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Usta kamerayi tehmin edebilecegimiz bir adres verirsen irtibat numarasi felan cok iyi olur...bol avlarr
kardeşim ben ebay dan aldım. ama direk adresime çekmedim. ingilterede tanış buldum ona ebay.co.uk üzerinden aldırttım sonr ao bana yolladfı kargo ile.:)) direkde alınır ama ben ebay üzerinden hiç alışverişim olmadı. ingiltere pahalı bir yer amerikadan da çekilir ürün . gerçi arasın çok para oynamıyor ama . EBAY dan bak canım kardeşlim ona.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Masallah adem abi super
ercan kardeşim eyvallah. seni davet ettim ben kardeşim. gel diye ama gelmek istemdin artık nasip. :)) sen yapıyorsun senin canavar bende olsa terlemeden av yaparım en baba yerde. ama yapacaz bana da  en yakın zamanda. nasıl kullandınmı bu hafta motoru
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82