AVCI DOSTLAR. yeni aldığım kameraya iyice alışmış durumdayım. gerçeKten harika çekimleri var. sizinle paylaşmak istedim. av sonu hüzünlü olsamda sonradan moralim yerine geldi. ördek vurduğumda almaya giderken video çekeyim dedim vede kamera aparatını sağlam bağlamamıştım birşey olmaz diye. ( ama aklımada geldi ya düşerse diye erken saatte göle girdiğim için umursamadım) ördek yaralı halde yüzerken baktım kaçıyor koştum peşine o koşu esnasında kamışlara takılıp kameram göle düşmüş. haberim bile olmadı ördeği yakaladım canlı idi sevindim bi baktım aaa kamera yok. tabikide isyandayım la senin ördeğinede sanada . la adem kafana ne diyeyim senin şu zıkkımı adam gibi bağlasana gitti kamera suya düştü dövüyorum kendimi . su tam kalça hizasında derin ve sık kamışlık. bi yandan dua ediyorum allahım ne olursun bulayım diye. ama umudum hiççç yok. ölü ördekleri bulmıyorum suyun üstünde çok sık ve pis yer küçücük ve dibe batan kamerayı nasıl bulacan. o arada 2 dakikaya yakın suyun içinde kaldı kamera. bende sıvadım kollarımı. geldiğim yolda elimle suyun içini çamurun dibini taraya taraya geri geldim. yemin ederim allahıma şükürler olsun taraya taraya gelirken suyun dibini. elime değdi kamera. aaha dedim buldum çamurla kamışlarla karışık dua ede ede kaldırdım bi baktım kamera ve hala çalışıyor. allahım nasıl sevindim hemen kapattım kamerayı. hatta video hala çekim yapmış sudan çıkarırken bile. videosu bile var. tabi bulduktan sonraki korkum bu iptal olur dedim bozulur gider. hemen eve gelince elektronikçi ustam var verdim ona hemen açtı için gerekli bakımı yaptı kurutttu vede.SONUÇ : ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN ESKİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR KAMERAM VE SORUN OLMAZ DEDİ GEREKLİ BAKIMI YAPTIM. ZATEN İÇİNE SU ALMAMIŞ SADECE MİKROFON SES GİRİŞ YERİNDEN AZ ALMIŞ NEMLİ KALMIŞ . BAŞKA BİRŞEY YOK DEDİ. ZATEN YAZIYORDU YAĞMURLU HAVA SUDAN ETKİLENMİYOR DİYE. ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ARTIK ÇELİK HALAT İLE BAĞLAYACAM KAMERAYI BUNDAN SONRA.
KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM KAMERAYI HEM KÜÇÜK HEM SAĞLAM HEM KALİTELİ HEMDE ÇEKİM KALİTESİ SÜPER. SUDA ALMIYOR. DALIŞ YAPANLAR HARİÇ.
ŞİMDİ ÖRDEK AVIMDA VURUŞ ANLARIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
LÜTFEN KALİTE GÖRÜNTÜ İÇİN 1080 P HD AYARINDA İZLEYİN.
KAMERANIN SUYA DAYANIKLILIK TESTİ : BAŞARILI videoyu sonuna kadar izleyin bkaranlıktan sonraki aydınlık bulduğum an